2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ayy bende öyle bir durumdayım şu an yaaa kese bilee çok ufak bişiy gözüküyo dahaaa geç döllenme falanmı olurdu cnm seninde ben geç döllenmedden şüpheleniyorumm yada kız bebekler böyle nazlımı

üzülmee canımm benimm yaaaaa inşllah bir an önce hayırlı haberlerini alırsın daha çok küçük demekkii

canım bilmiyorumki nazmı niyazmı
26 mayıs satım,bebiş 6+2 geç döllenme olmuş.
inşallah canım çok sağol hayırlısı tabi :26:

Merhaba kızlar ben uzundur tatildeydim Yazamadım aramıza yeni katılanlar olmuş hayırlısı olsun Rabbim kucaklarınız almayı nasip etsin sizin ve hepimizin. TAtilden yeni döndük bugün doktorda randevumuz vardı ikizlerimin kalp atışlarını dinledik icim rahatladı ikiside sağlıklı cok sükür ancak doktor yüksek ihtimalle benim şubatt doğum yapacağımı söyledi ikizler 3 hafta erken gelirmiş. Şimdi benim şubat annelerinemi geçmem gerekiyor :44: burda kalsam olmazmı?

canım maşallah ikizlerine

benim kocişde demeden yapıyor herşeyi,gece tuvalete kalktığımda hemen dikiliyo bişey yok dimi diye,su der demez kalkıp su getiriyor.o dağınık,tembel adam gitti,bulaşık yıkayan,yemek hazırlayan mikemmel bi kociş geldi :)) sevdim ben bu hamileliği :))

cnm benim düşük tehlikesi vardı,1 haftada 4 kez alttan ultrasona girmiştim,çok şükür hiçbişey olmadı bebişime.bence ultrasondan korkma..

evimi baştan aşağı süpürdüm sildim camları eşim sildi bende tozları aldım masamı kurdum yemeklerimi yaptım kuzumu yıkadım geldimmmm...nasılsınız bakalım??

Nehirciğim:

Salla bebeğimö ya herşey çok güzel olacak senin için...ben inanıyorum buna yürekten....

Kizlar iyiaksamlar.bende 6 haftalik hamileyim yatis pozisyonlarinda bi degisikliginiz oldumu?ben yuz ustuneeeeee yatmayi cok severimde :))) biraz bahsedermisiniz

Bende 5+4 de gitmiştim benim tekrar gitmeme daha çok var ağustosun 7 sinde gideceğimkalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum
neyse sen benden daha önce duyacağın için tecrübeli olacaksın :)))

kizlar bende bugün karin ve alt taraf agirisindan rahat edemedim fazla
dayanamadim hastaneye gittik az önce esimle cünkü daha bebegimin icimde olup olmadigindanda emin degildim
kadin doktorunda daha yeni oldugu icin görememislerdi
ALLAHima cok sukurler olsunki keseyi gorduk ,dr.hersey cok guzel cok normal dedi
karnimin agrisida buyuk tuvaletimi yapamadigim icinmis bol bol su ic dedi gunde 2litre söyledi

kizlar ama icim icime sigmiyor keseyi gordukya cok sukurler olsun RABBIMe ,10 gun sonrada kalp atislarini duyarsiniz dedi
darisi tum arkadaslarima insALLAH

Kizlar iyiaksamlar.bende 6 haftalik hamileyim yatis pozisyonlarinda bi degisikliginiz oldumu?ben yuz ustuneeeeee yatmayi cok severimde :))) biraz bahsedermisiniz

bende yüz üstü yatmayı çok severim :)) bir yerde okumuştum 3 ay istediğimiz pozisyonda yatabilirmişiz sonra sol tarafa yatmak daha sağlıklıymış

askolsun hayatim, basimizin ustunde yerin var, bizimde mart annesi olacagimiz ne malum, bir hafta erken gelse benim minik ben de subat annesi olurumbu arada koydun mu resmini miniklerin ultrason resimleri topigine bakalim yaramazlara

ne guzel ne guzel, masallah, alkisliyoruz baba adayimizi burdan

evimi baştan aşağı süpürdüm sildim camları eşim sildi bende tozları aldım masamı kurdum yemeklerimi yaptım kuzumu yıkadım geldimmmm...nasılsınız bakalım??

bir daha MASALLAH diyelimben de bulasik yikadim, kizlari yedirdim, ben de iste biraz salatadan yebildim cok sukur, aksam yemegini koydum pisiyo, daha da bisey yapamam tamamdir, oldum yorgunluktan

ya ben de su sola yatma isine alisamadim, onceki hamileliklerimde hic bilmiyodum, bunda ogrendim hadi diyorum sola doniim yok, illa saga yaticam, tutuluyo her yanim, aliskanlik iste

gozun aydin canim, aaaaamiiiinnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…