Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mıde bulantısını bana sor canım gundeıkı kere cıkarıyorum yemek ye sonrada cıkarkızlar bu kabızlık beni mahfetti.bide dün midem bulanıyor diye patates haşlayıp yedim tuzlu tuzlu iyice arttı.karnım taş gibi.normalde hiç göbeğim yoktur zayıf olduğum için ama belki 1 haftadır tuvalete çıkamıyorum.şuan sanki 4-5 aylık hamile gibiyim.sanki bu 4. hamilelik olduğu içinde biraz erken çıkmaya da başladı gibi geliyor.ilklerde çok geç çıkmaya başlıyor göbek ama sonrakilerde daha erken çıkıyor.
kızlar birde YARDIM! lütfen dünden beri acayip akıntım var tehlikeli mi sizce deneyimli olanalar bana akıl versin çok endişelendim acaba üşüttüğüm için mi oldum rengi de sarı
Kızlar size bir sorum var.
Alışveriş merkezlerindeki x-ray'lerden geçiyor musunuz?
KiZlar bu arada kabizlik bendede fena ya nolcak bilmiyorum karnım ole sis ki pantolonumun beli ancak wc ye çıkınca oluyo :)))
bende geçen hafta yaşadım.doktorum tek içimlik suda eritilen bi ilaç verdi antibiyotik.onu kullandım.iyi geldi gibi.3-4 gün sonra tekrar tahlil verdim lokosit 6 eritrosit 4 bakteride 3 çıktı.doktorum sorun yok dedi.
günaydın kızlar . beni de listeye ekler misin ayşe yaş 29 ilk bebek tekirdağ sat 26 nisan kilo çok o yüzdden söyleeyeyim:)
benim ilk hamileliğim ama bi şey sormak istiyorum.18 mayısta dr gittmiştim,herşey normal,kalp atışı vs..
ama benim göğüslerimde hiç değişiklik yok,ne büyüme ,ne acı
sizinde öyle mi ?
çünkü göğüslerde acı,sertleşme olur diye biliyordum.
tamam canım sen en iyisini bulmuşsun zaten hayırlısı olsun
ah ayşem ah çalışma hayatı malesef biz bayanlar için çok acımasız ama kendimi teskin etmem lazım dün çok korktum gerçekten...
kızlar birde YARDIM! lütfen dünden beri acayip akıntım var tehlikeli mi sizce deneyimli olanalar bana akıl versin çok endişelendim acaba üşüttüğüm için mi oldum rengi de sarı
Günaydın kiZlar nasılsiniz bugun çok yorgun uyandım üşüttüm sanırım her yerim tutulmuş bugun yigenimin dogum gunü ablama gidicem teyzesi yesin onu yaa :))) Ayşe cim Canim dün kocis yattı bı dilim pasta yiyim dedim senmisin onu yiyen bı bulantı uyuyamadim gece kuşu oldum yani :))))
günaydın kızlar . beni de listeye ekler misin ayşe yaş 29 ilk bebek tekirdağ sat 26 nisan kilo çok o yüzdden söyleeyeyim:)
mantar olmuş olabilirsin canım.hamilelikte çok oluyor.bendede var ama mantar olduğumu hissediyorum.oğlumdada çok olmuştu.bayağı ilaç kullanmak zorunda kalmıştım.
kızlar bu kabızlık beni mahfetti.bide dün midem bulanıyor diye patates haşlayıp yedim tuzlu tuzlu iyice arttı.karnım taş gibi.normalde hiç göbeğim yoktur zayıf olduğum için ama belki 1 haftadır tuvalete çıkamıyorum.şuan sanki 4-5 aylık hamile gibiyim.sanki bu 4. hamilelik olduğu içinde biraz erken çıkmaya da başladı gibi geliyor.ilklerde çok geç çıkmaya başlıyor göbek ama sonrakilerde daha erken çıkıyor.
kızlar bende bir iki gündür kabızlık çekiyordum. hatta o kadar şişmiştim ki kilo aldım sandım bol su içtim biraz yürüyüş bide kayısı hergün iyi geldi.bu sabah baktım eski kilomdayım sevindim.
tekirdağın neresinden ben çorlu
bende çorludan:)
hangi dr.a gidiyorsun merak ettim
çok sevindim tesadüfe bak. ben reyapta özlem hanıma gidiyorum sen?
selam kızlar
mide bulantım, ben ve bebişim geldiikk
dün eşim mide bulantısı için bileklik almış eczaneden
iyi geldi gibi
hoşgeldiniz.) nasıl bir bileklik bu hiç duymadım .benim bulantılarım daha çok hafif ama ileride lazım olabilir