2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Çiğdemcim çok geçmiş olsun canım
bitifulum bizim aynı yemiyo oğlan öğlen çorbasındanda bi kaşık bile içmemişti aç aç uyumuş şimdi hala uyuyo:KK43:( aynıyız yani artık ne yerse kar diye bakıyorum bu böyle sürecek heralde
flycım çok sağol canım butikbebeye bakayım bide mecburi için gelmiştik geçen yıl bitti öyle tayin falan deniyoz işte
ruzacım özledikyaa oğluşunun doğumgünü kutlu olsun nice musmutlu yaşlara
pariscim merak etmez olurmuyuz hep ne yaptı acaba diye düşünüyodum
kağanın annesi canım üzülmemeye çalış çok haklısın ama mutlaka ara gönlünü al o yaşlarda çok kırılgan olabiliyorlar bide huy bu ne kadar değiştirmeye çalışsanda aynı şeyleri yapacaktır öyle kabul edip açıklamaya çalışsan hatta olduğundan daha çıkmazda gibi davransan belki zorlamaz

Tugba sarkilar super :KK53: uzulme kizma canm annen iste, sevmedigin yonleri de olsa kendi anneligini dusun, war olmasi da bir sükürdur..operim

Simdiii oncelikle bugun buyuk bi aydinlanma yasadim bunu hemen kizlara yazmam lazim dedim solugu burda aldim:KK53: Malum 1 aydir guzel bi ayakkabi bakiyoruz oglana hem ortapedik hemde sık bisey olsun istiyordum..Neyse bizim orda pahali sadece bebe ayakkabisi satan bi yer var fiyatlari 200-250 civari, ulen alici degilim suraya bi bakam dedim..Bakarken bi baktim hepsinin ici dumduz orda bi uzman vardi dedimki "pardonn bunlar niye ortapedik degilllllll" uzman bana donup su cevabi verdi."Ortapedik ayakkabiyi normal cocuklar giymez,sadece doktorun ongordugu kalipta ve ayaginda sorunu olan bebeler giymelidir" dedi..Aman tanrim bunca yildir bildiklerim yalanmiymis dedim aglayarak ciktim ordan..(bunda fiyatlarin etkiside vardi tabi) Zaten doktorumuzda evde ayakkabi giydirmeyin demisti..geldim ortopedistlerin yazilarini okudum onlarda ayni seyi soyluyolardi..Neyse evde giydirmek icin ariyodum gerek kalmadi simdi istedigim model bisey alabilirim..Muhtemelen cogunuz bilmiyodunuz benim gibi sizde aydinlanin istedim:KK53:

Ps : Istedimki blog yazisi gibi olsun beceremedim:86:

Selermcim gelmis:KK16:

Yasemin gelse bana kahve yapsa yeldacim o tatli avatariyla dalsa, purcak gelip bulassa ne guzel olur..

Paris bak dedim akilli o ocagi beklicek diye dikkat et kendine:KK54:

Yada Repu gelip enisteyi anlatsa, tutku kp de saldirsa, kagan pimpirikli sorular sorsa, vavem gelip laf soksa, fly gelip engin bilgilerini paylassa..ne eglenceli olurdu hersey

Yada eylem yine diyete baslasa, ruza gelip uzunn uzun alinti yapsa, cigdem gelip derayi anlatsa, ela gelip kimse beni ozlememis diye hayiflansa, Add hasna fisnalarini anlatsa, aleynaa gelip noktayi koysa ne guzel olurdu..

Son düzenleme:
Vaaay canına beee kimler varmış kimler ne güzel duygular ne güzel temenniler bunlar
Bütün dünya buna inansa bir inansa hayat bayram olsaaaaa
İnsanlar el ele tutuşsa birlik olsa uzansak sonsuzaaaaaa
(içimden bu şarkıyı söylemek geldi bıt. belkide sözleri yanlış yazmışımdır bu kadar hatırlıyorum affolaa)

Fulyacım sağol canım lanet evin çamaşır mak.üzerinde kalorifer peteği var bende çok düşündüm ama olmadı peteği söktürsem diyorum ama bu ev kira ev aldık yaza taşınacağız inş. o zmanı bekliyorum hemen alıcam ayrı ayrı aldın sen herhalde bir arada olan kurutmalı yıkama mak var ama pek tavsiye etmiyolar bende ayrı almayı planlıyorum bıktım as kurut topla yaza kurtulucam bu evdende kurutma derdindende.:21:

$L_20132-3K9026Z1-G00_A.jpg $L_20132-3KA227Z1-BV7_A.jpg $L_20132-3K1470Z1-G00_A.jpg $L_20132-3K3604Z1-1ZL_A.jpg
Kızlar lcw netten aldım bunları evde giydiririm diye pijamadan uzak durun alacak varsa almasın bebeğe giydirmeden bi yıkayım dedim 40 derece enine genişledi boyu çekti iğrenç oldu daha hiç giydirmedim birde mavi gibi duran alt eşofman aslında koyu uyuz bi yeşil onuda değiştiricem söyleyesim geldi tuzağa düşmeyin diye.:nazar:

Daliyorruuuum,:) ya kizlar napiyonuz. Ferda napiyo acaba.
Fulya sorum var benim cicugun disi cikti. Gecen diste son gece fitil vermistim cok iyi geldl. Calpol daha hafif diye onu vereyim dedim bu sefer. Hic uyumadi hep agladi cunku. Ama calpol hic ise yaramadi. Bi daha fitil vermedim tabii. Butun gece ise yarammasini bekledim. Niye oyle oldu. Icerikleri ayni degil mi.
Yaa ben ne zaman uyuycam yaa. Ikinci cocuk falan hiic dusunmuyorum ya. Mutsuzum:KK43:
Artik yediklerime dikkat edyorum. Aksam yemekten sonra bi daha yemiyorum yani dikkat dedigim de o.
Fulya ve selerm tayinleriniz ne zaman belli olcak. Insallah istanbula gelirsiniz bulusuruz:)
Ben size devit sorusu sordum. Kimse bana yazmadi. Kac damla veriyosunuz.
Tutkucum yazdiklarini hep okuyorum. Gelip bidir bidir anlatmana bayiliyorum.
Iki kere uyandi bile daha yazacaktim ama sonra

Yasemin hadi ya yazik olmus uzuldum verdigin paraya..bende yaza tasincam isallah ilk isimde bi kurutma makinesi almak olacak..yine sizin orakardanmi bakican ev??

Yeldacim 3 damla veriyorum hala ben..fitilde capolden cok daha etkili o yuzden ayni sonuc olmamistir.

bituful ben anlatmaktan bıktım siz dinlemekten bıkmadınız mı ? :KK14:
baltasar ben gunluk 400 ıu olacak şekilde veriyorum d3 vitamını. ama devit değil. 400 ıu 1 ml e denk geliyo

ruza doğum gunu fotosu bekliyoruz, nice yıllara utku oglannnnnn :KK16:

fly eşime kurutma makinası alayım mı dedim. ne gerek var diyo, ekmek makinesi de lazım dedin ayda bi kullanıyorsun, hergun kullanıcaksan alalım diyo, hergün çamaşır yıkamam lazım bu mantıkla :KK53:

X