• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bende ne oluyor dedim grupda 😂
Bu ara da grup eklenmissin teşekkür ederim inşallah hamilelik haberini veririm inşallah sağlıkla çok çabaladım kayiplarimda oldu inşallah burasi uğur getirir paylaşımlar beni çok bilgilendirdi bir dahaki hamileliğimde daha blincli bir şekilde devam ederim inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim Amin🤲
ahahaha sormayın sonradan fark ettim ama düzeltemedim 😂 rica ederim ne demek 🌸 inşAllah hayırlı güzel haberler alırız hep birlikte 🤲🥰 aminnn amin 🙏

Yeni evli olduğum zaman kazaya kurban gidicem diye koştur koştur ella almıştım ne salakmışım hemen olucak sanıyordum 😅😅
Bizde korunmak icin indirimlerden kondom takip edip aliyorduk😁😁 sanki tek seferde oluyor bu isler gibi..
Ahh ahh simdiki aklim olsaaa...
Vardir bir hayir kuzum napalimmm. Elbet olacak bebegimiz 🙏🥰

Evanora Evanora nerelerdesin canim bugun gorunmuyorsun buralarda♥️
Canımmmm kvler çıktı gezintiye. eşim bugün de iznliydi onun Birlikte geçti hızlıca 🥰 valiz hazırlama hazırlklarına başladım. Sen nasılsın? Ay benim Çarşamba adet canım işte solda cok batmalar var her ayki gibi klasik. Dün yaptıgımın üstüne test yapmadım ancak Çarşamba sabahı vücut ısım düşmezse yaparım test

Bende ilaç bitiminin ertesi gün 15mm yumurta vardı günde 1 mm büyüyordu ama son kontrolde normalde 18 mm olur diye hesaplamıştık 20mm çıktı bir anda da büyüyebiliyor bolca hurma yersen yumurta büyümesini sağlıyor prolaktin yüksekliğin yoksa 🙏🏻
Yaaa hurma deniyeyim prolaktin değerim normal teşekkür ederim umarım benimde güzel büyür daha önce yumurtlamayı regli 15. Gününde görmüştüm umarım büyür

ben regl oluyorum kızlar iğne hariç bugün 13. günüm yarın 14. günüm sökülür 🤨 en azından regl olmakta bi nimet diye düşünüyorum 🥰

Back