2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
Bitufulcuuum sagol sekerim valla zor is ha bu yurume isi. Hep pesindeyim duscek diye. Siz artik her yurudugunde pesinde diilsiniz de mi. Cok dusmezler. Ama biraz daha duzeltti simdi.rahatlarim heralde.

Benimki kahvaltida sunu seviyobu ara. Bi kycuk domates rendesi zeytinyagi uflanmis ekmek peynir. Benimki de bi corba meyve sever. Cilek yiyo bu ara. Ben evdeyken emmekten yemiyo da. Annem ben yokken yediryo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
parçalı bulutlu :) bir iyi bir kötü.. dakikası dakikasını tutmuyor canım..diş çıkarıyor yine sanırım.

denizle buğra nasıllar.. yaramazlıklara devam mı..

şu dişlerin hepsini çıkarsalar da rahatlasak diycem de daha çok var öpüyorum onii

iyi benimkiler. buğra koltukların tepesinde geziyor. deniz 5 yaş sendromunun ilk adımlarında beni seviyormüsünüz diye soruyor sürekli 6 yaşı atlatsak bitcek sendromlar diycem ama sonra da bitmek bilmeyen ergenlik dönemine gircez neyse ki arada uzun bir tatil olacak :86:
 
naber hatunlar...neler yapıyosunuz?
yasemin ve melda geçmiş olsun..

kalkıp yemek yapıcimm zor geliyo... ben bu oğlanı meme dışında nasıl uyutucam ben oldum mu illa memede uyuyacak ama uyuduğu gibi de bırakmıyo memeyi ben bitkin düşüyorum uyukluyorum o sonra bırakıyo.. bi yöntem söyleyin :/
 
Baltasar hayırlı olsun canım cimcimenin ilk adımları

Repu Akif Paşa aşmış olayı, çok da büyümüş kilo almamış gibi durmuyor hiç

Yasemincim geçmiş olsun Murat'a, inşallah çabuk atlatır.

Estarabim, ben gece uyandığında su veriyorum bazen kurtarıyorum

Şakacı Ruza seniii :44::44:

Bituful çok bitufulsun her anlamda

Dün Fatih efendiyi banyoda yıkayayım dedim, küvvetten korktu Ben de koştura koştura gidip hemen kovasına su doldurup odada yıkadım. Üstünü giydirdim, saçını kuruttum. Baktım oynuyor, hemen şu küvvetini yıkayıp ortadan kaldırayım dedim. Tam ne güzel bu sefer hiçbir yer ıslanmadı diye mutlu olmuşken bir baktım kovada kalan suyu üzerine boca etmiş, yere dökülenin içinde de yüzmeye çalışıyor Su delisi bu çocuk ya
 
Ferdacim sagol.
Repucum oglun cok tatli olmus. Ve gercekten buyumus. Kuzenlerin yaninda bayagi cocuk gibi duruyo.
Kizlar sorum var. Bizimkinin dislerinin yanlari yani azi cikcak yerler yarim santim sis. Ama bayagidir boyle. Iltihap gibj duruyo. Diil ama semsert. Sizinkiler de ole mi. Ama sis derken ustleri diil. Disin yanlari. Yanak taraflariyani.
Hoscakalmacaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
slmm arkadaslar umarim herkes iyidir arada giriyorum ama yazmaya vaktim olmuyor bu aralar canim cok skkinbizim bi akrabaya verem teshisi konulmus hastaneye yatmadan birgun oncesinde hem kiziimi hem oglumu sevdi optu drlar bulasici diyor kiminle temas ettiyse filmini cekeceklermis kucucuk yavrularima o isiklarda zarar vermezmi ne yapicam bilmiyoruminsallah bulasmamistir kizin asisida yoktu ne yapiyim arkadaslar bana bi akil verin
 
baltasarcim ferdacim sagolun.
gunler geciyor bebeler buyuyor. icimi bir huzun kapliyor bazen. cabucak buyudu sanki. simdiden uzun uzun opturmemeye basladi. az fazla sarilsam itiyor. birer birey oluyorlar. hem cok guzel hem de huzunlu.

estarabim bizde de durum ayni emzirerek uyutabiliyorum sadece. ama kendimi ayakta sallamaktan iyidir diye rahatlatiyorum. birakmadigi zamanlarda sutum bitmis oluyor, hazirda biberon bulunduruyorum sokuveriyorum agzina :)

paris verem teshisi kesinse ben olsam muayene ettirirdim sanirim. biraz pimpirikliyim bu konularda. insallah yoktur oyle birsey.


Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu
 
Sağolun canlar valla bu kış hastalık mevsimi oldu bizim için inş. bahar evimize sağlık getirir temiz ılık hava ooooh çiçekler böcekler yeşillik içimiz açılır inş.
Paris Allah korusun inş. bişey olmamıştır canım ama sen yinede doktoruna danış bence en doğru o yönlendirir bence.
Estarabim benim oğlan sevdiği şeyleri seyrederek ayakta sallanarakta uyumaya başladı bende aynı senin durumundaydım ben yokken kimse uyutamıyodu ama yine tv il çözüm buldum tabiki yanlış yoldayım yine.
Ruza utkuyu buraya getir biraz murata örnek olsun tosuncuk yemek yiyene kadar beraber yaşayalım kardeş olsunlar
Repu inanmıyorum ama ben doğumgünü fotolarını malesef yeni görüyorum yinede yazmadan edemedim çoooook tatlı olmuş akif bey bir sürüde bebiş gelmiş çok hoş bi doğum günü olmuş belli.Allah hayırlı uzun ömürler versin inş.
Ferda yerim ben o balığı belliki sana çok iş çıkmış ama eminim fatih çok eğlenmiştir
Vavegeçen hafta sonu misafirler geldi aynı senin gibi anneler ay canım aynı senin yaptığını yapmışlar çocuklar kendi kendine yedi ikramlardan doydu kalktılar belliki aç gelmişler sildi süpürdüler kendi başlarına tabaklarını maşallah 2 yaşındalar onlar ama arkadaşım 1 yaşından sonra hiç yedirmedim ben eline kaşığı verdim önüne yemek koydum o kadar diyo bende aynı şeyleri yaptım ama benimki makarna ve patates kızartması dışında herşeyi yerlere döktü bir lokma bile ağzına almadı sıpa ama çok imrendim inş. 2 yaşına kadar bizimkilerde öyle olur
 
