• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bende ilaç bitiminin ertesi gün 15mm yumurta vardı günde 1 mm büyüyordu ama son kontrolde normalde 18 mm olur diye hesaplamıştık 20mm çıktı bir anda da büyüyebiliyor bolca hurma yersen yumurta büyümesini sağlıyor prolaktin yüksekliğin yoksa 🙏🏻
Ay hurma yazmışım ya pardon incir😄

Ya daha önce ovitrelle kullanmış olan var mı kızlar 10 günde etkisi tamamen geçmiş oluyor mu testte ?

Kizlar yumurtlama gunu çatlama gunu ve sonraki gunumu degerlendirmek gerekiyor 💕🙂
Ben bugün gece çatlar diye bu günü de değerlendirdim zaten eşim yarın yanimda değil sonuçlar çıkmış diye Adana'ya gidecek ki şuanda kasık karım ağrıyor geceye kdar catliycak bence öyle hisseyorum son testimi yarin sabah yapcam

Kızlar cumartesiden beri kahverengi lekelenme yaşıyorum. Bugün daha fazla geldi hatta adet olacağım sandım. Dünden beri hafif baş dönmesi mide bulantısı yaşadım. Çatlama 1 ocak. Üstteki predictor erken gebelik alttaki vex kaset test. Kaset testte çok görünmez şekilde de var gibi.
Ay var sanki sizde belki yerleşme kanamasdir bukdar uzun sürdüğünü çok duymadım ama testinde gözüküyor olabilir

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-13-20-43-55-074_com.niksoftware.snapseed.jpg
    Screenshot_2025-01-13-20-43-55-074_com.niksoftware.snapseed.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 26
Ben bugün gece çatlar diye bu günü de değerlendirdim zaten eşim yarın yanimda değil sonuçlar çıkmış diye Adana'ya gidecek ki şuanda kasık karım ağrıyor geceye kdar catliycak bence öyle hisseyorum son testimi yarin sabah yapcam
Bende bugunu degerlndrdim Yarin da eşimi kandrabilirsem yarinida degrlendrmk istiyorum😂bugun yorgunum dedi zor ikna ettim😂

tövbe alfabe iğne yazacağıma ipne yazmışım 😂😂
Bende ne oluyor dedim grupda 😂
Bu ara da grup eklenmissin teşekkür ederim inşallah hamilelik haberini veririm inşallah sağlıkla çok çabaladım kayiplarimda oldu inşallah burasi uğur getirir paylaşımlar beni çok bilgilendirdi bir dahaki hamileliğimde daha blincli bir şekilde devam ederim inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim Amin🤲

Back