2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Selam kizlar tatilden dondum pazt ayrinti yazarim optummmm

cnm benim düşük tehlikesi vardı,1 haftada 4 kez alttan ultrasona girmiştim,çok şükür hiçbişey olmadı bebişime.bence ultrasondan korkma..

inşallah öyledir canım:26:
Nehirciğim:

Salla bebeğimö ya herşey çok güzel olacak senin için...ben inanıyorum buna yürekten....
canımsın çok sağol
her hafta bi stresle geliyorum topiğe bu ayları bi atlatsaydık inşallah:26:

canım bende ilk gittiğimde keseyi gördüğünde sat 26 mayısdı 5-5,5 hafta dedi aradan 23 gün geçti kalp atışı için gittim 5+4 dedi.benimki gibi geç döllenme olmuş olabilir inşallah sorun yoktur.bi sonraki randevun ne zaman?

yemekten sonra acayip uyku bastırdı gittim yattım şimdi kalktım e siz neler yaptınız?

evimi baştan aşağı süpürdüm sildim camları eşim sildi bende tozları aldım masamı kurdum yemeklerimi yaptım kuzumu yıkadım geldimmmm...nasılsınız bakalım??

hayyy maşallah ben hiç bir iş yapamıyorummm doktor az da olsa düşük tehlikesi var dedi...rahimde hafif kanlanma varmışben de korkuyorum bişey olur diye evin içinde öyle boş boş dolanıyorum:)))

2013 mart anneleri nasılsınız. nasıl gidiyor hamilelik. ben kilo alıyorummmm

merhaba canim.masallah kilo aliyorsun.kiz hamur seyleri az ye biraz.bu arada bu topikdede beraberiz kismetse

malesef bende alıyorum Malesef dedim çünkü daha çok erken kilo almak için böyle giderse kapılardan sığmicam :18: göbeğim yokken şimdi 4 aylık gibi çıkıyo

2 gün önce meleğimin kalp atışını gördüm neden duyamadım yada neden dinletilmedi bilmiorum sadece gösterdi doktor.O bile herşeye değerdi. Artık yeni yeni alışıyorum anne olmaya psikolojim yeniden şekilleniyor. Karnımda bir can taşıdığımı farkediyorum. Neye benzer kime benzer bilmiyorum ama mart ayını heyecanla bekliyorum. Baharın gelmesiyle bebişlerimize kavuşucaz Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese...

kızlar dün akşam kahverengi bir akıntım oldu. normal bir durum olduğunu biliyorum ama yine de korkuyorum...

kızlar dün akşam kahverengi bir akıntım oldu. normal bir durum olduğunu biliyorum ama yine de korkuyorum...

canım dediğin gibi normal ama devam ederse veya renk değişikliği olursa mutlaka doktorunla görüş derim.gerekmedikçe yerinden kalkma yat dinlen.

gunaydin kizlar,
nasilsiniz?hayirlisi ile mart ayi bi gelse bebeklerimizi kucagima bi alsaydik:)
bende dun hastanede bakti doktor hersey yolunda dedi ama sen bana inanmiyorsundur simdi dedi,bende aynen öyle dedim bakti güldü,hersey cok iyi gittsede icimde bi korku var acaba iyimi gelisiyormu diye
onceden doktora cok hasta olsada gitmezdim ama simdi doktora gitmek icin can atiyorum

herkese selamlar.. mart annesi olacağımı öğrendiğimden beri forumun sıkı takipçisiyim, üye olup hepinize selam vermek bugüneymiş kısmet..
her gün girip bakıyorum neler olmuş bitmiş, kimde ne değişiklikler olmuş, bende neler oldu, bunlar normal mi..
Allah hepimize sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza almak nasip eder inşallah..

ben de çok şiştim, sanki 3-4 aylık hamileymişim gibi göbeğim var. tartıda da 2 kilo artışım var. bu beni çok korkutmuştu ama sanırım çoğu kişide var ve normal bu şişlik:)
kesemizi gördük, Allah nasip ederse bu çarşamba da kalp atışlarını dinlemeye gidicez..

tekrar hoşgeldim o zaman ben de :)

çoğumuz öyleyiz canım doktor iyi desede ordayken evet ya doktordan sonrası günlerce evdeyiz acabalarımız oluyor ben eşime eve bir ultrason makinası alıcam bu gidişle diyorum şaka bir yana rabbime emanetler

hoşgeldin tatlım hayırlı olsun şişlik kilo herkesin sorunu hamilelikten kaynaklanıyor çok tuzlu yeme bol su iç mümkünse yürüyüş yap iyi geliyor

Kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim :) 1 hafta önce kahverengi akıntım gelmişti düşük tehlikem varmış ilaç yazdı doktorumuz yatıyorum 1 haftadır hiçbişey yapmadanperşembe günü çok şükür kalp atışımızı gördük önümüzdeki perşembe de duycaz inşallah

Günaydın Tatlı anneler.Bebişlerimiz büyüsünler tombul tombul olsunlar inşallah

inşallah canım bi sonraki randewyum yok aslında canımmmm kan değerimn yükselip yükselmediğine bakıcak doktor onuda pazartesi burda yaptıracağım sağlık ocağında yapıyorlar sadece onunda sonucunu çarşamba alacağımm cnmm yükselirse sorunsuz yükselmesse sorunluuu
hayyy maşallah ben hiç bir iş yapamıyorummm doktor az da olsa düşük tehlikesi var dedi...rahimde hafif kanlanma varmışben de korkuyorum bişey olur diye evin içinde öyle boş boş dolanıyorum:)))
dikkat et cnm kendinee sık sık ayaklarını hawaya dikip yatt
aminnn cnmmm hoşgeldin bebişini sağlıkla kucağına al inşallahh bol su iç cnmm hamur işlerinden tuzlulardan uzak dur bol bol meywe sebze tüketmeye bakk
günaydınlar hanımlar nasılsınız bugün bakalım
günaydın cnm biz idare ediyoruzzz
çok geçmiş olsun cnmm ee kalp atışlarını duymuşsun hadi hayırlı olsun sıkma canını artık çok dikkat et kendineee
heyecanı bir başka oluyor hamileliğin bile 9 ayının tadını çıkarmaya bak cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…