Canlarımm.... Günaydınn....
Ankaradan misafirlerim geldi doğum günü için izinliyim evdeyim onlarla ilgileniyorum. Bilgisayarım bozuldu bi de şarj olmuyor. Telefondan yazmak da eziyet olduğu için yazamadım.
Doğum günümüz çok güzel geçti. Evde kutladık. Pasta börek konusunda şanslıydım sağolsun yakınlarım halletti ama temizlikti hazırlıktı bayağı yoruldum. Ailemizle kutladık doğum günümüzü. Babamız işte olduğu için katılamadı.
ama başka şekilde hissetirdi yanımızda olduğunu :)
Sizleri de çok özledim.. İşe dönünce rahat rahat yazarım artık. Okula da müfettişler gelmiş bu arada. Müdürüm ne şanslısın yoksa yukardan haber mi aldın da izne ayrıldın dedi. :)) evet çok gizli bağlantılarım var dedim.. :))
Hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun.. Viksi kullanırken dikkat edilmeli hakkaten hele burun deliklerine falan sürülmemeli kesinlikle. Ben ayak tabanlarına sürdüm bir defa. Bir de kaynar suda eritip odasına koydum. Ayrıyeten buhar da kaynatmıştım rahatlamıştı oğlum. Hastalığımız bir ay sürünce herşeyi denemek zorunda kaldım
Esra doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu yıllara..
Ben de masamdan birkaç fotoğraf eklemek istiyorum ama telden becerebilir miyim bilmiyorum.. Belki profilime koyarım. :))
Hepinizi öpüyorum...