- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
saol arkadaşım..içimi rahatlattın sanki tek bende ble oldu die düşündüm..
peki hamilelk cetvelini dr.un söledigi zamana göre mi yaptın?
bu 2 hafta nasıl geçer ki
ahh teşekkür ederim tubacım...aslında benm geç döllenme olablme ihtimlim yüksek pkosum ve gec yumurtladıgım için...
sen de mi cetvelini doktorunun verdigi güne göre yaptın?
ben satıma göre yapmıstım ama yanlş oldu
inşallah güsel bir sürpriz yapar bebişim
slm cnm dr un neye göre gelişimini söyledi kan tahlili filan mı yoksa boyuna göre mi merak ettim benim hiç öyle bişey demedi
boyuna göre yorum yapmış demekki Allah sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip eder inş...10 gün önce doktora gittiğimde ne kan tahlili yaptı ne de son adet tarihimi sordu. Sadece boyuna baktı.
Bugün yeniden gittiğimde tam olması gerektiği gibi çıktı.
O zaman sadece boyuna bakarak bir hafta geriden geliyordu son adet tarihime göre.
Ama 10 gün içinde değişmiş. Olması gereken boyu yakalamış.
boyuna göre yorum yapmış demekki Allah sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip eder inş...
aaa tamam o zaman sende benim gibi olabilirsin :)) evet cnm ben ilk keseyi gördüğümüz zamanki doktorun sölediği güne göre yaptım doktor keseyi 4+3 de gördü bende çizelgemi ona göre yaptım ve bugün gittiğimde bu tarihe göre 7+1 olmam gerekiyodu ve öleydi sende ona göre hareket et peki sen ilk defamı doktora gittin yani keseyi görmeye gitmişmiydin ?
canm bende sat 9nisandı.12mayıs.de tahlil yaptık 80 çıktı
19mayısda kese gördüm o zaman 5t2 di.
doktor satla uyumlu demişti.
işte 10gn snra tekrar gttim..şimdi kese byümüş oldukça
ama işte usg 5t6 gösterdi..
sanırım cetvelimi degşmeliyim
canm bende sat 9nisandı.12mayıs.de tahlil yaptık 80 çıktı
19mayısda kese gördüm o zaman 5t2 di.
doktor satla uyumlu demişti.
işte 10gn snra tekrar gttim..şimdi kese byümüş oldukça
ama işte usg 5t6 gösterdi..
sanırım cetvelimi degşmeliyim
evet cnm değiştirmelisin bencede :)) çünkü herşey yolunda ve 10 gün sonra kalp atışlarını duyup gelicen inşallahh :))
cnm olabiliyor öyle hiç kafana takma 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarsın inşallah cnm
canlar gec dollenme olayi benimde basimda bebisin usg ile sat tarihi arasinda 10 gun var....ama hersey yolunda bebis iyi....su 3 ay bir gecsinde hayirlisiyla...
inşallah kızlar..ahh nasıl içimi rahatlattınız bir bilseniz..
eve geldgmden ebri süzülüor yaşlar..engel olamıyorum..
Allah ım hepimize saglıklı bebişler nasıl etsin..hayırlısıyla alalım kucaklarımıza
inşallah kızlar..ahh nasıl içimi rahatlattınız bir bilseniz..
eve geldgmden ebri süzülüor yaşlar..engel olamıyorum..
Allah ım hepimize saglıklı bebişler nasıl etsin..hayırlısıyla alalım kucaklarımıza
Merhabalar tüüm müstakbel annelere
galiba ben de (standart tahmin ve ölçümlere göre)Ocak ayının 26'sında ilk bebeğimi(yaa hala inanamıyorum bebeğim deyişime bile,sanki başkasından bahsediyorum) kucağıma alıcam. bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı.
çok genç ve tecrübesiz oluşumu bir kenara bırakın, inanılmaz şaşkınım, beklemiyordum ve düşünmüyorduk da açıkçası çünkü kendimizi hazır hissetmiyorduk ama neyse sağlıklı olsun hayırlı olsun hepimizinki inşallah. ben de eşim de hala şoktayız ondan böyle şaşkolozca yazıyorum
tanışıp kaynaşayım dedim, iyi dileklerimi sunmak ve buradaki desteği 1 kişi daha artırmak için.
sağlıcakla arkadaşlar.
çok teşekkürleraramıza hoşgeeldinnn..sağlıkla kucağına alman dileğiyle.bende 2.bebeğimi dünyaya getiricem inşallah.iyi paylaşımlarrr
çok teşekkürler
ayy tebrik ederim sen de hayırlısıyla kavuşursun bebeğine inşallah, hayırlı evlat olsun.
ben daha doktora da gitmedim, sadece bugün öğle saatlerinde hcG testi yaptım pozitif çıktı.
inşallah haftaya da doktora gidicez. of hem maddi hem manevi yönden tam hazır değildik ama Allah hayırlısını verir.
bakalım.
hızlıca kilo vermem lazım benim bu üç ay içinde ama ağır spor da yapamam, napıcam bilmiyoyorum bu kiloyla gidersem doğuma kadar 100 kiloyu geçerim ben.
Canim hosgeldin ins saglikla kucağımıza alırız bebislerimizi bu arada bende kayserideyim :)
ekleıdm canım hoşgeldın hayırlı olsun :)
canım hoşgeldın hayırlı olsun canım buradakii bütün arkadaşlarla beraber sna ayardımcı olurus tabii
merak ettıkelrını sorabılırısn amacımız bu :)
Bir de ilk sayfa da listemız var orası ıcın gerekli bilgileri ayzarsan sneı de ekleyeyeım :)
canım ne şanslısın valla ben sımdılık bi devlet hast dr a bi özeldekı dr a gidiyorum
bebiş birazcık büyüsün hanı sorunsuz ilerlemeye baslasın büyüdükçe risk arttıgı için riskli gebelıkler
uzmanına gitmeyı dusunuyorum ınsallah bakalım o zamana kadar böle idare edicez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?