iyi inşallah hep böyle geçirirsin, hepimiz iyi geçiririz tüm gebeliği canım.
doktorum daha yok ki :26: daha doktor bulamadık, aramaya fırsatımız da olmadı zaten...hep maaşı bekliyoruz, ona göre gidip bi sabit doktor bulucaz inşallah. lekelenme de ilk kez oldu ama dün akşam sancım olmuştu biraz, aklıma gelince akşamki stresim ve ağrım gelince tedirgin oldum. bi de şaka gibiydi sabah wc'ye bi gittim kahverengi bir sıvı dolu, koştum uyandırdım kocişi, bi de akıntımı da gördüm ya dedim kesin akşam da oldu böyle oluk oluk ama ben görmedim diye bi telaşlandım, meğer benim aşkoş(!) akvaryumu boşaltmış da sifonu çekmemiş...
herkese merhaba... istanbullulara gecmis olsun
deprem bölgesinde olan arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun ya benim başım akıntılarla belada koyu sarı şeklinde de geli yooo korkuyorum ama haaa doktora gitsem mi
benımde sarı beyaz karısık gelıo kız ama bi sorun yok
sorun olsa ultraonda fln bi şekil gozukrudu heralde gebelıkte akıntı olamsı laızm zaten boşa takıyosun kafaya :)
doktora gitme telefonu varsa ara sor....ama sana gülerse karışmam heaa
merhaba herkese:) depremi yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun, bende van depremini yaşadım, Allah kimseye yaşatmasın...
kızlar benim midem çok kötüsabaha kadar çıkardım, hala da deli gibi bulanıyor...ilaç içtim tam anlamıyla kesmedi 2 saat etkili oldu. ay ne yapsam, ne işe yarar?
bana bir yardım edin
canım emedur diye bi ilaç var bana ii geldi fakat çok uyku yapıo istersen bi soruştur
canım zaten karı bi gün beni kovacak herşeyi soruyom ama napayım korkuom hee bu arada ayşe bende tahlil sonuçlarını aldım herşey normel dedi doktor en çok anemiden korkuyomdum çok şükür o da iyimiş seninkinler çıktımı
merhaba herkese:) depremi yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun, bende van depremini yaşadım, Allah kimseye yaşatmasın...
kızlar benim midem çok kötüsabaha kadar çıkardım, hala da deli gibi bulanıyor...ilaç içtim tam anlamıyla kesmedi 2 saat etkili oldu. ay ne yapsam, ne işe yarar?
bana bir yardım edin
ilk göbüş topiğinize ve ultrason topiğinize resimleri ben koydum
hadi bakalım getirin gerisiniiiii oleeyyyyyyyyyyyyyy
benımde sarı beyaz karısık gelıo kız ama bi sorun yok
sorun olsa ultraonda fln bi şekil gozukrudu heralde gebelıkte akıntı olamsı laızm zaten boşa takıyosun kafaya :)
doktora gitme telefonu varsa ara sor....ama sana gülerse karışmam heaa
iyi inşallah hep böyle geçirirsin, hepimiz iyi geçiririz tüm gebeliği canım.
doktorum daha yok ki :26: daha doktor bulamadık, aramaya fırsatımız da olmadı zaten...hep maaşı bekliyoruz, ona göre gidip bi sabit doktor bulucaz inşallah. lekelenme de ilk kez oldu
kız küçüksün diye kızmıyım hadi özel doctor ne git devlete karşıyaka yada alsancağa sıra al al sana özel doctor ssk yokmu canım sizde devlettede takip edil yada ssk varsa senin orda kordon var git ona 30 35e bakıyor kız hepimiz krediliyiz az maaşlıyız anlarız ama sırf özele gitcem diede bekleme hem kalk sağlık ocağına da yazıl aile hekimliğine orayada sorabilirsin ki açılma kanamalarda hemen devlete yolluyolar
bide akıntı kesenin kensini dış etkenlere koruması temizlemesi kokulu ve kahve yeşil olmadıkça gelsin kızlar sorun etmeyin ay bende bugün şişliklerde indi bişeymi var demekten sade bulantı yok ama yemek yeme isteğimde yok bi kahvaltı etsem cum a gününü boş geçirmesem ne iyi olacak
slm kızlar hangi folic plus kullananınız varmı günde 3 keremi içiyorsunuz.bana doktorum folibol vermişti 2 günde 1 tane içiyordum.tavsiye üzerinde folic plus aldım günde 1 tane dediler ama 3 tane içenide duydum
ilk göbüş topiğinize ve ultrason topiğinize resimleri ben koydum
hadi bakalım getirin gerisiniiiii oleeyyyyyyyyyyyyyy
Umarım herkes için sağlıklı, rahat, bulantısız ve stressiz bir gün olur
Ben 1 saat önce uyandığımda bi de baktım ki ilk kez kahverengi bir akıntım olmuş.
Korktum ne yalan söyliyim, bildiğim kahverengi çünkü. Bir de idrarım da koyu renkli çıkınca,
hem de turuncuya yakın bir renkte... bi tuhaf oldum.:26:
sizde ne var ne yok? herkes görebildi mi kesesinin içini, ben göremedim hala.
ay she, feslegenim, demet ve adını unuttuğum diğer arkadaşlar nasılsınız???
sagol canım bende kullanayım da sonrasında belkı rahat ederım benımde ılk bebek emzırme coook acılı oldu yara oldulansinoh olabilir mi canım
çünkü benimde oğlumda göğüslerin çok çatladı,kanadıbirsürü krem denedim en son lansinoh çok iyi geldi
doğumdan 1-2 ay önce kullanıp bebeği emzirdiğinde hiç sorun yaşamayanları okudum bende denicem
koyu sarıdan bırsey olmaz kahve kırmızı yesıl bu renkler tehlıkelı dıye bılıyorum.deprem bölgesinde olan arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun ya benim başım akıntılarla belada koyu sarı şeklinde de geli yooo korkuyorum ama haaa doktora gitsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?