bide tatilciler ne cesaretlisiniz kızlar bizim temmuzda düğün var Izmir izmit arası 12 saat sürüyo diye ona bile yerime kociş gider diyorum siz tatile gidip geziyosunuz giden var gidemeyen var gerçi bende 3ay dolsun deniz diye tutturcam ramazan da biter hem ramazanda hep beraber gidelim hem fiyatlar çok düşmesede azcık düşer hamile gurubu olarak gideriz
herkese mrb ben bu gün dr. kontrolünden geldim üzüntüden ölmek üzereyimbaşım çatlıyo malesef kalp atışı için gittim kontrolümden bebeğimi bile göremeden geldim sanırım benimki boş gebelik çarşambaya randevum var eğer hala görünmezse tabii bi mucize olucak cuma gününe kürtaj olucam bana dua edin
Eki Görüntüle 444885 Eki Görüntüle 444885
miğğdem bulanıyor kızlar yaa bide acayip uykum var kızoş uyudu bende kestireyim biraz bari..çalışanlara allah kolaylık versin
Kuzu 6. Haftada gittigimde benimde bombostu kese.. Yolk bile olusmamisti. Burda cok dertlestim sizlerle hatirlarsin.. Drum 2 hafta sonra cagirdi gittigimde kalbi de atiyodu.. İcini ferah tut. Dua et Allahima emanet et bebegini canim.. Eminim ki sende goreceksin. Kesen kac milim onuda yazar misin. Hic korkma sabret canim. Gec dollenmedir o.. Zaten kesede gec gozukmustu sanki senin yanlis mi hatirliyorum
kuppe bende 6+2de göremedim karından bebeği kese 19 mm di senin kesen 6 haftalıkken ve bebeği gödüğünde kaç mm di ooofff çok korkuyorum
Canim benim alttan baktigi halde goremedi.. Karindan gayet normal hic merak etme.. Ben bosyere uzmusum kendimi.. Bugun yine gorduk artik bebek seklindeee :) buyumus el sallio bide masallah subanallah.. Hic uzulme.. Kese 15 mmdi o zamanlarda kuzu
beylikdüzünde oturan hamisimiz var mı acaba?dr arayısımı sonlandıramadım henuz((
Doktorum seyahat etmende hiç sakınca yok dedi.Ben de yaz boyunca bir kaç kere memlekete giderim diye düşünüyordum.Buradan yaklaşık 6-7 saat sürüyor.İnternette araştırdığım kadarıyla da 2-3 saatte bir durup kan dolaşımında sorun olmaması için 5 dk yürümek gerekiyormuş.Yolculuğu önermeyen doktorlarda mı var?
ah canım bende ttil düşünyrum bende erdeğe gidicem uzak bi yer aslında istrumda okadar yolda bebeişe bişe olur die korkyruz
ttail deyince içim geçti vallahi,bizde düşünüyoruz offf..uzak yer olmasın diyorum ,en fazla egede kalırız ama dalyan çok uzakkk....en fazla didim e kadar uzanabiliz((o yolu çekemem :))ama içim gitti dalyan ,fethiyee,dalyanla marmaris arası çok değil ama marmarisi kesinlikle tavsiye ederimm:)
acaba eşimi burda bırakıpta 1 haftalığına eneze mi gitsem diye düşünüyorum ,bu seferde kayınvalidemde kalıcak,adamı o kadar uğraştımm:)))))yavaş yavaşşş ,işledim ,onca emeği çöpe atamam :)))
uzun yolu doktorlar pek öndermiyormuş canım yaaBende gidecektim vazgeçtim. 16 hafta bitsin bakıcam artık o zamanda ramazana geliyor. belki bayramdan sonra yakın biryerler olabilir.
merhaba kızlar 11. hafta testı ıcın gıden olmadı mı?
ben persembeyı beklıyorum randevu ıcın
bu arada kızlar ağva ya gıtmeyı dusunuyoruz kızkardesımle
otel arastırıyoruz sızın onerebılecegınız bır yer var mı?
aklımızda bıryer var ama emın olamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?