amin canım cümlemize inşinşallahh canımm gönlğnden ne geçiyorsa hakkında hayırlı olarak RABBİM nasip etsin sana...
ve herkese de tabiki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım cümlemize inşinşallahh canımm gönlğnden ne geçiyorsa hakkında hayırlı olarak RABBİM nasip etsin sana...
ve herkese de tabiki...
ohhhoooo hızınıza kim yetişebilir ki??? Sadece 3 gün giremedim nete. 100 küsür sayfa birden atlamış. Okuyamayacağım sanırım. şuan kendi memleketimdeyim ve burada da net yok. Eylül'e kadar ne olur bilmem artık. Ara ara girmeye çalışacağım yine ama. Sanırım her sayfayı takip edemeyeceğim.
Bu arada cuma doktorumuza gittik. Kalp atışlarımızı duyduk. Ama kesenin başında hafif bir kanama var dedi. Yerleşme kanaması herkesde dışarı çıkmaz kiminde içeride kalabilir. Bu kanamanın ilerlememesine dikkat edin dedi. Arkadaşlar tam kahverengi olmamak kaydıyla koyu sarı-kahverengi arası şeklinde akıntım olmaya başladı. Sizce normal midir bu? Korkuyorum yaa bir şey olacak ve kanamam başlayacak diye. Benzer durumda olan var mı acaba aranızda?? :18::18::18:
Kayraaa dua et canım yaaa. Ne olur kötü bir şey olmasın
canımmm adıma yazdığın için sana yazayım dedim.yüreğini ferah tut canım.en başından beri dediğim gibi verende alanda allah.o en güzelini yapar merak etme.onun züriyetinde evlat çok ve senin meleğin daha onun yanında onun korumasında...sen ona emanet et,tam tevekkül et.ama ben biliyorumki meleğin için seni annesi seçtiyse seninle kalacak.dualarım seninle gülümmm.allahıma emanetsin kuzunla....
iyi geceler kayracım nasılsın yoktun bugün
kız teyzesi benim bebişimle göbüşüme baksana biiiiiiii
sağol canım sanada.sık takılmıyorum artık gülüm ama bakarım sizlere.nasılsın gülüm???
iyiyim canım çok şükür gir gir arada iyi olduğundan haber ver yeter
gel gel sen olmayınca eksik kalıyor sohbetler gözlerimiz arıyor senicanımsın gelirim tabii bırakamayacaklarım var,özelim dolmuş zaten nerdesin diye...eksik olmayın sağolun....
baktım ama çok minik göbeğinbenimkinin yarısıdediğim gibi...
selammmmmmmmmaleykümm selaaaaaaaammmmmm
ben çıkıyorum canlar yarın görüşürüz öpüyorum sizleri
gel gel sen olmayınca eksik kalıyor sohbetler gözlerimiz arıyor seni
selammmmmmmmm
ben çıkıyorum canlar yarın görüşürüz öpüyorum sizleri
selammmmmmmmmaleykümm selaaaaaaaammmmmm
nasinsin canim.........yarin doktora gidicem insallah randyevu almaya:18::18::18:
sağol canım...
selammmmmmmmm
nasinsin canim.........yarin doktora gidicem insallah randyevu almaya:18::18::18:
iyiyim çokk şükür canımm...
hadi hayırla inşallahhh hiç öule korkacak bişey yokkk...
Rabbim var herşey varrr...
bak çokk şükğr benimki bile ne kadar iyi ilerliyor her şeye rağmen
maşallah barekallah sübhanallahh
herşey çok güzel olacak tatlımmmm