• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ohhhoooo hızınıza kim yetişebilir ki??? Sadece 3 gün giremedim nete. 100 küsür sayfa birden atlamış. Okuyamayacağım sanırım. şuan kendi memleketimdeyim ve burada da net yok. Eylül'e kadar ne olur bilmem artık. Ara ara girmeye çalışacağım yine ama. Sanırım her sayfayı takip edemeyeceğim.

Bu arada cuma doktorumuza gittik. Kalp atışlarımızı duyduk. Ama kesenin başında hafif bir kanama var dedi. Yerleşme kanaması herkesde dışarı çıkmaz kiminde içeride kalabilir. Bu kanamanın ilerlememesine dikkat edin dedi. Arkadaşlar tam kahverengi olmamak kaydıyla koyu sarı-kahverengi arası şeklinde akıntım olmaya başladı. Sizce normal midir bu? Korkuyorum yaa bir şey olacak ve kanamam başlayacak diye. Benzer durumda olan var mı acaba aranızda?? :18::18::18:

Kayraaa dua et canım yaaa. Ne olur kötü bir şey olmasın :(:14::14::14:

canımmm adıma yazdığın için sana yazayım dedim.yüreğini ferah tut canım.en başından beri dediğim gibi verende alanda allah.o en güzelini yapar merak etme.onun züriyetinde evlat çok ve senin meleğin daha onun yanında onun korumasında...sen ona emanet et,tam tevekkül et.ama ben biliyorumki meleğin için seni annesi seçtiyse seninle kalacak.dualarım seninle gülümmm.allahıma emanetsin kuzunla....

canımmm adıma yazdığın için sana yazayım dedim.yüreğini ferah tut canım.en başından beri dediğim gibi verende alanda allah.o en güzelini yapar merak etme.onun züriyetinde evlat çok ve senin meleğin daha onun yanında onun korumasında...sen ona emanet et,tam tevekkül et.ama ben biliyorumki meleğin için seni annesi seçtiyse seninle kalacak.dualarım seninle gülümmm.allahıma emanetsin kuzunla....

kız teyzesi benim bebişimle göbüşüme baksana biiiiiiii:52::52::52:

baktım ama çok minik göbeğin:53::53::53:benimkinin yarısı:19::19::19:dediğim gibi...:nazar:

yok canım yha ne minği bu haftada bu kadar çıkmasına bile şaşırdım ben.pantolonlarım kesinlikle olmuyor.eteklerimi giyince de bir karış havaya kalkıyor:9:
miniğime baktınmı koca kafalı tazmanya canavarıma:9::52:

Back