Geçen sene ocak ayında doğum yapanların yazdıklarına bakıyordum.ve bu üyenin yazısını çok beğendim.doğum hikayesi.kendisi bebek yan döndüğü için 12 ocakta sezeryane alınıcakken bebek kendiğinden 11 ocakta yine yan olarak normal doğmuş.okurken gözleri doldu darısı başımıza inşallah.....
seniser 11.ocak.2012
Benim bebeğim çookkktan doğum poziyonuna girmişken, 37.haftada ters döndü
Bizde bekledik belki döner diye ama o arada yan durmuş, yan bebekler %0.3 kişide görülürmüş ve dönme ihtimali yokmuş, dolayısıyla sezaryan kaçınılmazdı.
12.01.2012 için gün almıştık ama 11 i gecesi sancılarım başladı. 2 saat falan bekledim evde, çok kasıldım, her zamankinden farklı olduğunu anlamıştım. Zaman geçtikçe biraz daha artıyordu, neyse ki fazla beklemeden hastaneye gittik. Nstye bağladılar, serum verdiler. Sancılarım daha da artınca bebeğin malzemelerini alabilir miyiz dediler
Doktorum geldi, bebek belki dönmüştür ümidiyle son kez baktı ama bebeğim yampiri gelmekte kararlıydı
Eşimle vedalaştık, ameliyathanede bi 8-10 kişilik ekip beni bekliyordu. Sanki film çekiyorduk ve ben aktristtim Beni öyle güzel karşıladılar ve hazırladılar ki ne epidural iğnesi ne sonda hiçbişi hissetmedim zaten. Doktorum dediii, aaaa Seda bu eşine benziyor çok geri koyuyorum bunu Tosun geldii tosun diye bağırıyorlardı. Bebeğim 3930 gram dünyaya geldi 38+ 4 de. Sonrasında fotolarımızı çektiler ameliyathanede ve muhtemelen dikişlerim esnasında bi 5-10 baygındım. O ara yine de narkoz verildi sanırım. Sonra hemen kendimdeydim ve yukarıya odama götürdüler beni. Flashlar patladı, sevdiklerim doluştu ve ben artık kızıma kavuşmuştum, sağlıkla gelmişti, daha ötesi yoktu.. Bir gece hastanede yattım ve evimdeyim. Hafif gaz ağrısı dışında herhangi bir sıkıntım yok, birde tabi ameliyat etkisiyle eğilip kalkmak bir süre için sıkıntı olacak öyle görünüyor.
Biizmkisi böyle bir hikayeydi. Beklenen bişi olduğu için çok fazla bi maceramız olmadı
Bekleyen herkesin bir an önce meleklerine kavuşması dileğiyle. Sağlıkla kalın..///////////////////////////