2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
çiğdem bebe nasıl oldu?

yasemin yazmışsın en mutlu anınızı yazın falan diye hatırlamıyorum artık, beynimin mmutluluk fonksiyonları öldü galiba :KK5:

Bituful şu inovia varya beylikdüzünde oralardan aldık evi çok isterdim bahçelievler olsun ama şu an imkansız görünüyo geçen yıl 150 olan evler şu anda inanılması zor bi şekilde 350 istiyolar çok arttı buralar artık gücümüz yetmez herhalde şöyle uygun denk gelirse düşünücem buraları ama sen nereye taşınacaksın sizin sosyetik çevreye bu fiyatlar çerez gelir herhal

repu hadiiiii düşün bence illaki bi mutluluk anı vardır bebeğin bi gelişimide mi yok ben mesela bebek ilk adımlarını atarken çığlık çığlığa kalmıştım çok heyecanlanmıştım bu kadar sevineceğimi düşünmezdim
Baltasar ben ikinci çocuğu düşünmeye başladım aslında ama eşim düşünmüyo bu durumda tek başıma düşüncelerim bi işe yaramıyo şimdi bu bebeği rezillik içinde uykusuz aç ve bitkin bi şekilde büyütüyorum tam büyüdü oh rahat edeyim dicem vakit hooop kardeş lazım düşüncesi aklımıza gelecek ve al başa filmi sar çek bi daha yıllarca. Ama şimdi doğurursam ikiye katlanan rezillik 3-5 yıla bitcek.Ne biliyim bu mantıkla ve kardeş olmasının gerekeliliğine inandığım için düşünüyorum tabi ilki gibi 6 yılda olursa bütün fikirlerim çöp oluyo:KK37:

Paris bende seni merak ediyorum ve doğumdan sonra mutlaka bize yazmaya devam et senin tecrübelerine ihtiyacımız var bakalım iki çocuk nasıl oluyo bi arkadaşım doğum yaptı oda hemen üzerine hamile kaldı şimdi ikincisi 4 aylık ben büyütücem ücretsiz izin alıcam diyodu şu anda rapor bile düşünmeden işe başlama kararı almış büyüğü kreşe vermiş küçüğe komşusu bakacakmış kreşe 450 tam gün komşusunada 500 verecekmiş

Selam kızlar nabersiniz
Yasemin sen bahçelievlerdemisin canım benim ergenliğim ve gençliğim orda geçti annemlerde ordalar hala
Yeldacım cevap verdim ben ama görmemişin bende acd 3 damla kullanıyorum 400 ünite ye denk geliyo d vitamini, devitin 5 damlası 667 ünite

Repucum bu eşler adamı delirtir yeminle bizimkide alırken askılığı bir daha açmıcan dimi diyip duruyordu

Bitıful ayakkabı olayını bende bilmiyodum canım açıklık getirdiğin iyi oldu peki şimdi biz bebelerin ayağının normal olup olmadığını anlamak için dr a mı götürcez önce madem ona göre alcaksak

Ruzacım utkucuğun doğum gününü kutlar yanaklarından ısırırım nice güzel yaşları olsun inşallah

Tuğbacım anneciğine he de geç kendi bildiğini yap canım ben bazen öyle yapıyorum tamam tamam diyip sonra bi şekilde kendi istediğimi yapıyorum oldu bittiye geliyo :)

Selerm duacınım canım inşallah çıkar tayinin istanbula

Yeldacım bizim şubatta belli olcak hayırlısı bakalım

Öperim hepinizi

repu hadiiiii düşün bence illaki bi mutluluk anı vardır bebeğin bi gelişimide mi yok ben mesela bebek ilk adımlarını atarken çığlık çığlığa kalmıştım çok heyecanlanmıştım bu kadar sevineceğimi düşünmezdim
Baltasar ben ikinci çocuğu düşünmeye başladım aslında ama eşim düşünmüyo bu durumda tek başıma düşüncelerim bi işe yaramıyo şimdi bu bebeği rezillik içinde uykusuz aç ve bitkin bi şekilde büyütüyorum tam büyüdü oh rahat edeyim dicem vakit hooop kardeş lazım düşüncesi aklımıza gelecek ve al başa filmi sar çek bi daha yıllarca. Ama şimdi doğurursam ikiye katlanan rezillik 3-5 yıla bitcek.Ne biliyim bu mantıkla ve kardeş olmasının gerekeliliğine inandığım için düşünüyorum tabi ilki gibi 6 yılda olursa bütün fikirlerim çöp oluyo:KK37:

