2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canımmmmmmmmmmm bitanemmmm
sen mi geldin kızzzzzzz
çokkk sağol teyzesi büyütüyotuz kuzuyu Rabbimin emaneti işte
gerçekten de koca bebiş olmuş teyzesi bir görsen
gelicem birazdan bizim topiğe

cnm bıtanem ben bırakırmıyım senı massallah pasamıza ınsss öndende gıdermıs

gel gel topıgın nesesı yok pek fazla

gülüş yaa benim kuzende bebe yağı kullandı karnına baksan korkarsın o derece yani tavsiye etmiyo bi markasınıda sorayım bakayım neymiş benim göbüş top gibi önde fiziğimde çok bozulmasın diye çatlaktan tiksiniyorum şimdiden badem yağı kullanmaya başladım karnıma baldırlarıma çok hafifte göğsüme sürüyorum hemen emilimi oluyo yumuş yumuş yapıyo bi arkadaşımda beyaz vazelini önerdi çatlak oluşumunu çok azaltıyomuş yaaaa kızlar bide bana yorum yapın benimde sol kasığım çok şiş kesin bebiş o tarafta doktora sorim diyodum unuttum canım etli şeyler istiyo ekşi hatatta yiyemem ilk kez limon yedim ama bol tuzlu sirkeyi sevmem yiyemem yüzüm şekilden şekile girer ama kokusu ağzımı sulandırır oldu ananemde rüyasında bi kızım olduğunu görmüş o kadar güzelmiş ki bişey olmasın diyo renkli renkli 3 tane battaniyeye sarmışım kızım hastamı etcen çocuğu çıkar şunları die kızmış bana rüyasında ama rüyalar tersine çıkar oğlun olcak heralde diyo sizce ne kızlar bebişimin cinsiyeti

kızın geliyor şekerim hayırlısıyla....hani hamilelik belirtileri yada halk arsında konuşulur ya onlara göre kız seninkisi.sol kasık kız denir ekşide..gönlünden ne geçerse o olsun inşallah...
Canım badem yağı tüylendirme yapar sakın kullanma.lierac al güzeldir valla....

kizlar bugun sol kasigimda segirme hissettim, icim bi fena oldu. psikolojik de olabilr diye geliyo aklima hani kendi kendime segirtebilrim yani:)) sol kasik segirince kiz mi oluyo du erkek mi?:))

A.selam sürmeli kırık dostum hoşgeldin.nasılsın şeker ne var ne yok???nasıl gidiyor anlat bakalım??

kizlar bugun sol kasigimda segirme hissettim, icim bi fena oldu. Psikolojik de olabilr diye geliyo aklima hani kendi kendime segirtebilrim yani:)) sol kasik segirince kiz mi oluyo du erkek mi?:))

bende de var o seğirme....annem erken seğirmeleri kıza yormaz ama.bende sağ kasıkta hissediyorum hep.hayırlısı olsun...

ciddimizin abooowww 4 kez kullandım liarac ni bu krem mi bebe yağı gibi bişey mi kullanmıyayım bariii bide sürmediğim yerim kalmadı hmmm bu arada bende eşimde kız istiyoruz ama kayın pederim sürekli muhammed geliyo oğlancım benim deyip durur ama ALLAHTAN hayırlısı olsun sağlıklı olsun çin ve rus takvimindede kız çıktı hadi hayırlısı

bende de var o seğirme....annem erken seğirmeleri kıza yormaz ama.bende sağ kasıkta hissediyorum hep.hayırlısı olsun...

walla gonlumun istedigi kiz ama genelde hislerim hep dogru cikar(hamile kaldigimi hissetmistim mesela) ve erkek diye hissediyorum. farketmez zaten hayirlisi.

kizlar bugun sol kasigimda segirme hissettim, icim bi fena oldu. psikolojik de olabilr diye geliyo aklima hani kendi kendime segirtebilrim yani:)) sol kasik segirince kiz mi oluyo du erkek mi?:))

kızzzz anammm kendi kendini nasıl seğirtcen psikolojikte olsa çok zor bence bebiş yapıyodur çünkü psikolojik olsa benimki hoplardı bile hergün dinliyorum kendimi seviyorum kıpırda seyir artık diye konuşuyorum bebişle tık yok

ne bileyim ben olur oyle seyler psikoloji de, kendini dinleye dinleye beyin oyun oynar yani insana.amaaaan bilmiyorum valla simdiden parmkalarinda oynatiyolar iste. ehehehe

canısım rabbim herkese gönlünden geçeni versin salih evlatlar nasip etsin bizlere..bebe yağı gibi değil bu çatlak kremi ve baya iyi.....

walla gonlumun istedigi kiz ama genelde hislerim hep dogru cikar(hamile kaldigimi hissetmistim mesela) ve erkek diye hissediyorum. Farketmez zaten hayirlisi.

hayırlısı olsun gülümmm....hissedemiyorum ya bi kız bi erkek geliyor aklıma.bebeğimde hep kız dedim erkek oldu şimdide kız diyorum bakalımmm...

bende bir haftadan beri var o seğirmeler çok bariz 5.6 kez seğiriyorr...

bende de var bende deeeee
Sağda ve ortada var :26:
Ve sağ kasığım ağrıyor ne yazıkkiii

aynıyız canım..sağ kasık ağrısı beni mahvetti yatarken bile ağrıyor.ince ince batıyor...birkez solda oldu ama hep sağ batıyor ve seğiriyor...

kız aynısından bende de var
Seğirmeler hoşuma gidiyor yaaa,bayılıyorum o an sevinçten....
baya artmışız seğirmeler olarakkk.

ne bileyim ben olur oyle seyler psikoloji de, kendini dinleye dinleye beyin oyun oynar yani insana.amaaaan bilmiyorum valla simdiden parmkalarinda oynatiyolar iste. ehehehe

valla öyle görmeden tiryakileri olduk bende niye bişi yok gerçi kızsa kızlar tembel olur geç kıpırdar derler ama 8+0 olduk biz bugün böyle herkez kıpırdıyo ediyo deyilce içime korku giriyo bişiler olcak diye çarşamba günü gitmiştim kontrole bidahaki 1 ay sonraya çok geç değil mi ya ya bişey olurda fark etmezsek 15 gün sonra bidaha gitsem mi ki?:44:

canim kotu seyler getirme aklina pozitif dusun. herkesde ayni seyler olucak diye bi sey yok.oyle bi sey olacak falan diye dusunme.kontroller ayda bir yapiliyor zaten her hangi tehlikeli bir durum yoksa.demek ki sen de yok

kayısı yağı da sürebilirsiniz ve kakao yağın duymuştum. çatlak oluşmasın diye. ne zaman yağalanmaya başlayalım. benim de göbek baze şişiyo sabah bakıyorum inmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…