• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canımmmm kvler çıktı gezintiye. eşim bugün de iznliydi onun Birlikte geçti hızlıca 🥰 valiz hazırlama hazırlklarına başladım. Sen nasılsın? Ay benim Çarşamba adet canım işte solda cok batmalar var her ayki gibi klasik. Dün yaptıgımın üstüne test yapmadım ancak Çarşamba sabahı vücut ısım düşmezse yaparım test
İyi evde yalnizken koçisine doyumlugunu alsaydin🤣😊bende iyiyim cok sukur esimi yarina ikna etmeye calisyrm 🤣🤣adam bkti benden çsmemi bu diyo 🤣🤣

Eşimde şimdiye kadar boşuna mı korunduk, olmuyormuş o kadarda korkuyordun diyor 😂😂😂
Bende bugün eşime söyledim aynısını al işte 7 yıl nasıl korktuysan nasıl korunmayı basardiysan hemen olmuyor işte diye😂 maşallah 7yildirda sadce kendisi korundu hiçte fire vermedi helal olsun sana dedim🤣🤣

Canımmmm kvler çıktı gezintiye. eşim bugün de iznliydi onun Birlikte geçti hızlıca 🥰 valiz hazırlama hazırlklarına başladım. Sen nasılsın? Ay benim Çarşamba adet canım işte solda cok batmalar var her ayki gibi klasik. Dün yaptıgımın üstüne test yapmadım ancak Çarşamba sabahı vücut ısım düşmezse yaparım test
İnşallah dusmez de bir supriz olurr dert ettiğin bir ayda bi bakarsın suprizle karsilasmissin

Bu arada kizlar benim kahverengi akintimin devamı yeni geldi yine akinti şeklinde büyük ihtimal adetim başlayacak ama ben yine de son kalan erken gebelik testimi yarın kullanayım diyorum belki yerleşme kanamasidir diye ne diyorsunuz

Ben 31 aralıkta aşılama oldum ya sızce yarınmı kan verimmi çarşamba mı cok kararsız kaldım
yarın 14. gününüz üstelik aşılama ben iğnenin 13. günü regl oldum sizin iğnenin 15-16 günü falan oluyo sanırım varsa mutlaka çıkacaktır yarın verin kan

Ben de bir sey danısmak istiyorum belki daha önce basına gelen olmustur, son üc aydır adetlerim cok düzensizlesti, normalde 30-34 günde bir adet olurdum, son üc aydır önce 28 sonra 23 sonra 21 güne indi ve son adetüm adet gibi degil de lekelenme seklinde gecti.
Yani adet baslangıcı gibi kahverengi lekelenme oldu iki güne kanamaya döner dedim ama dönmeden 4 günde lekelenmeyle adet dönemini gecirdim. Lekelenme sonrası merak edip erken test yaptım ama negatifti
Sizce kısalan adet döngümün ve son adet dönemimin sadece lekelenmeyle gecmesinin sebebi ne olabilir?
Daha önce basına benzer bir sey gelen oldu mu

Back