Ben de büyüden çok korkarım bizim oralarda pek yoktur ama burada özellikle bir ilçesinde çok yapılırmış neredeyse her gördüğümün bi büyü hikayesi var çok günah ya nasıl cesaret ediyolar bilmiyorumgeçenler de çok büyük sıkıntımız var diyordum hatırlayan arkadaşlar vardır,
Allahtan korkmayan o kadar çok insan var ki şaşrdık kaldık eşimle,
eşimle ara ara çok büyük kavgalarımız oluyordu ve ben kendimi kontrol edemediğimin
farkındaydım ben yapmıyordum çok değişikti psikiyartiye gidiyordum
derman olmadı ve bi arkadaşıma açtım konuyu çok güvenilir bir hoca numarası verdi ve aradım
konuştuk ve eşimle ayrılalım diye büyü yapıldığını öğrendim başımdan kaynarsular döküldü
ama eşim inanmadı kendi çevresindekilerden araştırma işine girdi ve başka bir hocaya sordurdu
hoca eşine büyü yapılmış kadın kendinde değil diyince inandı gerçekten ve erkek tarafından yapıldığını söyledi
eşimin gözleri doldu,neyse bozoldu büyü şu an öyle iyiyim ki,
bunu k.v e anlattım telefonda büyü neymiş okuyun bişey olmaz falan diye sinir oldum ben neler çekmişim
inanmıyor hala neyse verdim eşime telefonu daha da konuşmadım üstelik bir kere bile arayıp sormadı ne beni ne de kağanı kağanın hasta olduğunu biliyordu,
e ben şimdi oğluma doğum günü yapıp akrabalarını k.v çağırıp bi de yedirip içireyim mi
belki içimizde dolaşıyor yılan off çok zormuş Allah düşmanıma vermesin ben de inanmazdım
ama varmış bu kadar kötü kalpli insanlar layığını bulurlar inşallah en kısa zamanda.
işte sıkıntımız buydu ama eşimle birbirimize kenetlendik yine eskisi gibi ççok mutluyuz
düzelmenize çok sevindim kim yapmış şüphelendiğiniz biri var mı bide gercekten bol bol dua edin