canımmmmmmmmmmm bitanemmmm
sen mi geldin kızzzzzzz
çokkk sağol teyzesi büyütüyotuz kuzuyu Rabbimin emaneti işte
gerçekten de koca bebiş olmuş teyzesi bir görsen
gelicem birazdan bizim topiğe
kızlarrr çatlaklar için bebe yağı şimdiden başlanabiliyormuş, özellikle vucudu kuru ve çabuk çatlayanlar için mesela ben3. aydan sonrada özel kremler var onlara başlayabilirmişiz ama bebe yağını çok öneriyorlar. siz ne düşünüyosunuz
gülüş yaa benim kuzende bebe yağı kullandı karnına baksan korkarsın o derece yani tavsiye etmiyo bi markasınıda sorayım bakayım neymiş benim göbüş top gibi önde fiziğimde çok bozulmasın diye çatlaktan tiksiniyorumşimdiden badem yağı kullanmaya başladım karnıma baldırlarıma çok hafifte göğsüme sürüyorum hemen emilimi oluyo yumuş yumuş yapıyo bi arkadaşımda beyaz vazelini önerdi çatlak oluşumunu çok azaltıyomuş yaaaa kızlar bide bana yorum yapın benimde sol kasığım çok şiş kesin bebiş o tarafta doktora sorim diyodum unuttum canım etli şeyler istiyo Ekşi hatatta yiyemem ilk kez limon yedim ama bol tuzlu sirkeyi sevmem yiyemem yüzüm şekilden şekile girer ama kokusu ağzımı sulandırır oldu ananemde rüyasında bi kızım olduğunu görmüş o kadar güzelmiş ki bişey olmasın diyo renkli renkli 3 tane battaniyeye sarmışım kızım hastamı etcen çocuğu çıkar şunları die kızmış bana rüyasında ama rüyalar tersine çıkar oğlun olcak heralde diyo sizce ne kızlar bebişimin cinsiyeti
kizlar bugun sol kasigimda segirme hissettim, icim bi fena oldu. Psikolojik de olabilr diye geliyo aklima hani kendi kendime segirtebilrim yani:)) sol kasik segirince kiz mi oluyo du erkek mi?:))
kızın geliyor şekerim hayırlısıyla....hani hamilelik belirtileri yada halk arsında konuşulur ya onlara göre kız seninkisi.sol kasık kız denir ekşide..gönlünden ne geçerse o olsun inşallah...
Canım badem yağı tüylendirme yapar sakın kullanma.lierac al güzeldir valla....
bende de var o seğirme....annem erken seğirmeleri kıza yormaz ama.bende sağ kasıkta hissediyorum hep.hayırlısı olsun...
kizlar bugun sol kasigimda segirme hissettim, icim bi fena oldu. psikolojik de olabilr diye geliyo aklima hani kendi kendime segirtebilrim yani:)) sol kasik segirince kiz mi oluyo du erkek mi?:))
bende de var o seğirme....annem erken seğirmeleri kıza yormaz ama.bende sağ kasıkta hissediyorum hep.hayırlısı olsun...
kızzzz anammm kendi kendini nasıl seğirtcen psikolojikte olsa çok zor bence bebiş yapıyodur çünkü psikolojik olsa benimki hoplardı bile hergün dinliyorum kendimi seviyorum kıpırda seyir artık diye konuşuyorum bebişle tık yok
bende de var bende deeeee
sağda ve ortada var :26:
ve sağ kasığım ağrıyor ne yazıkkiii
kız aynısından bende de var
seğirmeler hoşuma gidiyor yaaa,bayılıyorum o an sevinçten....
ciddimizinAbooowww 4 kez kullandım liarac ni bu krem mi bebe yağı gibi bişey mi Kullanmıyayım bariii bide sürmediğim yerim kalmadı hmmm bu arada bende eşimde kız istiyoruz ama kayın pederim sürekli muhammed geliyo oğlancım benim deyip durur ama allahtan hayırlısı olsun sağlıklı olsun çin ve rus takvimindede kız çıktı hadi hayırlısı
walla gonlumun istedigi kiz ama genelde hislerim hep dogru cikar(hamile kaldigimi hissetmistim mesela) ve erkek diye hissediyorum. Farketmez zaten hayirlisi.
kızzzz anammm kendi kendini nasıl seğirtcen psikolojikte olsa çok zor bence bebiş yapıyodur çünkü psikolojik olsa benimki hoplardı bile hergün dinliyorum kendimi seviyorum kıpırda seyir artık diye konuşuyorum bebişle tık yok
bende de var bende deeeee
Sağda ve ortada var :26:
Ve sağ kasığım ağrıyor ne yazıkkiii
baya artmışız seğirmeler olarakkk.kız aynısından bende de var
Seğirmeler hoşuma gidiyor yaaa,bayılıyorum o an sevinçten....
ne bileyim ben olur oyle seyler psikoloji de, kendini dinleye dinleye beyin oyun oynar yani insana.amaaaan bilmiyorum valla simdiden parmkalarinda oynatiyolar iste. ehehehe
waaoooooowww
güzel arkadaşım,dostumm gelmiş
bende çok seviiyorumm o seğirtileriiii...
yerim ben onların seğriyen yerlerini
valla öyle görmeden tiryakileri olduk bende niye bişi yok gerçi kızsa kızlar tembel olur geç kıpırdar derler ama 8+0 olduk biz bugün böyle herkez kıpırdıyo ediyo deyilce içime korku giriyo bişiler olcak diye çarşamba günü gitmiştim kontrole bidahaki 1 ay sonraya çok geç değil mi ya ya bişey olurda fark etmezsek 15 gün sonra bidaha gitsem mi ki?:44:
kız anam bunların nereleri seğriyor kine:26::26:
Herhalde anaları gibi yerlerinde duramıyorlar
kız anam bunların nereleri seğriyor kine:26::26:
herhalde anaları gibi yerlerinde duramıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?