günaydın kızlar,
nasılsınız? Benim işler yogun devam etmekte :) haftasonuda kpss bakacagım az kaldı pofff sonrasında da tatil düşünüyorum yine. ılgaz-inebolu-amasra giden gören var mı önerileri bekliyorum. Birde güneyde dalyan yakınlarındaki sarıgerme ye daah önce giden var mı?
Selam kızlar ben de yeniyim!
Hepinize rahat bir hamilelik dönemi geçirmenizi dilerim.
ay-she beni de ekleyebilir misin listeye.
anne yaşı kilosu bebişin doğumu kaçıncı bebiş cinsiyeti ismi son durum yaşadığı il
bilseku 27 54 14 Ocak ilk bebiş ? ? Ankara
günaydın kızlar,
nasılsınız? Benim işler yogun devam etmekte :) haftasonuda kpss bakacagım az kaldı pofff sonrasında da tatil düşünüyorum yine. ılgaz-inebolu-amasra giden gören var mı önerileri bekliyorum. Birde güneyde dalyan yakınlarındaki sarıgerme ye daah önce giden var mı?
günaydın kızlar,
ay-şe hala beni eklemedin ya aşkolsun he.neyse belki eklersin ben yine yeniden yazayım bilgieri
ilk bebiş,,,yaş 26,,,,muhtemelen 23 ocakda doğum,,,,,kilo 47
canım topik suay arkadasın zuerıen o bebegını kaybettıgı ıcın ben girip eklıyorum
sık sık hesbaı mesgul etmek ıstemedıgım için bi kaç kişi birikince eklıyorum ayrıca ıs yerındeyım
calsııyorum devamlı listeyle ılgılenme vaktım olmuyo tatlımm beni anlayın accuk :)
herkese mrb ben bu gün dr. kontrolünden geldim üzüntüden ölmek üzereyimbaşım çatlıyo malesef kalp atışı için gittim kontrolümden bebeğimi bile göremeden geldim sanırım benimki boş gebelik çarşambaya randevum var eğer hala görünmezse tabii bi mucize olucak cuma gününe kürtaj olucam bana dua edin
Eki Görüntüle 444885 Eki Görüntüle 444885
benim midem bulandığı için pek bişey yiyemiyorum ama çok ilginç canım cips çekti bugün
cips zararlı bişey mi hamilelikte?
benim canım da hep baharatlı şeyler çekiyor, özellikle de cips valla otursam iki büyük paketi yerim herhalde. Şu anda kendimi şımartma aşamasındayım ama bunlar benden çok kötü çıkacak herhalde, kilo da var zaten yeterince fazla((
ttail deyince içim geçti vallahi,bizde düşünüyoruz offf..uzak yer olmasın diyorum ,en fazla egede kalırız ama dalyan çok uzakkk....en fazla didim e kadar uzanabiliz((o yolu çekemem :))ama içim gitti dalyan ,fethiyee,dalyanla marmaris arası çok değil ama marmarisi kesinlikle tavsiye ederimm:)
acaba eşimi burda bırakıpta 1 haftalığına eneze mi gitsem diye düşünüyorum ,bu seferde kayınvalidemde kalıcak,adamı o kadar uğraştımm:)))))yavaş yavaşşş ,işledim ,onca emeği çöpe atamam :)))
kendimi iyi hissetsem yazlığa gidicez oğlumla ama orda hastane olmadığı için mecbur buralardayız şimdilikkızlar tatil planlarınız varmı bu yaz napıcaksınız...uzun yola dayanır dimi bebeişlerimiz
ege denizine girmek istersen enez derimDD yaylayı kesin duymuşsundur bizim yazlıkta orda
enez,erikli ,yayla bayılıyorum oralara
tertemiz denizzz
eşini tatil için mi işledin:))
kendimi iyi hissetsem yazlığa gidicez oğlumla ama orda hastane olmadığı için mecbur buralardayız şimdilik
ayyy havalar sıcacık denize girenler keyfini çıkarın
kızlar tatil planlarınız varmı bu yaz napıcaksınız...uzun yola dayanır dimi bebeişlerimiz
tamam canım sorun yok :))) allah kolaylık versin sana ve bebişe
ayshe mesaj kutun dolu canım..
benim midem bulandığı için pek bişey yiyemiyorum ama çok ilginç canım cips çekti bugün
cips zararlı bişey mi hamilelikte?[
kız bende 2tane sen olunca tabiki sakıncalı ah ah 45 50 kilo hatun mu olurmuş
ben çalışlırken 1anda işsiz kalıp bide evlilikte sorunlar yaşayınca ilk 3yıl 10 ar kiloyu bu cips ve kola sayesinde almıştım sonar acık azaltsamda 1oturuşta enbüyük boyu yiyebiliyordum sonar koca bana kızcana bide ona hadi benim sorunlarım varmış yemişim sen niye kilo aldın diye uyarmıyosun diyip bide suçu ona atmıştım
şimdi zararsıysa bildiğim kadarıyla tuzlu ve yağlı oldu ğu için özellikle hamilelik tansiyonunu arttırıyor ve bu zayıf kilolu fark etmeyen bişey oyüzden yasak yada tehlikeli mi diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?