2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
selerm canim evet gecti cok sukur kizarikliklar.. nedeni bilemeden silindi gitti :)
Cigdem antibiyotik ismi vermemiz dogru olmaz. Solunum yollarindaki enfeksiyona etki eden farkli ilaclar war. Viks falan sakin kullanma. Soguk algilinda ben peditus basliyorum. Rahatlatiyor. Ayrica ihlamur verebilirsin. Cok gecmis olsun.

repu allah tuttuğunu altın etsin kız hemen söylediklerini yapacam haklısın antibiyotik hemen vermemeliyim viks zararlı olmaz demi, sırtına sürüp ayrıca buhar makinesinin içine de atsam olur mu

canim bir de adacayin topuklarina kullanabilirsin. İlla viks kullancam diyorsan topuguna sur

Selam kizlar uzun zmn oldu yazamdim

İs degistirdim özel bi bankaya girdim memur olaraktan maasim ayni ama daha kurumsal oldu işim memnunum çok şükür evime de yakin :21:

Deniz artik tamamen yuruyoo hic tutunmadan düşmeden her yerde yuruyoo :nazar: dogumgunu için oyun parki olan cafe ayarladim herkesleri cagiriyom elbise aldim denizine ama aksesuarlarini soylrmem fotolarda görürsünüz :KK52:

Haricinde iyiyiz çok şükür sizi seviammm:KK52:

Selam kizlar uzun zmn oldu yazamdim

İs degistirdim özel bi bankaya girdim memur olaraktan maasim ayni ama daha kurumsal oldu işim memnunum çok şükür evime de yakin :21:

Deniz artik tamamen yuruyoo hic tutunmadan düşmeden her yerde yuruyoo :nazar: dogumgunu için oyun parki olan cafe ayarladim herkesleri cagiriyom elbise aldim denizine ama aksesuarlarini soylrmem fotolarda görürsünüz :KK52:

Haricinde iyiyiz çok şükür sizi seviammm:KK52:

hayırlı olsun canım işin :KK34: maaşallah deniz e de :nazar: :nazar: doğum gününüz de güzel geçsin inşallah.. arayı uzatma yaz arada :KK34:

cigdem aman peditusten uzak dur canim. sonra oksurugumuz gecmiyo diye derman ararsin :KK5: burada peditus ve turevi ilaclari asla vermiyorlar bebeklere :KK34:

Selermcim iyi sayılirim.. bizimki biraz daha iyi ama yemek konusunda cok sıkıntılıyım anlatmicam artık zira ben bile sıkıldim sizide sıkmak istemiyorum ama tükendim bu aralar.. siz nasılsiniz sihhattesiniz isallah:)

Cigdemcim gecmis olsun arkadaslar söylemis söylencekleri düzelir panik yapma..bizimki hic icmez ama ihlamur iciyosa ver bol bol..

Adddd yivrimm cohh dedikodunu yapiyoz arayi acma cok opuyorum yeni is hayatinda basarılar:KK54:

Tosunum bugün daha iyi sağolun kızlar
Fulya çok sağol tam aklımdakilere cevap vermişsin öksürüğü hala devam ediyo özellikle uyurken daha çok öksürüyo olmazsa yarın tekrar götürücem uyuyamıyo öksürüyo diye ilaç işi beni çok tedirgin eden bi mevzu.eşine Allah kolaylıklar versin çok zor bi sınav umarım neticesi hayırlı olur stresi bitmiş olur yazık sınavları bitmek bilmiyo bide bebek var evde sanada onada hepten zor olmuştur.:KK19:
Çiğdem ben zaten yazmıştım ilaçları ama gerçekten buradan söylemek doğru olmaz doktor yazması lazım bende fazla ilaç kullanmıyorum ama ev ecza deposuna döndü napcam o kadar şurubu bilmiyorum
Esra pastanız çok güzelmiş yeni yaşı güzellikler getirsin ailenize:nazar:
Add yeni işin hayırlı uğurlu olsun bende seni sormak üzereydim nerelerde diye bi ruza bi sen kayboldunuz ortalıktan:KK20:
Burçak tam bi aşk gerçekten ne güzel ifade etmişsin içim kıpır kıpır oldu:KK16:
Bu arada şu mesajı yazana kadar bebek uyandı emzirdim eşim kahve istedi birini yaptım taştı ikincisi şuan ocakta umarım taşmaz bulaşıkları mak. dizdim henüz çalıştırmadım çamaşır mak şu an sıkıyo onuda asarsam sonunu getiricem mesajımın inş. kurutma mak. istiyoruuuuum ama evde yer yok salona yerleştirmiceksem:KK37:
(yoksa bizim ev fabrikamı acaba iş bitmiyo hep yenisi var bacasız sanayi aslında bizim ev)

