selam canım benimde 2 gündür sütlü kahve akıntım var 5+4 üm daha önce bir düşşüğüm olduğu için tedirginim senin kaçıncı haftada oldu lekelemen progestana başladım bende ama bu lekelenmenin rengi açılarak mı kesilecek acaba
ayşecim mrb nasılsın sadece sen burdasın sana sorman lazım da canm.Biliosun benim durumu ya.Kahvarengi lekeler devam ediodu ya kanamadan sonra hani.2 gündür çok şükür kahverengi gelmio artık koyu sarımtırak bi renk oldu az az.İyiye gidiyomu canım sen tecrübelisin ya soruym dedim hayatım.Ama bu progestan 200 mg olan acayip sersem yapıo beni başım filan dönüo etkisiz hala geliorum sanki demekki diğerinden daha etkiliymiş.Bu yüzden günde 2 tane demiş demekki dr.
Kızlar günaydınlarr,
cumartesi günü resmen bende birkaç damla kan geldi hemen doktorumu aradım ve progestan 200 mg. başlattı. ve 2 gün içinde yavaş yavaş kahverengiden sarıya dönen lekelenmeler başladı . Gerçekten çok tedirgin oldum. Doktor direk cinsel birleşme oldumu diye sordu zaten ilk 3 ay için yasaklamıştı bende hayır dedim. Şİmdi 7 gün kullanıp kontrole gelmemi istedi. Çok korkuyorum bebeğime bişey olmuşmudur (
kızlar günaydın,
benim gibi çalışan anne adaylarına kolay gelsin.evdekilerede iyi dinlenmeler diyorum.
bir soru sormak istiyorum.hamileliği öğrendikten sonra Cinsel hayatınız etkilendimi?azalma oldumu?yani nesıl gidiyor? bunun bir normali varmı acaba?
İl üç ay bana kesinlikle ilşkiye girmemizi belirtti doktor yani azalma demeyim resmen bitti. Bu arada birde kanamada ilk sorusu bu olunca artık iyiyce soğudum cinsellikten