2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
ailecek hasta olduk bu kez de yaaa hamd olsun...
kızlar ilaç kullanabilir miyim ben emzirme şeysinden dolayı bilemedim
doktora da gidesim hiç yok:KK50:

Tuğba çok geçmiş olsun soğuk algınlığı mı ? Emzirirken grip ilaçları kullanamazsın malesef
Parasetamol alabilirsin ağrı kesici günde 4 defa , bir kase bala 1 çorba kaşığızencefil karıştırıp sabah akşam 1 tk yiyebilirsin yine sabah akşam limonlu ballı ıhlamur çayı içebilirsin burnun tıkalıysa bebeğine verdiğin sf lerden varsa evde sık bir tane bol bol su iç ve c vitamininden zengin meyveler ye gebelikte kullandığın vitaminden al günde 1 tane daha kolay atlatmanı sağlar , ateş balgamlı öksürük ciddi halsizlik varsa dr a görünmelisin antibiyotik kullanman gerekebilir

Ya bu ankaranın kuru havası beni öldürecek peteğin üstüne havlu mu koymuyorum yıkadığım çamaşırlardan içerimi asmıyorum en son nemlendirici zımbırtısınımı çalıştırmadım yok %20 yi geçmiyor ocakta bütüngün çaydanlık kaynasa ancak düzelecek heralde :KK43: hayır ben bile çok rahatsız oluyorum burnum kuruyor resmen erdem için üzülüyorum elletmiyorda burnunu

Kuzenimin bebeğini götürdüğü çocuk profu ıspanak bakla patlıcan verme demiş ıspanakta oksalat var calsiyumu bağlıyor böbrek taşı riski ! Patlıcanda nikotin ! Bakla ise favizm nedeni ! Bişey daha dedi de unuttum yarın arayıp sorcam . Baklayla patlıcanı biliyodum da ıspanağı veriyodum valla gerçi az yiyo bizim sıpa da nolur nolmaz tedbirli olmak lazım

Erdemde bir mızmızlık yatağına koyuyorum uyanıyo tam uykuya dalmasını bekliyorum bende uyuyacağım inşallah eşim ders çalışıyo 2 hafta sonra sınavı var hayat memat meselesi atlatırsak rahatlayacağız sıkıldık çünkü istanbulu özledik öyle işte erdem uyanacak yine galiba ben kaçar öperim hepinizi

Piiii hava -5 derece sanırsin bu hatunlarin hepsi dısarda fink atiyo..evdesiniz la yazsaniza iste ne artistlik yapiyonuz:63:

Dun 5 kere giris yaptim bisey yazamadan ciktim hep bisey giriyo araya..evdeyük oglanda sıkıliyo bende sıkılıyorum malesef..esim fuara gitti temizlik yapcam hayat cok şahane..aksam bi film izliyek dedik cok uzunmus oda 2 de bitti:KK53: sonra yattim mide agrisi birakmadi uyuyamadim gece uykusuzum..

Repucum bak tembel diyosun ama yemek isinde döktüruyosun eferin kültürumuzu tanit ordakilere:86:

Fly zaten patlicAnin bi faydasi yok cok severim kendilerini bakla hic eve sokmuşlugum yok daha, ama ispanak ilginc geldi..Bende nemden sikayetciyim ama yüksekliginden biliyosun nem fazlaligida hasta ediyor..gece kalkip kalkip bütün evi havalandiriyorum %50 ye düsüyor camlari kapatinca hoop yine %60 oluyo..takigim bu ara bu işlere..

Bizimkinin 2 haftadir kusma derdi var..oksurugude var hafif bilmiyorum reflü falanmi acaba korkuyorum..hergun yatak yorgan yikiyorum bu aralar..bizim yedigimiz hic biseyi yemiyo..dun yogurt yemisti kv agzina yarim cay kasigi pilav verdi hepsini kustu:KK43: kuru gidalari yiyemiyoruz hala lapa herseyimiz..oyle sofrada biz yiyelim onada tattiralim sekli hic yok, elden hicbisey yemiyo..titizmidir nedir:KK53: hep sıkınti yemek yememiz..odum patliyo cikarcak diye..gerci dunden beri uykudan once bisey vermiyorum o iyi geldi biraz..uyurken hazmetmiyodu çünkü..

Çok üzgünüm bir kaç gün önce yasak olduğunu bilmeden, yeni temsilcisi olduğum bir kozmetik firmasının reklamını yaptım ve cezalandırılarak bir kaç gün siteye erişimim engellendi. Bilmeden ve istemeden sebep olduğum bu durum için siz güzel anneler ve kk yönetiminden özür dilerim. :KK43:

Gecmis olsun canim sabıkalısın artık ama olsun üzülme:)

Paris o kızanı tut icinde ocakta doğsun..bikac gun icin bi sene büyük olmasin 20 yasindan sonra cok kızar sana:)))

valla oglani tutamadim :KK1::KK1:ama oglan erken cikmasi isimize geldi vergilerden kurtulduk biraz:KK53:bideokula erken basliyacak bi yandanda avantajli:KK31:

Himm Anladim..sosyal sartlar nasil bebekli ailelere yardim ediyolarmi alamanyadaki gibi falan?

