2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
he bir bugra nın öksürük üstüne burnu akmaya başladı, pedituuuussssssss vermeye başladım dün :KK53: öksürük kesildi ne hikmetse :KK53:

eskisi gibi saçmalayarak birkaç sayfa doldurmak isterdim ama eski hevesim yok :KK51: gidiiim bari çay içeyim :nazar: topunuzu ayırarak öperim

Fulya paranox supportuu mu unuttum ya ama sen anldin:)
Yasemiiiiin beylikduzunde oturyorum ben. Nezman gelceksiniz. Ayy cok sevindim ya. Inovia hangisi bir mi iki mi. Biz de ikiden ev bakmistik.

Kimse yokmuuu? Benim sıpa uyumuyor yine:KK43: bugün doğduğundan beri ilk kez 3 saat ayrı kaldık oğluşumla çok özledim o da beni özlemiş sanırım dibimden ayrılmadı akşam

Ok şimdi anladım suppozituar :) paranox da fenobarbital diye etken madde var sakinleştirici özellikli uyutan o işte o yüzden paranox s kullanın . Paranox s de sadece parasetamol var

Vaveee oturgacli götürgeclerde 3 saat ayakta kalirsinda kimse yer vermez isallaa sen anca laf sok bağa..

Yelda ya avatarin bende parasetamol etkisi yapiyo kendimden geciyorum cok tatlii yahu balik:nazar::KK53:

Fly ilk ayriliginiz hayirli olsun gec bile kalmissin beaa..

Yelda inovia 3 ama henüz orda değiliz sen oralara yaknmısın çok kararsızım bizim buralar mahalle tarzı buna alıştık oralar hep yüksek bina site tarzı ne biliyim ortalıkta bakkal yufkacı elektrikçi temizlikçi filan yok ben bunların kapının önünde olmasına alıştım sanki oralara alışamıcam gibi geliyo hayırlısı bakalım gönlüm bahçelievlerden yana:KK16:

Bu akşam ev oturmasına gittik rezil oldum kaçar gibi çıktık evden uyumadı durmadı sürekli ağladı:KK36: herkes bana acıyarak baktı en son battaniyede sallayarak evden ayrıldık eve geldik hala battaniyeyle taşıyoduk çocuğu çuvala doldurmuş götürmüş gibi hissediyorum. Eski bebeğimi istiyorum sakin uyuyan yemeğe hayır demeyen Allahım ne güzel bi bebektin Muratım ne olur geri döööön:KK5:.

Vave bugün eğlendirecek modum çok düşük seviyede ama bi kahve benden sana gelsin:nazar:kokulu kokulu türk kahvesi
Bituful bu arada senin şu adriana ve hayko benzetmen ağzıma dolandı heryerde söylüyorum hala gülüyorum aklıma geldikçe:KK1:

koca sayfayi yedirmezler yasemin :KK45:
chrismas nedeniyle iki gundur esim evdeydi, etmedigimiz kavga kalmadi :KK14:
dogumgunu dekorasyonlari bardak tabak, icecekler vs alisveris yaptik bugun.
benim oglan enerji patlamasi yasiyo, heryere kosarak gidiyo :KK70: bir de altinda kilotlu corap eller havada, tam bir balerin pardon balet :KK35::KK1: :emir_bebek:

piiii 0 ziyaretci :KK53:

Yasemin kahveyi ictim eline saglik. Bizim cocuklar ayniymis aynij zamanlarda degismis. Rahat ettirdigi gunlerin acisini cikariyorlar 7. Aydan beri :KK53:

Bitifuuuuu vat is di pirablim :KK53: cok oturakli goturgece binmeyeli uzun yillar oldu desem felek bana sol kurose vurup cok oturakli goturgece muhtac eder mi :KK53:

Ayy bu hafta izinliydim ya surekli evde olanlara acidim ya tv de bi halt yok
Sadece bebisimle ilgilenmek güzel

birilerini özleyip çağırıp duruyonuz ben de bademşekerine sesleniyorum tüuuuleeeaaaayy :KK53:

sahi 12m bacım okuyup çıkıyor yaa ne oldu da uğramaz oldu :KK51:

ahan da geldim,okudum çıkıyordum ki üzerime aylardır çöken rehaveti kırıp yazdım :KK14: neler olmadı ki vave....önce oğlumun kronik ateş sendromuyla başladık 2 ay kadar önce...sürekli ve sebepsiz yüksek ateşle başladı...neysem onu atlattık..sonra tekrar ateş,kanda enfeksiyon...hastaneye yatış...yok yere ağır antibiyotik ve kesin olmayan tanı ile menenjit tedavisi...arkasından hastaneden bulaşan rota virüsü....10 gün tekrar hastane ve antibiyotik...sonra eve geliş...10 gün sonra tekrar ishal ,ateş ve amip...çok şükür son 20 gündür toparlandı...şimdi de soğuk kar kış kıyametle uğraşırken buldum kendimi..emeklemeye başlayan küçüğüm yatmaktan hastalıktan onu bile unuttu.arada diş huzursuzlukları devam etti..off offf anlatırken bile içim şişti valla:KK50:sın iki ayın kısa özeti bu şekilde...çok sık girip okuyamadım..sizlerde durumlar nasıl?topik terkedildi mi yoksam:KK20:

Ayy bu hafta izinliydim ya surekli evde olanlara acidim ya tv de bi halt yok
Sadece bebisimle ilgilenmek güzel

işte o sürekli evde oturup çocuk bakan benim :KK50:tv zaten boş...kitap okumak imkansız oğlumdan dolayı....soğukta oğlumla dışarı çıkmak imkansız.hava -15...10 yıllık çalışma hayatından sonra bir buçuk yıldır evdeyim.çıldırmama az kaldı :KK53:istemiyomm ücretsiz izin falan eskisi gibi sosyal yaşantıma dömek istiyommmm:KK14::KK14:

12M bizde hayirsiz niye yazmiyo dedik cok gecmis olsun canim Allah tez vakitte sifasini versin cok uzuldum:KK43:( bizde 1 aydir bogusuyoruz hastaliklarla zor..Bos ve sosyal olmayarak gorme bebise kendin bakarak dünyanin en guzel seyini yapiyosun..Ben hergun bunun pismanligini duyarak geliyorum ise:KK47:

X