kahveyi taşırmadım çok güzel oldu:nazar: köpüklü köpüklü evide koku sardı ooooooh mis bayılıyorum bu kokuya:21:
Bıtuful tabiki bunca işin arasında sana yetişemedim bi geldim yoksun
Ya kızlar benim oğlan insanları görünce ağlamaya başlayan bi yobaz oldu napmam lazım bakıyo inceliyo ve sonra ağlamaya başlıyo ama nasıl bi ağlama sanki adam bi yerini kopardı napcam ya yobaz çocuk istemiyorum nasıl düzeltebilirim bu durumu çocuklara ve gençlere yapmıyo genel olarak büyüklere yapıyo bunu
İstanbulda havaların biraz ısınmasıyla birlikte buluşma gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum uygun bi zamanda bebeklerimizi sosyalleştirelim hatta oyun grubu kuralım bedava bir sürü bebek var nasılsa:KK55::KK8:

Bu arada Burçak öyle aşk dolu mesaj yazınca aklıma geldi iki gün önce rüyamda eşimi gördüm bana öldü diyolarmış ama aslında ölmemiş polat alemdar gibi öldü gösterip başka bi yere götürmüşler eşimi:KK37:(izlemem aslında ama eşimden bulaştı bilinç altıma sanırım) bende ağlaya sızalana onu arıyorum en son tel. görüşmeye bile razı olmuştum ama ne sıkıntılı ne ağlamaklı uyandım oğlanla küçük odada uyumuştuk hemen yatak odasına geçtim eşim yatıyo yatakta Allahım son günlerdeki en mutlu anım içim nasıl rahtaladı nasıl sarıldım eşime anlatamamam Allah onları bize bağışlasın
soru: son günlerdeki en mutlu anınızı paylaşınız:KK52: nedense gece gece bu aklıma geldi üşenmedim yazdım sizde üşenmeyin okuyun bayanlar

Geçen yıl bu zamanlar epilasyon yaptırmış tulumlu ve biberonlu şeker kurabiye yapma planı yapıyodum en son doğuma 3 gün kala yapmıştım pişman oldum yaptığıma (eşim ben doğururken kurabiye süs püs taşımaktan doğuma yetişemedi) bu yıl yine 1 rakamlı kurabiye yapma planları yapıyorum sonunda umarım vazgeçerim kurabiye düşünmekten bıktım hep yılbaşı gelince kurabiyemi düşünücem ben yaa hep sizin yüzünüzden aklıma gelmeyenler burayı okuyunca hemen aklıma yerleşiveriyo:KK53: bende yapmalıyım diye