oglan iki yasina girmeden bakmisin iyi onlari unutmusum ya bi ara kaldirayim albumu buraya attiklarimi da kaldiracaktim da belli bir sureden sonra izin vermiyor



Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu
 
Pariscim geçmiş olsun.Verem pat diye ortaya çıkan bişey değilki önceden öksürüğü vardır niye gelip küçücük bebekleri öperler anlamıyorum İçini ferah tut bulaşmamıştır. Öyle pat diye bi seferde bulaşmaz heralde öyle düşünüyorum. personelimde olmuştu 3 ay boyunca aynı mekanda çalıştık deli gibide öksürüyodu ama kimseye bulaşmadı....Kayınçoda olmuştu aynı şekilde ondanda bulaşmadı.Hatta bi örnek veriyim Hocamın 6 aylık bebeği varken yakalanmış tüberküloza 3 ay hastanede yatmış ayrı kalmış yavrusundan emzirdiği halde ona bile bulaşmamış..Vercek başka örneğim kalmadı Anne sütü korur kuzuyu..
 
selam herkese,
vave,repu, melda, bıtful, ruza, repu, yasmn, hepinize teşşekkür ederim inşallah yaza kadar öğrenir.
yasamn canım eskiden annelerimiz 2 yaşı beklemezmiş çoçuk yaşına girdimi öğretirlerdi ama şöyle düşünme çişim var demiyor beiz 1 saat aralıklarla oturtuyoruz bez alışkanlığını yenmesi için uğraşıyoruz hatta facede bir grup var bezsiz bebek 40 içinde bebekleri çişe tutuyorla bir bak derim,
paris canım işallah bişey yoktur ama içini kemirekcekse git bir film çektir yada filmden önce bir muayene ettir bir belirtsi olup olmadığına bakarlar ama bitifula katılıyorum sütün koruyordur işallah bişey olmaz,
 

asyam o sayfayı okudum ben. 5 aylık hatta 5 gunlukten öğretenler var çok şaşırdımmm
 

canım içini ferah tut bulaşmamıştır sen yine bi kontrol ettır. ben 2010 da zaturrenin son evresinde yani verem başlangıcında kan tukurup bayılıncaya kadar hiç bir belirti yoktu üzerimde sadece göğsüm ağrıyordu öksürük vs hiç bişey yoktu. kızıma sarılıyordum hep yanımdaydı zaten bilmiyordum. öğrendikten sonra tedavi odum. eşim ve kızım da da bişey çıkmadı şükür. doktor bulaşmama sebebine ilk evre olduğu için demişti.
 
asyam o sayfayı okudum ben. 5 aylık hatta 5 gunlukten öğretenler var çok şaşırdımmm

evet canımya ben haberdar olsaydm bende tutardm annem bana bir yakınımız 40 içinde tutuyor diye söylemişti gülüp geçmiş ne saçma demştm yazılanları okuyunca cahil kalanın kendm olduğumu anladm mesela önceden oğlum kakası geldiğine daha çok belli ediyordu artık tepkileri eskiye nazaran azaldı beze alıştı kendini kirletme iç güdüsü gelişti bakalım işallah yaza kadar öğrenr çevrem çok insan var iki yaşı beklemiş sonrada çoçuklar inatla öğrenmeyip şuan 4 girecekler hala bezliler ama sabır işi öğretmeye başlayınca herşeye hazırlılı olmak gerekyr
 
asya oğlun emiyo mu. gece falan çiş yapmıyo mu. benimki şişmiş bezle kalkıyo. ya da tam öğrenene kadar bez kalcak mı?
kızlar ya kızımın dişi davul gibi. normal mi bu. tam azı yerleri.
 
yeldacım o dişler çok zor çıkıyo muratında davul gibi neredeyse 2-3 hafta öyle kaldı en sonunda patladı arkadaki büyükler daha da beter bigün bi baktım ağzının içinde bişey sallanıyodu damak parçalanmış ufak bi uç tutuyo sadece gerisi aşağıya sallanıyo etin :18oooy oy çok zor bu diş meselesi ama çıkınca kurtuluyo işte en azından yavrucuklar.
 
Bugün doktorumuza nasıl yemek yedirdiğimi anlattım (tv karşısında ağzını açamaya zorlayarak) bana acilen pedagog bulup profösyonel yardım almamız gerektiğini söyledi çocuğun kişiliği şuan oturuyo çok kritik dönemler yemekle ilgili sorunlar ileride çok ciddi kişilik bozukluklarına yol açabilir dedi bendesadece bakmakla yetindim.
İstanbulda pedagog bilen varmı kızlar vede bu iş ne kadara maloluyo acaba hiç bilmediğim başıma gelmeyen ve ilgilenmediğim bi mevzuydu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…