evet canım haklısın şu şekilli oyuncakları yerlerine yerleştiriliyo ya, onun yuvarlak olanını kendi kendine yerleştirmeye başladıgında gercekten çok mutku olmuştum. çığlık attım korktu hatta :KK1:
2. konusunda aynı mantktayız zaten dogru durust uyuyamıyorum, sırtımı yaslanıp keyfime bakamıyorum. ikincisi olsa da çok degişmez dşye düşünüyorum. eşimse çok korkuyo, birine bakarken evin duzeni aksıyosa 2 taneyle savaş alanı olur diye. obsesif bu adam ya :KK5:

aaaa evet şu çubuğa renkli halkaları yerleştiriyo bende çok mutlu olmuştum halkaları tek tek koyuyo zor tutturuyo yuvarlağı çok sevimli görünüyo ama ne sevinmiştim bende ben sevindikçe oda şimdi oyuncağı alıp hemen yanıma geliyo halkaları takalım diye bide top atmayı öğrenmişti topu pna atıyorum o ısırıyo ben atıyorum o ısırıyo en sonunda bana topu geri attığı günü hiç unutmuyorum ne sevindim bi top attı diye annelik delilik yaa

Fulya evet canım bahçelievlerdeyim son 25 yıldır:KK1: burası benim memleketim gibi oldu o yüzden çok kararsız dönemdeyim heryer uzak geliyo iş yerimde burada ayrılmak istemiyorum eşin kaçlı senin canım daha gençsiniz herhalde ama benim eşimde girmişti vakti zamnında tırt oldu tabi sonuç

Repuu anlat annem bikmayiz tabi niye bikalim:KK1:

Fly oyle bariz bi ayak bozuklugu falan olursa cocuk ice dogru basarsa yamuk yururse devamli falan..zaten düz taban olup olmadigi 2 yadindan sonra anlasiliyomus..doktora goturmeye gerek yok tabi..ciddi bi bozukluk olursa biz anlariz..

Yasemincim ben bakirkoy cocuguyum cok seviyorum orda dogdum burdan nefret ediyorum..ama mecburen is ve kv iliskilerinden dolayi yine buralardan bakicam..gule gule oturun sizde canim..

Uykum var ve bu saatte yemek yapiyorum evi havalandircam 1 saat cocugun corbasida yapilcak daha off yine 2 den once uyku yok..

Bakırköyde çok güzel bi ilçe alışveriş mekanımız bizim veyada öyleydi çocuktan önce bu ayak olayını bende bilmiyodum aydınlattın bizi benimki biraz tek ayağını dışa basarak yürüyo ama bilmiyorum sorun varmıdır acemilikten gibi görünüyo

aaaa evet şu çubuğa renkli halkaları yerleştiriyo bende çok mutlu olmuştum halkaları tek tek koyuyo zor tutturuyo yuvarlağı çok sevimli görünüyo ama ne sevinmiştim bende ben sevindikçe oda şimdi oyuncağı alıp hemen yanıma geliyo halkaları takalım diye bide top atmayı öğrenmişti topu pna atıyorum o ısırıyo ben atıyorum o ısırıyo en sonunda bana topu geri attığı günü hiç unutmuyorum ne sevindim bi top attı diye annelik delilik yaa

Aynen katiliyorum:))))))

Yelda kullandığın fitil hangisi söyle bakayım paranox mu paranox s mi ? Paranox ise uyutur tabi canım içinde parasetamolden başka bir etken madde daha var sakinleştirici . Paranox s ile calpol aynı calpol verdiğinde uyumadığında paranox s de versen uyumayacaktı ama paranox versen sızacaktı. Paranox u kullanmayın canlar benden tavsiye

Bakırköyde çok güzel bi ilçe alışveriş mekanımız bizim veyada öyleydi çocuktan önce bu ayak olayını bende bilmiyodum aydınlattın bizi benimki biraz tek ayağını dışa basarak yürüyo ama bilmiyorum sorun varmıdır acemilikten gibi görünüyo

Normal tabi canim paytak paytak yuruyolar:KK1: bizimkide parmak ucunda devamli

Yelda kullandığın fitil hangisi söyle bakayım paranox mu paranox s mi ? Paranox ise uyutur tabi canım içinde parasetamolden başka bir etken madde daha var sakinleştirici . Paranox s ile calpol aynı calpol verdiğinde uyumadığında paranox s de versen uyumayacaktı ama paranox versen sızacaktı. Paranox u kullanmayın canlar benden tavsiye

Tekerleme gibi oldu:KK53:

yaaaa bende paranox veriyodum sünnetten sonra vermişti doktor 20 günlüktü vay canına hemen atarım o zman çöpe ilaç takıntım var zaten bebeğimi zehirlicem diye ödüm kopuyo

Bahçelievler candır bakırköyde öyle huzur bulurum orda . 85 liyiz biz yasemincim . Eviniz hayırlı olsun ama uzakmış baya gönlüne göre olur inşallah bakarsın bahçelievlerde güzel bir ev bulmuşsun kısmet işi belli olmuyor

X