- 22 Eylül 2011
- 956
- 0
ay canımı ne biçim patates cipsi istettiniz kızlar.işten çıkçam birazdan eve gidince alıp bi yiycem bi yiycem ohhhhhh
yakaladım seni sen öbür topiği terkedip buraya kaçtın demiiiiii sizi kaçaklar:))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canımı ne biçim patates cipsi istettiniz kızlar.işten çıkçam birazdan eve gidince alıp bi yiycem bi yiycem ohhhhhh
yakaladım seni sen öbür topiği terkedip buraya kaçtın demiiiiii sizi kaçaklar:))))
Sevgili 2013 ocak anne adayları herkese selam.,
Aranızda elevit kullanıp kilo alan var mı ? Benim elevit iştahımı açtı ve kilo aldığımı hissediyorum.
ben mi hıımmm kaçak mı...hoşgeldin canım.merhaba:))[/QUOTE
sanada canım nasılsın
Ya benim is dolaysiyla ucak seyahati yapmam gerekti(( doktorumu aradim sakincasi yok dedi ama cok tedirginim(
Ya bisey olursa ya duserse allah korusun. Oralarda yorulucam ikigun off offfff.
ben pazartesi günü dr uma gideceğim ,o zaman tam 11 haftalık falan olucak benim ki ,avcılar devlet hastanesinde yapılıyormuş,ben p.tesi randevu alıp gideceğim,umarım randevu alabilrimmm:)))
kızlar acil fikir lazım, aşırı mide bulantısı bir anda hafifleyen var mı? çok korkuyorum acaba bebeğe mi bişey oldu?
:26::26::26::26::26::26::26:
kızlar acil fikir lazım, aşırı mide bulantısı bir anda hafifleyen var mı? çok korkuyorum acaba bebeğe mi bişey oldu?
Kızlar merhabalar:)
Şubattan selamlar.Hepimize sağlık hamişliklerr :)
Kalp atışını kaçıncı hafta da gördünüz kızlar.
Doktora gidicem ama hala acabadayım.
tam 5.haftada keseyi gördüm ama
OHH 2 tabak makarna yedim ama sadece ben yemedim haaa birini, bebiş yedi birinide ben patlamak üzereyim uzun zamandır ilk defa böle doyuyorum ::):)
Kızlar merhabalar:)
Şubattan selamlar.Hepimize sağlık hamişliklerr :)
Kalp atışını kaçıncı hafta da gördünüz kızlar.
Doktora gidicem ama hala acabadayım.
tam 5.haftada keseyi gördüm ama
ohhhh afiyet olsun şekerim yarasın bende bu akşam ilk defa doydum yarasın bebişlere diycem ama şu zamanda bebişlere değilde annişlere yarıycak
ay napıyım bayadır bulantıdan yiyemiyodum de de afiyet olsun bize ve bebişlere :)) ilerleyen zamanlarda düşünürüz kilo problemini :)
Kuzu 6. Haftada gittigimde benimde bombostu kese.. Yolk bile olusmamisti. Burda cok dertlestim sizlerle hatirlarsin.. Drum 2 hafta sonra cagirdi gittigimde kalbi de atiyodu.. İcini ferah tut. Dua et Allahima emanet et bebegini canim.. Eminim ki sende goreceksin. Kesen kac milim onuda yazar misin. Hic korkma sabret canim. Gec dollenmedir o.. Zaten kesede gec gozukmustu sanki senin yanlis mi hatirliyorum
kuppe bende 6+2de göremedim karından bebeği kese 19 mm di senin kesen 6 haftalıkken ve bebeği gödüğünde kaç mm di ooofff çok korkuyorum