Tosunum bugün daha iyi sağolun kızlar
Fulya çok sağol tam aklımdakilere cevap vermişsin öksürüğü hala devam ediyo özellikle uyurken daha çok öksürüyo olmazsa yarın tekrar götürücem uyuyamıyo öksürüyo diye ilaç işi beni çok tedirgin eden bi mevzu.eşine Allah kolaylıklar versin çok zor bi sınav umarım neticesi hayırlı olur stresi bitmiş olur yazık sınavları bitmek bilmiyo bide bebek var evde sanada onada hepten zor olmuştur.:KK19:
Çiğdem ben zaten yazmıştım ilaçları ama gerçekten buradan söylemek doğru olmaz doktor yazması lazım bende fazla ilaç kullanmıyorum ama ev ecza deposuna döndü napcam o kadar şurubu bilmiyorum
Esra pastanız çok güzelmiş yeni yaşı güzellikler getirsin ailenize:nazar:
Add yeni işin hayırlı uğurlu olsun bende seni sormak üzereydim nerelerde diye bi ruza bi sen kayboldunuz ortalıktan:KK20:
Burçak tam bi aşk gerçekten ne güzel ifade etmişsin içim kıpır kıpır oldu:KK16:
Bu arada şu mesajı yazana kadar bebek uyandı emzirdim eşim kahve istedi birini yaptım taştı ikincisi şuan ocakta umarım taşmaz bulaşıkları mak. dizdim henüz çalıştırmadım çamaşır mak şu an sıkıyo onuda asarsam sonunu getiricem mesajımın inş. kurutma mak. istiyoruuuuum ama evde yer yok salona yerleştirmiceksem:KK37:
(yoksa bizim ev fabrikamı acaba iş bitmiyo hep yenisi var bacasız sanayi aslında bizim ev)

Canım gece öksürük genelde artar pozisyon sonucu fizyolojik bir durum ama bebişini uyutmayacak kadar şiddetliyse dra götürmek en iyisi tabi kontrol eder dinler göğsünü . O öksürdükçe annenin ciğeri parçalanır sanki benim oğlan 20 gğnlüktü hastalanmıştı o öksürdükçe mahvoluyordum hele el kadar oluşu daha da üzüyordu beni. Allah acil şifalar versin canım .
Kurutma makinesini de çamaşır makinesinin üstüne monte ediyolar şiddetle tavsiye ederim 4 aydır kullanıyorum neden daha önce almamışım diye kendime kızıyorum bebekli evlere şart 2.30 saate kuruyor , çamaşırları yumuşacık yapıyor sonrasında ütüyüde çok çok kolaylaştırıyor ve en önemlisi çamaşırlardaki pamukları topluyor toz olayını minimuma indiriyor her kurutma sonrası bir avuç pamuk temizliyorum filtreden . Al bak bana dua etcen

Bitufulcum yasemincim selermcim güzel dilekleriniz için teşekkür ederim canlar

Çiğdem çok geçmil olsun yavruna repu güzel anlatmış canım ama vicks i kullanacaksan dikkatli kullan bebeler hassas ağır gelebilir daha da rahatsız etmesin canım

Burçakk nice yıldönümlerine

Esracım yavrukuşun doğumgününü kutlarım güzel yaşları olsun inşallah

Ruza nerdesin yaptınmı doğumgününü

Parisi gören duyan varmı doğurdumu allah yardımcısı olsun .

Selermcim ev bulabildiniz mi? Atamanda hayırlısı olur gönlüne göre olur inşallah canım . Mecburi hizmet için mi gitmiştin bulunduğun yere

Yasemin son zamanlarda en mutlu olduğum gün bugündü heralde canım ilk sınavı iyi geçmiş eşimin . Ben çocuğa eve tek başıma bakmaktan yoruldum eşimde çalışmaktan , netice olumlu olursa bizden mutlusu olmaz artık

Selermcim butikbebede bazen güzel kıyafetler oluyor ama kampanya süresi oluyor teslimatıda kampanya bitişinden sonraki 1 hafta içinde yapıyolar erdemin doğumgünü ocağın başı gibi hatırlıyorum kampanya süresine göre yetişebilirbelki bir göz at istersen

