aysecim gayet normal hamillikte kan basıncı artıyo doğal olarak ateşler basıyo genellikle ayaklarda daha fazla olur sen bide son aylarında görsen Allahtan kışa gelicek ama yinede afakanlar basıyo son aylardada daha fazla insanın gidip kara ayaklarını sokası geliyo :)) ben ilk oğlumu 3 şubatta doğurmuştum buda aynı döneme gelicek sanırım
kan akışı hızlanıyo kan hacmi fazlalşıyo yani normal cnm
şubat anneside olarak kış bebeğine neler alınması gerekiyor tecrübelerinden yararlanmak isterim ileriki zamanlarda
oğlum nisanda doğmuştu şansına havalarda sıcaktı rahat etmiştim.
şimdide kendimi yaza kadar 5 aylık olurlar yazın rahat ederiz diye ikna etmeye çalışıyorum
merhaba arkadaşlar ben kadınlar kulübünde yeniyim bu gruba nasıl ekleneceğimi bilmiyorum bana yardımcı olan olursa sevinirim. Bu 3. hamileliğim diğeri daha 14 aylık olduğu için zorlanıyorum. Şu anda da mide bulantısından uyuyamıyorum herkese iyi geceler
eklendin bile
hoşgeldin aramıza
14 aylık mı oy oyy küçükmüş daha
ama bundada bir hayır vardır...
sağlık sorunu yaşıyorken çocuklarla ilgilenememek insanın canını sıkıyor
günaydın arkadaşlar :) ya benim karnımda seyirme var doktora söyledim daha hissedemessin dedi ama gazla bu seyırmeyuı ayırt edebilecek durumdayım sonuçta bide karnımın gergin olduğunu hissediyorum sanki içerde şişmiş bi balon var gibi sizde oluyor mu? bebişin cinsiyetinden konuşmuşsunuz 12.haftada bende 2 li taramaya gidiicem görebilirler mi o zaman erken değil mi?
eğer erkekse daha erken söylüyorlar
oğlumda 12.haftamda öğrenmiştim
günaydın kızlar
dün cok işim vardı giremedim. bugün ve yarında var aslında ama hiç gücüm yok. evde de temizlik yapılacak ama yorgun oluyorum öyleeeeee duruyor adam beni boşayacak yakında
eşler anlayışlı olucak mecburen
bunun doğumdan sonrası var birde kendilerini hazırlasınlar
bende ocakta bekliyorum... SAtıma göre ocak 3 ama benim minik iki hafta geriden geliyor... :)
hoşgeldin canım
bende dün gece sıcaktan hiç yatamadım.sabah namazda terasa çıkıp oyurdum 10 dakka falan.bayağı serindi.ancak kendime gelebildim.sabahta 6.30 da oğlum kalkmış anne bana çizgi film aç dedi.oda sıcaktan yatamamış heralde.inşallah serinler hava.yarın annemlere gideceğim.evleri denize karşı serin oluyor.1 ay kalacağız inşallah.ramazana kadar yani.eve gidip bu akşam valizleri hazırlayacağım.3 çocuk ve benim birsürü eşya oluyor.seneye bide bebeğin eşyaları olacak.iyice artacak herşeyimiz.
annenlerde iyice dinlen,güzel bir tatil geçir canım
inş.onların minicik kıyafetlerinde yer alıcak bavulda:)
o söylediğim diş macunnu diş etleri için ,dr tavsiyesi ile kullanıyorum ve fark ediyor,diş etleri hamilelikte çekildiği için bu diş macunu bunu önlüyor,benim kuzen,kardeşim kullandığı için biliyorum ,bende kullanmaya başladım eğer diş etleri ile ilgili sıkıntısı olanlar için tavsiye için söylemiştim ,çünkü ne kadra kalsiyum ve vitamin alsakta mutlaka dr kendileri bile multivitaminler veriyor yadi vucudumuz ne yazıkki karşılamıyor
((
yağa gelince ,beni kilo aldığım için çatlaklarım vardı,çatlaklar oluşunca tedavisi olmuyor ;fakat yağ veya dr un vereceği krem varsa çatlak oluşumu için onu kullanmak isterim,çünkü vucud anormal bi şekilde şişiyorrr,kremlerin mutlaka faydası vardır ,eczanelerde hamileler içn satılanlar var,eğer kullanmaya başlayanlar varsa yada daha önceki hamillelikklerinde kulanıp menun kalanlar varsa tavsiye ederlerse sevinirim :)
at she ,önerilerin için ayrıca teşekkür ederim sana
vücudun çatlaması biraz genetik diye düşünüyorum
ilk hamileliğimde çatlak kremlerini kullandım ama yinede çatladım
bu kez badem yağıyla başladım böylede devam ederim
aslında önemli olan vücudun kurumasını önlemek bence
yani bebek yağı kullanıp memnun olanlarda var
aynı durumdayım bir de üzerine migren eklendi bugün :85:
offff geçmiş olsun canım ya
benim sinüzitimde ileri safhalarda
sinüzit ilaçlarımı kullanmadan geçirme yollarını arıyorum
zaten mide bulantım var sinüzitle daha bir artıyor
senin daha kötü durumda çok iyi anlıyorum seni allah yardımcın olsun
merhaba kızlar :) aranızda bana da yer var mı :) allah izin verirse ocak ayında bende bebeğime kavuşacağım inşallah hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
hoşgeldin canım
bu durumda insan ne yazacağını bilemiyor canım
inş.allahım yüzünü güldürür ve çarşamba mutlu dönersin evine
ama aksi olursada biliyorum kolay olmaz ama bundada bir hayır vardır deyip umudunu kırmadan inş.doğru zamanda hayırlısıyla bir bebiş gelir