Piiii hava -5 derece sanırsin bu hatunlarin hepsi dısarda fink atiyo..evdesiniz la yazsaniza iste ne artistlik yapiyonuz:63:

Dun 5 kere giris yaptim bisey yazamadan ciktim hep bisey giriyo araya..evdeyük oglanda sıkıliyo bende sıkılıyorum malesef..esim fuara gitti temizlik yapcam hayat cok şahane..aksam bi film izliyek dedik cok uzunmus oda 2 de bitti:KK53: sonra yattim mide agrisi birakmadi uyuyamadim gece uykusuzum..

Repucum bak tembel diyosun ama yemek isinde döktüruyosun eferin kültürumuzu tanit ordakilere:86:

Fly zaten patlicAnin bi faydasi yok cok severim kendilerini bakla hic eve sokmuşlugum yok daha, ama ispanak ilginc geldi..Bende nemden sikayetciyim ama yüksekliginden biliyosun nem fazlaligida hasta ediyor..gece kalkip kalkip bütün evi havalandiriyorum %50 ye düsüyor camlari kapatinca hoop yine %60 oluyo..takigim bu ara bu işlere..

Bizimkinin 2 haftadir kusma derdi var..oksurugude var hafif bilmiyorum reflü falanmi acaba korkuyorum..hergun yatak yorgan yikiyorum bu aralar..bizim yedigimiz hic biseyi yemiyo..dun yogurt yemisti kv agzina yarim cay kasigi pilav verdi hepsini kustu:KK43: kuru gidalari yiyemiyoruz hala lapa herseyimiz..oyle sofrada biz yiyelim onada tattiralim sekli hic yok, elden hicbisey yemiyo..titizmidir nedir:KK53: hep sıkınti yemek yememiz..odum patliyo cikarcak diye..gerci dunden beri uykudan once bisey vermiyorum o iyi geldi biraz..uyurken hazmetmiyodu çünkü..
istanbulun da nemi fazla bilirim kışın yine idare ediyoda yazın çok fenaaa
Bizim erdem de dediğin gibiydi karnı tokken katı bişey yese kusuyodu şimdi zorlamıyorum ya kendinden acıkıyo o zaman katıyı daha rahat yiyor bugün tost ve ezilmiş ceviz yedi mesela :) karnı açken dene katıları sonra vereceğin öğünü ver bence
Bide biz yemek yerken önce iştahlı iştahlı yiyoruz oğlanın ilgisini çekiyoruz meraklanıyo o zaman tatmak istiyor hatta kendi kaşığımla kendi tabağımdsn veriyorum yesin diye ayrı tabak kaşık olunca yemiyor uyanık :)
Öksürük kusmayı tetikleyebiliyor erdem de boğazına bişey kaçtığında iki öksürünce kusuyo nadiren reflü değildir inşallah

bituful temizlik nasıl gitti :KK52:
ben hafta sonu çalışıyorum bi de pazartesi, pazartesi sendromum yok yani :21:
paris iyiymiş burda çocuk okutmak zor :KK14: üniversite yani :KK53: yapılan çocuk yardımı da kesinlikle çocuğun kendi masrafını karşılayabilecek düzeyde değil. gerçi bizi bağlamıyo biz vatandaş olmadığımızdan zırnık koklatmıyolar :KK52:

Son düzenleme:
Kizlaaaar nabersiniz. Ozlediniz mi beni:) bituful ferda ruza burcak tutku fulya napiyosunuz. Benim basima neler neler geldi. Annem hasta olup gitmisti evine. Bana demediler megerse ameliyat olcakmis. Biz apar topar gittik bandirmaya. Annem simdi iyi. Ama orda ameliyathanenin onunde beklerken benim cantam calindi. Yola cikalim derken kendimizi karakolda bulduk. Damla hep kucagimda bu arada tabii. Biz donduk istanbula. neyse cantam bulundu cuzdanim telefonum yok tabii. Cok uzgundum ama unuttum gitti. Anahtarim kimliklerim var ya yeter onlar. Pasta muhabbetlerine katilamadim ona yaniyom:)
Bituful karni acken sabah kalkinca bi seyler yedirsen belki alisir Benimki yutuyo cok sukur ama uyaninca ben kahvalti hazirlarken falan onune hep kirik cici bebe falan koyuyorum.
ya benimkinin de yanaklari kipkirmizi oldu. Bugun habire kapiya gitti kac gundur cikmamisti cikaralim dedik. Soguk kizartmis olabilir mi. Ya bi de kizlar iki gundur tuzlu corba iciyo. Yemiyo artik tuzxuz corba. Bi yasina az kaldi ama. Napiim. Bi de ole taze fasulye corbalarini icmiyo tarhana mercimek iciyo. Ben de seviyo diye artik ole yedircem. Mandalinaya bayiliyo. Uc tane falan yiyo gunde.

X