canım çok geçmiş olsun.bu rutin yapılan bi tahlilmi hiç duymamıştım.belki bizlerde de var ama bilmiyoruzki?
kalbine kötü bişey getirme.internette her yazanada itimat etme.
kızlar ben bide kendimde şunu farkettim.folbiol bende bulantı yapıyor.çünkü akşam içiyodum yatana kadar ölüyodum bulantıdan.artık tam yatmadan önce içiyorum ve hemen uyuyorum sabah kalktığımdada bulantım olmuyor.uykuda geçiriyom yani o süreci.içinizde folbiolün bulantı yaptığı başka kimse varmı merak ettim.
canım ıyıyee gıdıyo demek cok sukur :) yanı basındann beri benıdme sarı koyu skeılde gelıo olması gereken o yanı :)
ay evet progesteron öle yaa ben gunde 3 kez kullanıordm kanamam varken
cidden sarhoş gibi kafamı kaldıramıyordum yan etkısı ıste.....aman bebıs ıı olsudna
ee progesteronu ne zaman bırakıcaksın ? artık kanamna bıttı gerek kalmadı aslıdna dımı dr bişi dedımı
ok eklerım cnım hoşgeldın :)
bilgilerını yazman alzım ılk sayfada lıste var :)
tamam canım duzelteım :)
ehehehe ben de merak edıyorum yaa .D
merhaba canım hıcc sorma yaa hazıran böyle isee
ayşe doktordan dönmedinmi hala haber bekliyorum
Kızlar bugün kan tahlillerimin sonucunu aldım. Anti cmv igm serum pozitif çıktı. Bu su çiçeği virüsüymüş, hamileliğin ilk dönemlerinde pozitif olması tehlikeliymiş, bebekte
hasar bırakabilirmiş.Ben küçükken geçirmiştim su çiçeği bu nerden çıktı( Doktor 2 hafta sonra yine çağırdı kontrol etmek için. Doktor bir şey demedi ama internetten okuduklarım moralimi çok bozdu, sinirim bozuldu
ağlıyorum. Allahım lütfen bişey olmasın( Aranızda bu durumu yaşayan var mı?
canım benım su çiçeği biliosn bulasıcı bı hastalık...eğer dıkkatli olur mıkrobu kapmazsan bu hastalıgı yasamazsın ve
ciddi dr kontrolunde olanalr gebelıkte su ciceği gecırseler bile sorun yasamıyorlar bence dur bı sakın ol
su cıcegı sana bulasırsa bunu düşün ve gerekırse üzül ama şimdi bişey yokken lütfen stres yapma ınan bana
stres daha zararlı bebek ıcın içini ferat tut lütfen....İnşallah bi sorun yasamazsın canım
Kızlar bugün kan tahlillerimin sonucunu aldım. Anti cmv igm serum pozitif çıktı. Bu su çiçeği virüsüymüş, hamileliğin ilk dönemlerinde pozitif olması tehlikeliymiş, bebekte
hasar bırakabilirmiş.Ben küçükken geçirmiştim su çiçeği bu nerden çıktı( Doktor 2 hafta sonra yine çağırdı kontrol etmek için. Doktor bir şey demedi ama internetten okuduklarım moralimi çok bozdu, sinirim bozuldu
ağlıyorum. Allahım lütfen bişey olmasın( Aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Kızlar merhabaa doktora gittim bebişi gördük
kalp atısı var maşallah :) bugun 7+3 olması lazımdaı ama 2 gun önden gıdıyormus yanı 7+5
yaa bu benım ıcın çok önemlı bişey cunku öncekıelr hep gerıden gelmsıtı ilaçlarım iğnelerım ıse yarıyo bebegım beslenıyo demekkı
cok sukur beslenıyo kı buyyo öle işte 8 mm imiş tahlıl verdım bugun hepsi çıkmadı 10 gun sonra cıkıcak hemat. tahlılelrımde var
ama idrarda albumın ve bi kaç tahlılde sorun cıkmıs zaten şişlikleırm oluyodu tahlıllerım tamamlansın ıns gidip gorurucem dr ile
albumın ödemle alakalı oluyo ya öle işte ay amma uzattım :) hersey yolunda cok sukur :)
75 mayıslıyım canım senin Allah bağışlasın çocugun var sanırsam
Kilom 62 yasim 31 ilk cocugum olacak insallah. Muhtemel dogum tarihi 21 ocak 2013. Cinsiyetini bilmiyoruz tabi henuz ama kiz hissediyorum:) listeye bir satir daha acin bence tahminler % kac tutacak ona da bakariz eglencesine: p
