- 16 Kasım 2009
- 6.066
- 118
canım döndüm, kısa sürdü tatil.. ama gittim gördüm en azından..
tabi canım gördün geldin utku paşa nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım döndüm, kısa sürdü tatil.. ama gittim gördüm en azından..
tabi canım gördün geldin utku paşa nasıl
parçalı bulutlu :) bir iyi bir kötü.. dakikası dakikasını tutmuyor canım..diş çıkarıyor yine sanırım.
denizle buğra nasıllar.. yaramazlıklara devam mı..
Sağolun canlar valla bu kış hastalık mevsimi oldu bizim için inş. bahar evimize sağlık getirir temiz ılık hava ooooh çiçekler böcekler yeşillik içimiz açılır inş.
Paris Allah korusun inş. bişey olmamıştır canım ama sen yinede doktoruna danış bence en doğru o yönlendirir bence.
Estarabim benim oğlan sevdiği şeyleri seyrederek ayakta sallanarakta uyumaya başladı bende aynı senin durumundaydım ben yokken kimse uyutamıyodu ama yine tv il çözüm buldum tabiki yanlış yoldayım yine.
Ruza utkuyu buraya getir biraz murata örnek olsun tosuncuk yemek yiyene kadar beraber yaşayalım kardeş olsunlar
Repu inanmıyorum ama ben doğumgünü fotolarını malesef yeni görüyorum yinede yazmadan edemedim çoooook tatlı olmuş akif bey bir sürüde bebiş gelmiş çok hoş bi doğum günü olmuş belli.Allah hayırlı uzun ömürler versin inş.
Ferda yerim ben o balığı belliki sana çok iş çıkmış ama eminim fatih çok eğlenmiştir
Vavegeçen hafta sonu misafirler geldi aynı senin gibi anneler ay canım aynı senin yaptığını yapmışlar çocuklar kendi kendine yedi ikramlardan doydu kalktılar belliki aç gelmişler sildi süpürdüler kendi başlarına tabaklarını maşallah 2 yaşındalar onlar ama arkadaşım 1 yaşından sonra hiç yedirmedim ben eline kaşığı verdim önüne yemek koydum o kadar diyo bende aynı şeyleri yaptım ama benimki makarna ve patates kızartması dışında herşeyi yerlere döktü bir lokma bile ağzına almadı sıpa ama çok imrendim inş. 2 yaşına kadar bizimkilerde öyle olur
selam herkese,
vave,repu, melda, bıtful, ruza, repu, yasmn, hepinize teşşekkür ederim inşallah yaza kadar öğrenir.
yasamn canım eskiden annelerimiz 2 yaşı beklemezmiş çoçuk yaşına girdimi öğretirlerdi ama şöyle düşünme çişim var demiyor beiz 1 saat aralıklarla oturtuyoruz bez alışkanlığını yenmesi için uğraşıyoruz hatta facede bir grup var bezsiz bebek 40 içinde bebekleri çişe tutuyorla bir bak derim,
paris canım işallah bişey yoktur ama içini kemirekcekse git bir film çektir yada filmden önce bir muayene ettir bir belirtsi olup olmadığına bakarlar ama bitifula katılıyorum sütün koruyordur işallah bişey olmaz,
slmm arkadaslar umarim herkes iyidir arada giriyorum ama yazmaya vaktim olmuyor bu aralar canim cok skkinbizim bi akrabaya verem teshisi konulmus hastaneye yatmadan birgun oncesinde hem kiziimi hem oglumu sevdi optu drlar bulasici diyor kiminle temas ettiyse filmini cekeceklermis kucucuk yavrularima o isiklarda zarar vermezmi ne yapicam bilmiyoruminsallah bulasmamistir kizin asisida yoktu ne yapiyim arkadaslar bana bi akil verin
asyam o sayfayı okudum ben. 5 aylık hatta 5 gunlukten öğretenler var çok şaşırdımmm