Canlarımm.... Günaydınn....
Ankaradan misafirlerim geldi doğum günü için izinliyim evdeyim onlarla ilgileniyorum. Bilgisayarım bozuldu bi de şarj olmuyor. Telefondan yazmak da eziyet olduğu için yazamadım.
Doğum günümüz çok güzel geçti. Evde kutladık. Pasta börek konusunda şanslıydım sağolsun yakınlarım halletti ama temizlikti hazırlıktı bayağı yoruldum. Ailemizle kutladık doğum günümüzü. Babamız işte olduğu için katılamadı. :KK43: ama başka şekilde hissetirdi yanımızda olduğunu :)
Sizleri de çok özledim.. İşe dönünce rahat rahat yazarım artık. Okula da müfettişler gelmiş bu arada. Müdürüm ne şanslısın yoksa yukardan haber mi aldın da izne ayrıldın dedi. :)) evet çok gizli bağlantılarım var dedim.. :))
Hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun.. Viksi kullanırken dikkat edilmeli hakkaten hele burun deliklerine falan sürülmemeli kesinlikle. Ben ayak tabanlarına sürdüm bir defa. Bir de kaynar suda eritip odasına koydum. Ayrıyeten buhar da kaynatmıştım rahatlamıştı oğlum. Hastalığımız bir ay sürünce herşeyi denemek zorunda kaldım :KK43:
Esra doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu yıllara..
Ben de masamdan birkaç fotoğraf eklemek istiyorum ama telden becerebilir miyim bilmiyorum.. Belki profilime koyarım. :))
Hepinizi öpüyorum...

Canlarımm.... Günaydınn....
Ankaradan misafirlerim geldi doğum günü için izinliyim evdeyim onlarla ilgileniyorum. Bilgisayarım bozuldu bi de şarj olmuyor. Telefondan yazmak da eziyet olduğu için yazamadım.
Doğum günümüz çok güzel geçti. Evde kutladık. Pasta börek konusunda şanslıydım sağolsun yakınlarım halletti ama temizlikti hazırlıktı bayağı yoruldum. Ailemizle kutladık doğum günümüzü. Babamız işte olduğu için katılamadı. :KK43: ama başka şekilde hissetirdi yanımızda olduğunu :)
Sizleri de çok özledim.. İşe dönünce rahat rahat yazarım artık. Okula da müfettişler gelmiş bu arada. Müdürüm ne şanslısın yoksa yukardan haber mi aldın da izne ayrıldın dedi. :)) evet çok gizli bağlantılarım var dedim.. :))
Hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun.. Viksi kullanırken dikkat edilmeli hakkaten hele burun deliklerine falan sürülmemeli kesinlikle. Ben ayak tabanlarına sürdüm bir defa. Bir de kaynar suda eritip odasına koydum. Ayrıyeten buhar da kaynatmıştım rahatlamıştı oğlum. Hastalığımız bir ay sürünce herşeyi denemek zorunda kaldım :KK43:
Esra doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu yıllara..
Ben de masamdan birkaç fotoğraf eklemek istiyorum ama telden becerebilir miyim bilmiyorum.. Belki profilime koyarım. :))
Hepinizi öpüyorum...
herkese selamlar nasılsınz güzel bayanlar ve yaramaz bıdıkları hepinizi öperim
canım kuzucuğunun dopum günü kutlu olsun mevlam anne ve babacığla beraber güzel sağlık günler geçirmeyi nasip etsin.çok öperim.

selam herkeze herkez iyidir insallah esim evde giremiyorum nete beni merak eden varsa daha dogurmadim :KK49::KK49:

ruzam ve esra bebeişlerinizin doğum günü kutlu olsun uzunnn ve hayırlı ömürleri olsun...
paris kız he ben merak ediyordum seni Allah yardımcın olsun

annemle yine tartıştık yok ama annem yine bağırdı telefonda bana çok sinirlerim bozuk
maddi olarak beklentisi çok yüksek annemin hediye istemeye bayılır kndini geçtim teyzelerim için başladı şimdide
neymiş 2 teyzem ev almış yanına gitmemişim ee ben zaten 1 hatftalığına gidiyorum bide milleti dolaşacam
yok yaa anlamıyor ben çalışmıyorum eşime de diyemiyorum işte yani ufak tefek alıyorum zaten kardeşime falan
daha ne bekliyor anlamadım,annemi koparan olay benim anneme desinleri çok seviyorsun dememdi
ama öyleee nasıl kızdı kapattı telefonu yüzüme off ya son 3-4 yıldır iyice çıldırdı
ağlamak istiyorum annesiyle arkadaş gibi olanları çok kıskanıyorum rahatlarım diye yazmak istedim ama çok
kötü bir durum yaa ben de anneyim ben olsam herzaman yavrumu düşünürüm teyzeleri değil:KK14:

X