arkadaşlar çok kötü bir gün geçirdim
2 gündür işyerinde bir uygulama başlamış illa x ray den geçilecek yandan geçemezsiniz diye 2 günde 3 kere güvenlikçilerle kavga ettim yok dr raporu varmış zararı yokmuş ben diyorum kralı gelse 6 ay ben bu aletten geçmem diye
söyle geç dediler ben de kızdım her önümü kesen güvenlikçiye ben hamileyim diye maruzat mı bildireceğim diye...
üstüne bir de iş yerinde askerden dönecek bir arkadaşın masasına oturuyorum o gelmeden kalk muhabbeti oldu bir sürü kavga ettim sonra da haykırdım onca insana "6 ay sonra doğum iznine çıktığımda istediğiniz değişikliği yaparsınız o zamana kadar idare edin" diye tabi herkes şok!...
sonra müd. yard. beni odasına çağırdı falan Allah ım uzun zamandır bu kadar hızlı çarpmamıştı kalbim adrenalin tavan yaptı...
öyle korktum ki bebeğim etkilenecek gerilecek o da benim gibi sinir küpü olacak diye kızlar benim sakin olmam lazım yoksa bebek de bana benzeyecek, bu tür şeyler hele ilk zamanlar çok etkili diyorlar öyle mi gerçekten
canm bende sat 9nisandı.12mayıs.de tahlil yaptık 80 çıktı
19mayısda kese gördüm o zaman 5t2 di.
doktor satla uyumlu demişti.
işte 10gn snra tekrar gttim..şimdi kese byümüş oldukça
ama işte usg 5t6 gösterdi..
sanırım cetvelimi degşmeliyim
Evet ya üzülme.
Buna benzer bir durum bugün bende yaşadım.
Benimde sinirlerim çok bozuldu okul müdürüme.
Hala başım çatlayacak gibi ağrıyor.
Aslında gereksiz kişiler ve durumlar için kendimizi üzüyoruz, geriyoruz.
Şimdiden fedakarlık yapmamız lazım sanırım. :)
Biraz sabır. Tabi elimizde olmuyor ama yinede çabalamalıyız.
çok teşekkürler
ayy tebrik ederim sen de hayırlısıyla kavuşursun bebeğine inşallah, hayırlı evlat olsun.
ben daha doktora da gitmedim, sadece bugün öğle saatlerinde hcG testi yaptım pozitif çıktı.
inşallah haftaya da doktora gidicez. of hem maddi hem manevi yönden tam hazır değildik ama Allah hayırlısını verir.
bakalım.
hızlıca kilo vermem lazım benim bu üç ay içinde ama ağır spor da yapamam, napıcam bilmiyoyorum bu kiloyla gidersem doğuma kadar 100 kiloyu geçerim ben.
Merhabalar tüüm müstakbel annelere
galiba ben de (standart tahmin ve ölçümlere göre)Ocak ayının 26'sında ilk bebeğimi(yaa hala inanamıyorum bebeğim deyişime bile,sanki başkasından bahsediyorum) kucağıma alıcam. bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı.
çok genç ve tecrübesiz oluşumu bir kenara bırakın, inanılmaz şaşkınım, beklemiyordum ve düşünmüyorduk da açıkçası çünkü kendimizi hazır hissetmiyorduk ama neyse sağlıklı olsun hayırlı olsun hepimizinki inşallah. ben de eşim de hala şoktayız ondan böyle şaşkolozca yazıyorum
tanışıp kaynaşayım dedim, iyi dileklerimi sunmak ve buradaki desteği 1 kişi daha artırmak için.
sağlıcakla arkadaşlar.
bebek kısmetiyle gelir dert etme.
spor olarakda plates yapabilirsin.hamilelik platesi falan.ben yapmayı düşünüyorum inşallah
Merhabalar tüüm müstakbel annelere
galiba ben de (standart tahmin ve ölçümlere göre)Ocak ayının 26'sında ilk bebeğimi(yaa hala inanamıyorum bebeğim deyişime bile,sanki başkasından bahsediyorum) kucağıma alıcam. bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı.
çok genç ve tecrübesiz oluşumu bir kenara bırakın, inanılmaz şaşkınım, beklemiyordum ve düşünmüyorduk da açıkçası çünkü kendimizi hazır hissetmiyorduk ama neyse sağlıklı olsun hayırlı olsun hepimizinki inşallah. ben de eşim de hala şoktayız ondan böyle şaşkolozca yazıyorum
tanışıp kaynaşayım dedim, iyi dileklerimi sunmak ve buradaki desteği 1 kişi daha artırmak için.
sağlıcakla arkadaşlar.
is yerimde bi kadın var 41 yasında. 2 tane sezaryenle dogumu var.. ancak bu kadın normal dogumun makattan yapıldıgını zannediyomus... bunu da 5-6 kadının yanında soyledi. herkes sok gecirdi. dalga mı geciosun dediler ama kadın cok ciddiydi. bide diyo ki ben hic normal dogum yapmadım ki
Kızlar size bir sorum var.
