2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım gözün aydın maşallah

aleyküm selam kuzum hoşgeldin.senin topacı yesinler sıpa..gözün aydın şekerim.

kızkardeşinin düğünüymüş ama gitmemen daha iyi bencede doktor uzun yolculuklar tehlikeli diyor ama düşük tehliken yoksa sağlıklıysa kısa yolculuklar sıkıntı yaratmıyor

oyyyyy maşşallahhhhh rabbim nazarlardan korusun çok sevindim canımmm darısı bizlerin basınaaa

kızkardeşinin düğünüymüş ama gitmemen daha iyi bencede doktor uzun yolculuklar tehlikeli diyor ama düşük tehliken yoksa sağlıklıysa kısa yolculuklar sıkıntı yaratmıyor

canım kısa değilki 17 saat... normal insandayanamıyoki ben dayanayım ve kendimi inanki çok güçsüz hissediyorum bu konuda. bişey olursa çok üzülürür herkes. dün ailelere söyledik hamile olduğumu inanki benden çok sevindiler. zaten düğünden sonra yanıma tatile gelecekler ... ne yapayım .. böyle olsun artık...

Son düzenleme:
maşallah canım ne güzel çok sevindim o şişko patates gün geçtikçe daha da büyüyecek sonra sen olacaksın patates kaç gün önde bende p.tesi gittiğimde 3 gün ilerideydi haftasına göre

çok teşekkr ederim canımmmmmmmmmm benim kuzu da 3 gün ilerde evet ben şimdiden bir patates oldum zaten göbüşü görmen lazım4 kilo fazlam var tartıda....
dikkat et 4 kilo aldım demiyorum....asla da demicem

canım gözün aydın maşallah

sağol canımmm darısı sizlerin hepimizin başına inşallahhhhhhhhhhh

aleyküm selam kuzum hoşgeldin.senin topacı yesinler sıpa..gözün aydın şekerim.
teşekkürler canımın içiiiiii
arada bir silkeliyorsun yha beni,onun etkileri işte
yha ben bebişimi size göstermek istiyorum ama yükleyemiyorum ve senin yorumunu çokkk merak ediyorum açıkcası
sebep usb kablom kayıp

massallah bebısımıze koca bebıs olmus yesın onu teyzesı saglıcakla kavuscan ıns cnm duanda benıde unutma

cok sagol canim.satim 26 haziran:26::26::26::26:

Cok sevindim canım. Ya sanırım bende ikinci ara kanamamı adet başlangıcı olarak almam gerekecek çünkü nerdeyse bir hafta geriden geliyor bebisim. Ya gercekten cok mutlu oldum . Kendimi yanlız hissediyordum burada

massallah bebısımıze koca bebıs olmus yesın onu teyzesı saglıcakla kavuscan ıns cnm duanda benıde unutma

canımmmmmmmmmmm bitanemmmm
sen mi geldin kızzzzzzz
çokkk sağol teyzesi büyütüyotuz kuzuyu Rabbimin emaneti işte
gerçekten de koca bebiş olmuş teyzesi bir görsen
gelicem birazdan bizim topiğe

hakklısın canım zor yani hamileyken daha bir zor oluyor düğünden sonra geleceklerse görürüsün onları artık kızkardeşine de bebişinle gidersin inş

çok teşekkr ederim canımmmmmmmmmm benim kuzu da 3 gün ilerde evet ben şimdiden bir patates oldum zaten göbüşü görmen lazım4 kilo fazlam var tartıda....
dikkat et 4 kilo aldım demiyorum....asla da demicem

şişkinliktendir canım benimde akşamları davul gibi kilo almadım henüz aynıyım ama şişlik bir başka tabi :97:

Sen mi geldin kızzzzzzz
çokkk sağol teyzesi büyütüyotuz kuzuyu rabbimin emaneti işte
Gerçekten de koca bebiş olmuş teyzesi bir görsen
Gelicem birazdan bizim topiğe

gidemezsinniki sayfa aç bak ben orayıda okuyorum burayıdaaagidersen banlarımmmm

sen mi geldin kızzzzzzz
çokkk sağol teyzesi büyütüyotuz kuzuyu Rabbimin emaneti işte
gerçekten de koca bebiş olmuş teyzesi bir görsen
gelicem birazdan bizim topiğe

sen nerde olsan bulurum cnm dermısım ewet ewet kocaman olmus tosuncugumuz ıns gel gel bızım topık cok sesız ya

kızzzzzzz bana şiko demeyin haaaaaa
ödem o ödem

en kısa sürede yüklicem canımın içiiiii
hırs yaptım evi döküp dağıtcam bulacam kabloyu

Eki Görüntüle 473388 Eki Görüntüle 473389

tsemavi canm fotoları ekledim.keseleri ve büyklüklerinini yazdığı yeri kırmızıyla işarteledim.umarım görünüyordur

ayyyy maşallah canım.cok tesekkür ederim ilgilendiğin için.gördüm.bende onlar yazmıyor.neyse bi dahaki kontrolde onları da isterim ben söylemeyince hatunun aklına gelmiyor
bir de ben etrafında bi çember var ya onu kese görünen siyahı da bebek zannediyordum.demek kara olan keseymiş.e peki etrafındaki geniş çember ne oluyor ki o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…