kızlaaaarrr selamun aleykümm
ben yine dr dan geldim bugünn...
bebişim çok iyi maşallahhhh
yine ilerde gün olaraakk
amanda annesi yesin bal böcüğünüüü...
dr kalbi hala atıyor dedi
yaşıyor yani dedim
evet canlı hala dedi
böyle garip konuşmalar işte
amaaaaaannnnn yaşasın sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunda inşallahh,çektiğim bu sıkıntılar gözümde küçüldü bugün...
çok mutluyummmm
şişko bir patates olmuş benim kuzu yhaaaaaaaa
topaç gibi maşşalllllllllahhhhhhhh
ayrıca şişkinliğimizi sordum dr a...
oda hormanlar ve sıcaktan vücudumuzun her zamankinmden fazla su tuttuğunu söyledi...
gerçek kilo değil ödem dedi.......ve yapacak bişey yok dedi....
bilginize
Ben yine dr dan geldim bugünn...
Bebişim çok iyi maşallahhhh
Yine ilerde gün olaraakk
Amanda annesi yesin bal böcüğünüüü...
Dr kalbi hala atıyor dedi
Yaşıyor yani dedim
Evet canlı hala dedi
Böyle garip konuşmalar işte
Amaaaaaannnnn yaşasın sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunda inşallahh,çektiğim bu sıkıntılar gözümde küçüldü bugün...
çok mutluyummmm
Topaç gibi maşşalllllllllahhhhhhhh
Ayrıca şişkinliğimizi sordum dr a...
Oda hormanlar ve sıcaktan vücudumuzun her zamankinmden fazla su tuttuğunu söyledi...
Gerçek kilo değil ödem dedi.......ve yapacak bişey yok dedi....
Bilginize
kızlar ben karar verdim gitmiyorum kardeşimin düğününe. nasıl dayanayım 17 saatlik yola. ailem anayışla karşılar eminim. öncelik benim bebğimin olmalı. ya yolda bişey olursa??? onun vicdan azabını çekemem. eşim d zaten diyemiyordu gitme diye .. oturduğum yerden kalkınca bacaklarımın gerildiğini hissdiyorum. nasıl dayanayım bu uzun yola..
ben yine dr dan geldim bugünn...
bebişim çok iyi maşallahhhh
yine ilerde gün olaraakk
amanda annesi yesin bal böcüğünüüü...
dr kalbi hala atıyor dedi
yaşıyor yani dedim
evet canlı hala dedi
böyle garip konuşmalar işte
amaaaaaannnnn yaşasın sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunda inşallahh,çektiğim bu sıkıntılar gözümde küçüldü bugün...
çok mutluyummmm
topaç gibi maşşalllllllllahhhhhhhh
ayrıca şişkinliğimizi sordum dr a...
oda hormanlar ve sıcaktan vücudumuzun her zamankinmden fazla su tuttuğunu söyledi...
gerçek kilo değil ödem dedi.......ve yapacak bişey yok dedi....
bilginize
kizlar gunaydin.bu sabah test yaptim pozitif cikti. qaliba hamileyim.
Cok sevindim caniiimmmm. Sat kaçtı canım .seni burada görmek beni cok mutlu edecek
kızkardeşinin düğünüymüş ama gitmemen daha iyi bencede doktor uzun yolculuklar tehlikeli diyor ama düşük tehliken yoksa sağlıklıysa kısa yolculuklar sıkıntı yaratmıyor
maşallah canım ne güzel çok sevindimo şişko patates gün geçtikçe daha da büyüyecek sonra sen olacaksın patates kaç gün önde bende p.tesi gittiğimde 3 gün ilerideydi haftasına göre
canım gözün aydınmaşallah
teşekkürler canımın içiiiiiialeyküm selam kuzum hoşgeldin.senin topacı yesinler sıpa..gözün aydın şekerim.
cok sagol canim.satim 26 haziran:26::26::26::26:
çok teşekkr ederim canımmmmmmmmmm benim kuzu da 3 gün ilerdeevet ben şimdiden bir patates oldum zaten göbüşü görmen lazım 4 kilo fazlam var tartıda....
dikkat et 4 kilo aldım demiyorum....asla da demicem
sağol canımmm darısı sizlerin hepimizin başına inşallahhhhhhhhhhh
teşekkürler canımın içiiiiii
arada bir silkeliyorsun yha beni,onun etkileri işte
yha ben bebişimi size göstermek istiyorum ama yükleyemiyorum ve senin yorumunu çokkk merak ediyorum açıkcası
sebep usb kablom kayıp[/QUOŞİŞKO ŞİŞKO YÜKLESEYDİN BAKARDIM ANNEM:)))))
massallah bebısımıze koca bebıs olmus yesın onu teyzesı saglıcakla kavuscan ıns cnm duanda benıde unutma
hakklısın canım zor yani hamileyken daha bir zor oluyor düğünden sonra geleceklerse görürüsün onları artık kızkardeşine de bebişinle gidersin inşcanım kısa değilki 17 saat... normal insandayanamıyoki ben dayanayım ve kendimi inanki çok güçsüz hissediyorum bu konuda. bişey olursa çok üzülürür herkes. dün ailelere söyledik hamile olduğumu inanki benden çok sevindiler. zaten düğünden sonra yanıma tatile gelecekler ... ne yapayım .. böyle olsun artık...
çok teşekkr ederim canımmmmmmmmmm benim kuzu da 3 gün ilerdeevet ben şimdiden bir patates oldum zaten göbüşü görmen lazım 4 kilo fazlam var tartıda....
canımmmmmmmmmmm bitanemmmm
Sen mi geldin kızzzzzzz
çokkk sağol teyzesi büyütüyotuz kuzuyu rabbimin emaneti işte
Gerçekten de koca bebiş olmuş teyzesi bir görsen
Gelicem birazdan bizim topiğe
canımmmmmmmmmmm bitanemmmm
sen mi geldin kızzzzzzz
çokkk sağol teyzesi büyütüyotuz kuzuyu Rabbimin emaneti işte
gerçekten de koca bebiş olmuş teyzesi bir görsen
gelicem birazdan bizim topiğe
ŞİŞKO ŞİŞKOçok teşekkr ederim canımmmmmmmmmm benim kuzu da 3 gün ilerdeevet ben şimdiden bir patates oldum zaten göbüşü görmen lazım 4 kilo fazlam var tartıda....
sağol canımmm darısı sizlerin hepimizin başına inşallahhhhhhhhhhh
teşekkürler canımın içiiiiii
arada bir silkeliyorsun yha beni,onun etkileri işte
yha ben bebişimi size göstermek istiyorum ama yükleyemiyorum ve senin yorumunu çokkk merak ediyorum açıkcası
sebep usb kablom kayıpYÜKLESEYDİN BAKARDIM ANNEM:)))))
Eki Görüntüle 473388 Eki Görüntüle 473389
tsemavi canm fotoları ekledim.keseleri ve büyklüklerinini yazdığı yeri kırmızıyla işarteledim.umarım görünüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?