kalp atısı var maşallah :) bugun 7+3 olması lazımdaı ama 2 gun önden gıdıyormus yanı 7+5
yaa bu benım ıcın çok önemlı bişey cunku öncekıelr hep gerıden gelmsıtı ilaçlarım iğnelerım ıse yarıyo bebegım beslenıyo demekkı
cok sukur beslenıyo kı buyyo öle işte 8 mm imiş tahlıl verdım bugun hepsi çıkmadı 10 gun sonra cıkıcak hemat. tahlılelrımde var
ama idrarda albumın ve bi kaç tahlılde sorun cıkmıs zaten şişlikleırm oluyodu tahlıllerım tamamlansın ıns gidip gorurucem dr ile
albumın ödemle alakalı oluyo ya öle işte ay amma uzattım :) hersey yolunda cok sukur :)
bu topic'in ablalari biziz galiba, ben de 75liyim. yarenahsen'in 4. benim de ilk bebek. :)
ablayız ama bizde birazcık geciktik mi ne :) ay kısmet sağlıklı sıhhatli gelsinlerde napalım gerçi benim daha bekar arkadaşım da çok kardeşimin se erkenden evleniyor arkadaşları bebişleride sıralıyolar biz uyumuşuzmu ne
Alah yardım etsın cok zor bulantılar bende 2-3 gundur nefes aldım desem yerıdır. sureklı yedıgımı cıkarıyordumya yok mu bu bulantıların çaresi ya yok mu
mafoldum ben ya Allaha isyan etmekten sakınıyorum asla isyan etmiyorum
kızlar 24 saat bir mide bulanır mı ya? Yemek yemeyi çok özledim, meyva yemeyi çok özledim
hiçbişey ama hiçbişey yiyemiyorum serumlar olmasa napacaktım
çok sıkıldım çok yorldum çok bitkinim tam 1 aydır hayatım alt üst oldu, bebeğime sevinemiyorum artık
normal hayatımı çok özledim ben(
1 aydır mide bulantısıyla yaşıyorum daha ne kadar sürecek ya 9 ay bile sürebilirmiş Aman Ya Rabbim bana sabr ver
ben ıcemıyorum folıc asıt 2 haftadır dr kullan dedı ama bu mıde benı mahvettı ıcemıyorum resmen Allahtan 2-3 gundur kusmalar kesıldıkızlar ben bide kendimde şunu farkettim.folbiol bende bulantı yapıyor.çünkü akşam içiyodum yatana kadar ölüyodum bulantıdan.artık tam yatmadan önce içiyorum ve hemen uyuyorum sabah kalktığımdada bulantım olmuyor.uykuda geçiriyom yani o süreci.içinizde folbiolün bulantı yaptığı başka kimse varmı merak ettim.
gecmıs olsun canım ıns duzelırsın bırden bırde Benım gectı kusmalar sukurGeçecek değil mi...
Yemek yemek istiyorum. Açım.
Bu saatler yine iyi saatlerim.
Siz beni akşam ve gece görün...
Birde bişey de çıkmıyor midemden. Boş öğürtü sürekli.
Doktor bana Dramamine verdi ama bir faydasını görmediğim için içmiyorum.
Birde Rennie verdi. Başta iyi geliyordu şimdi oda iyi gelmiyor...
Öyle işte.
Merhaba kizlar
Gecen sali doktora gittigimde hem bebegimi gorebilmis hem kalp atisini duyabilmistim
Cok sevincliydim ama cuma durduk yerde hic sanci agri sizi olmadan kanamam basladi tuvalete girdigimde fark ettim
Doktorumu aradim hemen cagirdi allaha sukurler olsun ki bebekte sikinti yoktu ama buyuk bir kanama odagi olusmus dedi dusuk tehlikesi medeniyle hastaneye yatirdi progestan igne vurdular . Tuvalete dahi kalkmadim. Cumartesi tekrar bakti ultrasonda kanama odagi kuculmus dedi gunde 3 defa 200 mg progestan hap verdi artik evdeyim ve gene tuvalet haric yataktan kalkmam yasak bu cuma tekrar kontrole gidicem , 2 hafta boyunca kanamasiz gecmedigi surece risk altindaymisim . Hala kanamam var ama ilginc bicimde gunde 1 defa ama baya kaniyor sonra duruyor. Boyle yattigin yerde bi sey yapamadan beklemek moral bozuyor . Bir de ustune hareketsizlikten kabizlik cabasi . Keske midem bulansa da o yuzden yatsam diyorum. İnsallah sorunsuz atlatabiliririm , bu tarz kanamalar yasayaniniz oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?