- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
repu hadiiiii düşün bence illaki bi mutluluk anı vardır bebeğin bi gelişimide mi yok ben mesela bebek ilk adımlarını atarken çığlık çığlığa kalmıştım çok heyecanlanmıştım bu kadar sevineceğimi düşünmezdim
Baltasar ben ikinci çocuğu düşünmeye başladım aslında ama eşim düşünmüyo bu durumda tek başıma düşüncelerim bi işe yaramıyo şimdi bu bebeği rezillik içinde uykusuz aç ve bitkin bi şekilde büyütüyorum tam büyüdü oh rahat edeyim dicem vakit hooop kardeş lazım düşüncesi aklımıza gelecek ve al başa filmi sar çek bi daha yıllarca. Ama şimdi doğurursam ikiye katlanan rezillik 3-5 yıla bitcek.Ne biliyim bu mantıkla ve kardeş olmasının gerekeliliğine inandığım için düşünüyorum tabi ilki gibi 6 yılda olursa bütün fikirlerim çöp oluyo
aaaa evet şu çubuğa renkli halkaları yerleştiriyo bende çok mutlu olmuştum halkaları tek tek koyuyo zor tutturuyo yuvarlağı çok sevimli görünüyo ama ne sevinmiştim bende ben sevindikçe oda şimdi oyuncağı alıp hemen yanıma geliyo halkaları takalım diye bide top atmayı öğrenmişti topu pna atıyorum o ısırıyo ben atıyorum o ısırıyo en sonunda bana topu geri attığı günü hiç unutmuyorum ne sevindim bi top attı diye annelik delilik yaa
Bakırköyde çok güzel bi ilçe alışveriş mekanımız bizim veyada öyleydi çocuktan önce bu ayak olayını bende bilmiyodum aydınlattın bizi benimki biraz tek ayağını dışa basarak yürüyo ama bilmiyorum sorun varmıdır acemilikten gibi görünüyo
Yelda kullandığın fitil hangisi söyle bakayım paranox mu paranox s mi ? Paranox ise uyutur tabi canım içinde parasetamolden başka bir etken madde daha var sakinleştirici . Paranox s ile calpol aynı calpol verdiğinde uyumadığında paranox s de versen uyumayacaktı ama paranox versen sızacaktı. Paranox u kullanmayın canlar benden tavsiye
Tekerleme gibi oldu