cnm benim düşük tehlikesi vardı,1 haftada 4 kez alttan ultrasona girmiştim,çok şükür hiçbişey olmadı bebişime.bence ultrasondan korkma..
canımsın çok sağolNehirciğim:
Salla bebeğimö ya herşey çok güzel olacak senin için...ben inanıyorum buna yürekten....
canım doktora gittim dün vajinal muayene yaptı çok çok ufak bir kese gördü satıma göre anormal bir durum geldi beta hcg 1002 çıktı 6 haftalık olması geriyor 2-3 hafta aralığında çıktı sorunluı bir gebelikte olabilir dedi
evimi baştan aşağı süpürdüm sildim camları eşim sildi bende tozları aldım masamı kurdum yemeklerimi yaptım kuzumu yıkadım geldimmmm...nasılsınız bakalım??
2013 mart anneleri nasılsınız. nasıl gidiyor hamilelik. ben kilo alıyorummmm
2013 mart anneleri nasılsınız. nasıl gidiyor hamilelik. ben kilo alıyorummmm
kızlar dün akşam kahverengi bir akıntım oldu. normal bir durum olduğunu biliyorum ama yine de korkuyorum...
kızlar dün akşam kahverengi bir akıntım oldu. normal bir durum olduğunu biliyorum ama yine de korkuyorum...
gunaydin kizlar,
nasilsiniz?hayirlisi ile mart ayi bi gelse bebeklerimizi kucagima bi alsaydik:)
bende dun hastanede bakti doktor hersey yolunda dedi ama sen bana inanmiyorsundur simdi dedi,bende aynen öyle dedim bakti güldü,hersey cok iyi gittsede icimde bi korku var acaba iyimi gelisiyormu diye
onceden doktora cok hasta olsada gitmezdim ama simdi doktora gitmek icin can atiyorum
herkese selamlar.. mart annesi olacağımı öğrendiğimden beri forumun sıkı takipçisiyim, üye olup hepinize selam vermek bugüneymiş kısmet..
her gün girip bakıyorum neler olmuş bitmiş, kimde ne değişiklikler olmuş, bende neler oldu, bunlar normal mi..
Allah hepimize sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza almak nasip eder inşallah..
ben de çok şiştim, sanki 3-4 aylık hamileymişim gibi göbeğim var. tartıda da 2 kilo artışım var. bu beni çok korkutmuştu ama sanırım çoğu kişide var ve normal bu şişlik:)
kesemizi gördük, Allah nasip ederse bu çarşamba da kalp atışlarını dinlemeye gidicez..
tekrar hoşgeldim o zaman ben de :)
hoşgeldin tatlım geçmiş olsun bebişin iyiymiş çok şükür
inşallah canım bi sonraki randewyum yok aslında canımmmm kan değerimn yükselip yükselmediğine bakıcak doktor onuda pazartesi burda yaptıracağım sağlık ocağında yapıyorlar sadece onunda sonucunu çarşamba alacağımm cnmm yükselirse sorunsuz yükselmesse sorunluuuinşallah öyledir canım:26:
canımsın çok sağol
her hafta bi stresle geliyorum topiğe bu ayları bi atlatsaydık inşallah:26:
canım bende ilk gittiğimde keseyi gördüğünde sat 26 mayısdı 5-5,5 hafta dedi aradan 23 gün geçti kalp atışı için gittim 5+4 dedi.benimki gibi geç döllenme olmuş olabilir inşallah sorun yoktur.bi sonraki randevun ne zaman?
dikkat et cnm kendinee sık sık ayaklarını hawaya dikip yatthayyy maşallah ben hiç bir iş yapamıyorummm doktor az da olsa düşük tehlikesi var dedi...rahimde hafif kanlanma varmışben de korkuyorum bişey olur diye evin içinde öyle boş boş dolanıyorum:)))
aminnn cnmmm hoşgeldin bebişini sağlıkla kucağına al inşallahh bol su iç cnmm hamur işlerinden tuzlulardan uzak dur bol bol meywe sebze tüketmeye bakkherkese selamlar.. mart annesi olacağımı öğrendiğimden beri forumun sıkı takipçisiyim, üye olup hepinize selam vermek bugüneymiş kısmet..
her gün girip bakıyorum neler olmuş bitmiş, kimde ne değişiklikler olmuş, bende neler oldu, bunlar normal mi..
Allah hepimize sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza almak nasip eder inşallah..
ben de çok şiştim, sanki 3-4 aylık hamileymişim gibi göbeğim var. tartıda da 2 kilo artışım var. bu beni çok korkutmuştu ama sanırım çoğu kişide var ve normal bu şişlik:)
kesemizi gördük, Allah nasip ederse bu çarşamba da kalp atışlarını dinlemeye gidicez..
tekrar hoşgeldim o zaman ben de :)
günaydın cnm biz idare ediyoruzzzgünaydınlar hanımlar nasılsınız bugün bakalım
çok geçmiş olsun cnmm ee kalp atışlarını duymuşsun hadi hayırlı olsun sıkma canını artık çok dikkat et kendineeeKızlar uzun bir aradan sonra ben geldim :) 1 hafta önce kahverengi akıntım gelmişti düşük tehlikem varmış ilaç yazdı doktorumuz yatıyorum 1 haftadır hiçbişey yapmadanperşembe günü çok şükür kalp atışımızı gördük önümüzdeki perşembe de duycaz inşallah
heyecanı bir başka oluyor hamileliğin bile 9 ayının tadını çıkarmaya bak cnmmmgunaydin kizlar,
nasilsiniz?hayirlisi ile mart ayi bi gelse bebeklerimizi kucagima bi alsaydik:)
bende dun hastanede bakti doktor hersey yolunda dedi ama sen bana inanmiyorsundur simdi dedi,bende aynen öyle dedim bakti güldü,hersey cok iyi gittsede icimde bi korku var acaba iyimi gelisiyormu diye
onceden doktora cok hasta olsada gitmezdim ama simdi doktora gitmek icin can atiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?