Bugün doktorumuza nasıl yemek yedirdiğimi anlattım (tv karşısında ağzını açamaya zorlayarak) bana acilen pedagog bulup profösyonel yardım almamız gerektiğini söyledi çocuğun kişiliği şuan oturuyo çok kritik dönemler yemekle ilgili sorunlar ileride çok ciddi kişilik bozukluklarına yol açabilir dedi bendesadece bakmakla yetindim.
İstanbulda pedagog bilen varmı kızlar vede bu iş ne kadara maloluyo acaba hiç bilmediğim başıma gelmeyen ve ilgilenmediğim bi mevzuydu.
asya oğlun emiyo mu. gece falan çiş yapmıyo mu. benimki şişmiş bezle kalkıyo. ya da tam öğrenene kadar bez kalcak mı?
kızlar ya kızımın dişi davul gibi. normal mi bu. tam azı yerleri.
evet canımya ben haberdar olsaydm bende tutardm annem bana bir yakınımız 40 içinde tutuyor diye söylemişti gülüp geçmiş ne saçma demştm yazılanları okuyunca cahil kalanın kendm olduğumu anladm mesela önceden oğlum kakası geldiğine daha çok belli ediyordu artık tepkileri eskiye nazaran azaldı beze alıştı kendini kirletme iç güdüsü gelişti bakalım işallah yaza kadar öğrenr çevrem çok insan var iki yaşı beklemiş sonrada çoçuklar inatla öğrenmeyip şuan 4 girecekler hala bezliler ama sabır işi öğretmeye başlayınca herşeye hazırlılı olmak gerekyr
cookk iyi anliyorum senicok zor bigun gecirdim biraz yazip icimi dokmek istedim oglumun 1 aydir cikmak bilmeyen kopek disleriyle ugrasiyorum ama bugun daha fenaydi hem isal hem grip hemde disleri beni mahvetti butungun agladi hicbisey yemedi o agladikca bagirdikca kizda huzursuz oldu oda hic durmadi ustunede bende grip oldum kolumu kaldiracak halim yokken onlarla ugrastim oturdum halime yanlizligima agladim herkesin annesi oluyor yaninda benim hic ne iyi gunumde ne kotu gunumde yanimdalar cok yanliz hissediyorum kendimi boyle gunlerde
asya oğlun emiyo mu. gece falan çiş yapmıyo mu. benimki şişmiş bezle kalkıyo. ya da tam öğrenene kadar bez kalcak mı?
kızlar ya kızımın dişi davul gibi. normal mi bu. tam azı yerleri.
cok zor bigun gecirdim biraz yazip icimi dokmek istedim oglumun 1 aydir cikmak bilmeyen kopek disleriyle ugrasiyorum ama bugun daha fenaydi hem isal hem grip hemde disleri beni mahvetti butungun agladi hicbisey yemedi o agladikca bagirdikca kizda huzursuz oldu oda hic durmadi ustunede bende grip oldum kolumu kaldiracak halim yokken onlarla ugrastim oturdum halime yanlizligima agladim herkesin annesi oluyor yaninda benim hic ne iyi gunumde ne kotu gunumde yanimdalar cok yanliz hissediyorum kendimi boyle gunlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?