ya yok mu bu bulantıların çaresi ya yok mu
mafoldum ben ya Allaha isyan etmekten sakınıyorum asla isyan etmiyorum
kızlar 24 saat bir mide bulanır mı ya? Yemek yemeyi çok özledim, meyva yemeyi çok özledim
hiçbişey ama hiçbişey yiyemiyorum serumlar olmasa napacaktım
çok sıkıldım çok yorldum çok bitkinim tam 1 aydır hayatım alt üst oldu, bebeğime sevinemiyorum artık
normal hayatımı çok özledim ben(
1 aydır mide bulantısıyla yaşıyorum daha ne kadar sürecek ya 9 ay bile sürebilirmiş Aman Ya Rabbim bana sabr ver
Alah yardım etsın cok zor bulantılar bende 2-3 gundur nefes aldım desem yerıdır. sureklı yedıgımı cıkarıyordum
ama sımdı sadece rahatsızlık hıssedıyorum cok yememeye gayret edıyorum ama ne kadar yersem yıyeyım yıne tas gıbı oturuyor mıdeme
sankı mıde tembellıgı var gıbı oldu tabı kabızda oldum. bu aralarda cok yordum kendımı
kızım var 3 yasında ve ıshal oldu onunpesındeyım bırkac gundur
ıgne yaptırdık hergun ve tabı kucagımda tasımak zorunda kaldım bır kac sefer ıns bır sey olmaz tedırgın oldum
bu arada ben folboıl ıcemıyorum bır kere ıctım cıkardım smdıde hep mıdem bulanacak gıbı gelıyor
nezlede oldum ılacta kullanamıorum gecenın yarısı hortladım yıne
ay ne dertlıyım
kızlar ben bide kendimde şunu farkettim.folbiol bende bulantı yapıyor.çünkü akşam içiyodum yatana kadar ölüyodum bulantıdan.artık tam yatmadan önce içiyorum ve hemen uyuyorum sabah kalktığımdada bulantım olmuyor.uykuda geçiriyom yani o süreci.içinizde folbiolün bulantı yaptığı başka kimse varmı merak ettim.
ben ıcemıyorum folıc asıt 2 haftadır dr kullan dedı ama bu mıde benı mahvettı ıcemıyorum resmen Allahtan 2-3 gundur kusmalar kesıldı
Dr 12. hafta gel dedı ben 11. hafta gıderım dıye heveslenmıstım ama oyle dıyınce beklıcem bır hafta daha offf cok sıkıcı
ıyımı kalbı atıyormu sureklı kafamda bu sorular su hareketlernmeler baslasada bızde anşayabılsek artık
Geçecek değil mi...
Yemek yemek istiyorum. Açım.
Bu saatler yine iyi saatlerim.
Siz beni akşam ve gece görün...
Birde bişey de çıkmıyor midemden. Boş öğürtü sürekli.
Doktor bana Dramamine verdi ama bir faydasını görmediğim için içmiyorum.
Birde Rennie verdi. Başta iyi geliyordu şimdi oda iyi gelmiyor...
Öyle işte.
gecmıs olsun canım ıns duzelırsın bırden bırde Benım gectı kusmalar sukur
ama hazımsızlık kabız basladı yemegı yıyorum sonra bın pısman oluyorum ıstahımda cok
kendımıfrenlemem lazım aslında yoksa dogumda yarım dunya olucam
Merhaba kizlar
Gecen sali doktora gittigimde hem bebegimi gorebilmis hem kalp atisini duyabilmistim
Cok sevincliydim ama cuma durduk yerde hic sanci agri sizi olmadan kanamam basladi tuvalete girdigimde fark ettim
Doktorumu aradim hemen cagirdi allaha sukurler olsun ki bebekte sikinti yoktu ama buyuk bir kanama odagi olusmus dedi dusuk tehlikesi medeniyle hastaneye yatirdi progestan igne vurdular . Tuvalete dahi kalkmadim. Cumartesi tekrar bakti ultrasonda kanama odagi kuculmus dedi gunde 3 defa 200 mg progestan hap verdi artik evdeyim ve gene tuvalet haric yataktan kalkmam yasak bu cuma tekrar kontrole gidicem , 2 hafta boyunca kanamasiz gecmedigi surece risk altindaymisim . Hala kanamam var ama ilginc bicimde gunde 1 defa ama baya kaniyor sonra duruyor. Boyle yattigin yerde bi sey yapamadan beklemek moral bozuyor . Bir de ustune hareketsizlikten kabizlik cabasi . Keske midem bulansa da o yuzden yatsam diyorum. İnsallah sorunsuz atlatabiliririm , bu tarz kanamalar yasayaniniz oldu mu ?
canım gecmıs olsun benım ılk donemler kahve akıntım vardı
kesenın bıraz ılersınde kanama baslamıs dedı dr
bazen hala gelıyor ben herhangı bırsey kullanmıyorum ılk donem aspırıne baslatmıstı dr
sonra kestık Ins saglıkla bebeklerımızı kucagımıza alırız
bende cok aktıf bır ınsanım kendımı boyle korumaya calısmak cok sıkıyor benı elımden geldıgı kadar agırda kaldırmıyorum
ama bugun carsıya gıttım geldım coook yoruldum yarın dınlenmeyı dusunuyorum