Alışveriş merkezlerindeki x-ray'lerden geçiyor musunuz?
not edıyorum eklıycem ınsallah :)
kızlar size bişey sorcam yaa ben eve tanbsiyon aleti almak istiyorum dijital
sizin kullandığınız bi marka var mı ? veya alırken nelere dıkkat edeım
feslegenim cnm hiç bi yerdeki x-ray yani geçtiğimiz güvenlik kapılarının hamilelere veya çocuklara hiç bir zararı yok emin ol ben hava alanındada çalıştım bunu dr.larımlada konuştum için rahatlıkla geç :)))
ay_se sana özel msj yolluyorum ok ayrıca sakın dijital alma çünki sağlıklı değilmiş diğer dr.ların kullandıkları var onlardan alabilirsin yada hastanelerdeki dijatal olanların markalardan al
slm cnm ben de kayserideyim pek sık giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum. sen hangi dr a gidiyorsun acaba ben hüma daki züleyha güzel e gidiyorum
bende az önce doktordan geldim kızlar...
kalp atışı için gitmiştim ama duyamadık..
bebegim 7t1 olması gerekirken 5t6 dedi doktorum..
neden gelişmedi ki..
2hafta sonraya gün verdi..
eşimde girmişti odaya ne heveslerle..yine aglayarak çıktım..
kızlar beni de listeye alın yaş 27 kilo 63 ilk bebiş olacak nasipse şehir kayseri
birde bebişin doğumu 26 ocak inşallah
ayşe sen istanbulda hangi yakadasın bilmiyorum ama anadolu da isen medipol de hakan apaydın var riskli gebelik uzmanı çok çok iyiymiş ben gitmek istedim ama sadece riskli gebeliklere bakıyor diye kabul etmediler. bir araştır istersen...
arkadaşlar çok kötü bir gün geçirdim
2 gündür işyerinde bir uygulama başlamış illa x ray den geçilecek yandan geçemezsiniz diye 2 günde 3 kere güvenlikçilerle kavga ettim yok dr raporu varmış zararı yokmuş ben diyorum kralı gelse 6 ay ben bu aletten geçmem diye
söyle geç dediler ben de kızdım her önümü kesen güvenlikçiye ben hamileyim diye maruzat mı bildireceğim diye...
üstüne bir de iş yerinde askerden dönecek bir arkadaşın masasına oturuyorum o gelmeden kalk muhabbeti oldu bir sürü kavga ettim sonra da haykırdım onca insana "6 ay sonra doğum iznine çıktığımda istediğiniz değişikliği yaparsınız o zamana kadar idare edin" diye tabi herkes şok!...
sonra müd. yard. beni odasına çağırdı falan Allah ım uzun zamandır bu kadar hızlı çarpmamıştı kalbim adrenalin tavan yaptı...
öyle korktum ki bebeğim etkilenecek gerilecek o da benim gibi sinir küpü olacak diye kızlar benim sakin olmam lazım yoksa bebek de bana benzeyecek, bu tür şeyler hele ilk zamanlar çok etkili diyorlar öyle mi gerçekten
ayyyyyy çok teşekkür ederim listeye eklemişsin beni ayşe....benim ikinci bebiş ama ,fazla olmazsam düzeltme yapabilirmisin listede ilk bebiş olmuş...teşekkürler tekrardan...
ay_se sana özel msj yolluyorum ok ayrıca sakın dijital alma çünki sağlıklı değilmiş diğer dr.ların kullandıkları var onlardan alabilirsin yada hastanelerdeki dijatal olanların markalardan al
Canim hosgeldin nasi oldun umarim sende bebisinde iisinizdir artik seni aramizda gormek istiyoruz saglikli sihhatli bi sekilde ozledik valla :)) ay secim bu arad bu saatte ne isin var kiz burda yarin ia yokmu senin bak uykusuz kalcakain hadi yat bakalim :))))
canım aramıza hoşgeldin.benimde idrar tahlilimde 6-7 lokosit var.2 tane doktor gördü ilaç falanda vermedi.tabi diğer değerlerin normalse sorun yoktur.kasık ağrılarında gebelikten olabilir.sağlıkla kucağına alman dileğiyle..
Sağol canım içimi rahatlattın.Gerçi benim sancılarım beni rahatsız ettiği için gebelerin kullanabildiği tek kullanımlık bi toz verdi gece yatmadan önce içiliyor.O sanki biraz iyi geldi gibi.Senin de sağlıklı bir gebeliğin olur inş. canım.Allah yardımcımız olsun hepimizin..
bende az önce doktordan geldim kızlar...
kalp atışı için gitmiştim ama duyamadık..
bebegim 7t1 olması gerekirken 5t6 dedi doktorum..
neden gelişmedi ki..
2hafta sonraya gün verdi..
eşimde girmişti odaya ne heveslerle..yine aglayarak çıktım..
günaydın kızlaar.mide bulantılarıyla başlayan bi günden herkese merhaba.
Canım sakın üzülme, aynısı bende de olmuştu. dün yazdım bende, bilmiyorum okudun mu.. Devlet hastanesine mi gidiyorsun? Eğer öyleyse hiiiç kafana takma, devlet hastanesinin ultrason cihazları eski olduğundan, bebek çok küçükken tam algılayamadığı için daha geriden görüyormuş. Ya da dr.umun bana dediği gibi geç döllenme olabilir.
günaydın kızlar...
bu mide bulantısı daha önce severek yediğim gıdalardan bile beni uzaklaştırdı(
eşimle oğluma mecburen yapıyorum ama ben düzensizce beslenmeye devam ediyorum
yağmurlarda yerini güneşe bıraksada yaz moduna girsek artık......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?