merhaba canım hatırladığın için saol.... merhaba arkadaşlar.. bugün sabah randevum vardı çok şükür herşey yolunda kalp atışınıda gördük.. tam sat la uyumlu 6+6çok duygulandım hatta dr dan çıkınca kendimi tutamadım ağladım bi öncekini 12. haftada kalbi durduğu için kaybettim 15 ay bekledim bu anı şuan sürekli aynı korkuyla yaşıyorum ama dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok allah hiçkimseye böyle acı yaşatmasın hepimize ve bebişlere sağlık versin inşallah..
75 mayıslıyım canım senin Allah bağışlasın çocugun var sanırsam
bende 76 nisan.evet canım 2 kızım 1 oğlum var.bu 4.olcak inşallah.sürpriz bir velet anlıyacağın.yaşın çok geç sayılmaz.ilk bebekse ara vermeden hemen 2.düşün bence.
Kızlar günaydınlarr,
cumartesi günü resmen bende birkaç damla kan geldi hemen doktorumu aradım ve progestan 200 mg. başlattı. ve 2 gün içinde yavaş yavaş kahverengiden sarıya dönen lekelenmeler başladı . Gerçekten çok tedirgin oldum. Doktor direk cinsel birleşme oldumu diye sordu zaten ilk 3 ay için yasaklamıştı bende hayır dedim. Şİmdi 7 gün kullanıp kontrole gelmemi istedi. Çok korkuyorum bebeğime bişey olmuşmudur(
İl üç ay bana kesinlikle ilşkiye girmemizi belirtti doktor yani azalma demeyim resmen bitti. Bu arada birde kanamada ilk sorusu bu olunca artık iyiyce soğudum cinsellikten
slm kızlar.. ben 8. haftadayım.2 haftadır midemçok bulanıyor.ilk başlarda yediğim herşeyden tiksindim.ceviz badem yiyemiyorum,balıkta yiyemiyorum.ilk 3 ay beyin gelişimi için önemliymiş,bu besinlerde beyin gelişimi içn çok önemli.siz bu haftalarda nasıl besleniyorsunuz..neleryiyorsunuz.
Ben de sizin gibiyim hiçbirini yiyemiyorum ama üzülüyorum...bende yiyemiyorum bunları birde soğan sarımsak yiyemiyorum.dut yiyemiyorum.süttende tiksindim.yoğurt yiyorum bol bol..ıvır zıvır işte bisküvi fln yiyorum.
ben bu gün yine dr gittim
kese küçük bebek büyük olduğu için düşük tehliken var dedi
10 gün sonra yine gidecem
napmlıyım sizce şü keseyi büyütmek için
hepinize geçmiş olsun
kızlar ben bide kendimde şunu farkettim.folbiol bende bulantı yapıyor.çünkü akşam içiyodum yatana kadar ölüyodum bulantıdan.artık tam yatmadan önce içiyorum ve hemen uyuyorum sabah kalktığımdada bulantım olmuyor.uykuda geçiriyom yani o süreci.içinizde folbiolün bulantı yaptığı başka kimse varmı merak ettim.
Merhaba arkadaşlar ben yeni yazıyorum ama sizi çok önceden takip ediyorum.Paylaşımlar çok içten,mutluluklar ve üzüntüler hepbirlikte yaşanıyor.sayenizde bir çok soruma cevap buldum.Evet artık bende buraya yazmalıyım dedim ve işte karşinzdayım.3.5 yaşında bir kızım var ve 5 haftalık hamileyim.Bizde gecen hafta keseyi gördük inşallah önümüzdeki haftada kalp atışını duyarız.Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve bir avazda doğumlar,sonrasindada meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar ben yeni yazıyorum ama sizi çok önceden takip ediyorum.Paylaşımlar çok içten,mutluluklar ve üzüntüler hepbirlikte yaşanıyor.sayenizde bir çok soruma cevap buldum.Evet artık bende buraya yazmalıyım dedim ve işte karşinzdayım.3.5 yaşında bir kızım var ve 5 haftalık hamileyim.Bizde gecen hafta keseyi gördük inşallah önümüzdeki haftada kalp atışını duyarız.Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve bir avazda doğumlar,sonrasindada meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
merhaba bayanlar , bende bugün kalp atışları ve kontrol için gittim doktora , şükür kalp atışları gördük . şükürler olsun. 6+4 günlük şu anda , folikasite devam , metpamid bulantı için, mide yanması ağrısı için gerekirse diye pucet hap verdi. 1 ay sonra gel dedi. tüm tahlillerde iyi çıktı şükür. bizden bu kadar ? sizde neler var ??
Kızlar bugün kan tahlillerimin sonucunu aldım. Anti cmv igm serum pozitif çıktı. Bu su çiçeği virüsüymüş, hamileliğin ilk dönemlerinde pozitif olması tehlikeliymiş, bebekte
hasar bırakabilirmiş.Ben küçükken geçirmiştim su çiçeği bu nerden çıktı( Doktor 2 hafta sonra yine çağırdı kontrol etmek için. Doktor bir şey demedi ama internetten okuduklarım moralimi çok bozdu, sinirim bozuldu
ağlıyorum. Allahım lütfen bişey olmasın( Aranızda bu durumu yaşayan var mı?
kızlar günaydın,
benim gibi çalışan anne adaylarına kolay gelsin.evdekilerede iyi dinlenmeler diyorum.
bir soru sormak istiyorum.hamileliği öğrendikten sonra Cinsel hayatınız etkilendimi?azalma oldumu?yani nesıl gidiyor? bunun bir normali varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?