valla öyle görmeden tiryakileri olduk bende niye bişi yok gerçi kızsa kızlar tembel olur geç kıpırdar derler ama 8+0 olduk biz bugün böyle herkez kıpırdıyo ediyo deyilce içime korku giriyo bişiler olcak diye çarşamba günü gitmiştim kontrole bidahaki 1 ay sonraya çok geç değil mi ya ya bişey olurda fark etmezsek 15 gün sonra bidaha gitsem mi ki?:44:
öylemi dersin inşallah bişi olmaz kuzucuğuma dünkü tahlillerde güzel çıktı ALLAHIM bizleri ve bebişlerimizi korusuncanim kotu seyler getirme aklina pozitif dusun. herkesde ayni seyler olucak diye bi sey yok.oyle bi sey olacak falan diye dusunme.kontroller ayda bir yapiliyor zaten her hangi tehlikeli bir durum yoksa.demek ki sen de yok
Bilge sen nie bu topikte değilsin şekerim???
oda burda ablası da çok fenaydı oda...
Daha yeni uyanıyor kızcağaz....:26:
şiişşşşşşt kız bilge kalk topiğin ablası geldi hizaya geç
Dik dur eğilme....
canım öyle düşünme ne alaka ya??her hamilelik farklı olur.hem benim ikinci bebeğim daha deneyimliyim...bak şifamın göbüş çıkmış ama bende sabahları sönük akşamları şiş.sorunmu var??gülüm benim olurmu öyle şey...
hmmmm inşallah öyledir bişey olmaz benimde göbüş var ama akşamları çok hada fena oluyo kocamanAğrısı olmasa hep öyle olsa hoşuma gitcek tamammm negatif düşünceleri sildim aklımdan gitmiyeyim demi 15 gün sonra yeniden doktora 3 ay dolunca mı gideyim:26:
iyiyim kayra cim. Cimcimemle uğraşıyorum ayağımda sallıyorum. 1 gun annemler de yattım ev pasaktan kokmuş karıncalar birikmiş ayyyy sinir oldum kac kere supurdum. Daha mutfakta bulaşık duruyorrrr koca evin işi bana bakıyor kendi evime gecseydim rahatlardim
Seyirme akşamları bendede oluyor. Bende pazartesi sonuc göstereceğim ozaman bidahaki randevuyuda verir dr
bu sıcaklarda disarda çalışanlara allah yardim etsin helede oruç tutanlara.
rahat ol tabiki..istersen git bişey olmaz merakın gider ama sorun olmaz canım..
kız benim evde çok büyük ve hergün temizlik yapıyorum benim velet savaş alanına çeviriyor.kıyamam sana ya...bulantıların bittimi iştahın açıldımı de bakalım??
rahat ol tabiki..istersen git bişey olmaz merakın gider ama sorun olmaz canım..
kız benim evde çok büyük ve hergün temizlik yapıyorum benim velet savaş alanına çeviriyor.kıyamam sana ya...bulantıların bittimi iştahın açıldımı de bakalım??
allah allah baya geç döllenme olmuş.bu kadar fark olabilir miki ya??1 hafta 10 gün duydum...adet tarihinden eminmisin gülüm sen??
.
benım ilk gebelik oldugundan mı acaba seğirme falan hissetmiyorum..
ben taktım bu seğirmelereSizleri okuyunca yattım uzandım sağ ve sol kasığımı kontrol ettim solda bişey yok sağ kasığıma hafif bastırınca sürekli atıyor bu mu acaba normalde hissetmiyordum ama dokunup bastırınca hafifçe o zaman kalp atımı gibi ritmik bişey atıyor tam sağ kasığımda bu mu acaba kızlar
Uyanığım canim midem bulanıyor(
Günaydınnn herkese....
Dünki boş gebelik teşhisinden sonra baya sıkıntılı bir gün ve gece geçirdim.
Pazartesi son defa kontrol yapılacak ve hala embriyo gelişmedi ise alınacak.
Ama sizi dinledim ve başka bir doktora daha randevu aldım.
6+2 de teşhisi koymuştu, pazartesi 6+6 olacak, artık kesin karar için yeterli bir gün.
Ama ben yine de yarın için başka bir doktora randevu aldım, içimde kalmasın, sonra üzülmiyim keşke başka yere de sorsaydım, demiyim.
Ultrason resimlerine baktıkça kendimi kötü hissediyorum.
Bir kara delikten başka birşey değil aslında ama insan bağlanıyor işte..
Düşünmemeki bakmamak için ortalıktan kaldırdım.
Diyorum ki kanlı canlı evlatlarını kaybedenler ne yapsın.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu öyle bir süreç ki 9 ay 10 günrahat yok..
Her ay her gün insan ya birşey olursa diyor; bir sorun olmasa acaba sağlıklı mı diyor..
Yani zor iş..
Ama Allah'a emanet diyorum, O'na sığınıyorum..
O herşeyi bizden daha iyi bilendir..
Kim hangi gün dünyaya gelecekse ve biz buna aracılık edeceksek,
onu değiştirmemiz de geciktirmemiz de mümkün değil;
Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Amin..
kızlar sabah sabah bır sorum var.tresan bitkısel sampuan ve kremi (içinde kedi otu zencefil falan hamilelilkte zararlı olabilecek) seyler var zararlı olurmu sacımı yıkasam bebıse.emilirmi?
ben acıkmıyorum aksine iştahım sıfır yemek görmeye dayanamıyorum sadece peynir....hiç acıkmıyorum hiçç.kilo veriyorum ama doktorum rahatsız değil durumdan.bulantım devam ediyor onun dışında ha birde neredeyse hiç uyuyamıyorum...ama genelde iyiyim enerjiğim...
kızlaaaarrr selamun aleykümm
ben yine dr dan geldim bugünn...
bebişim çok iyi maşallahhhh
yine ilerde gün olaraakk
amanda annesi yesin bal böcüğünüüü...
dr kalbi hala atıyor dedi
yaşıyor yani dedim
evet canlı hala dedi
böyle garip konuşmalar işte
amaaaaaannnnn yaşasın sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunda inşallahh,çektiğim bu sıkıntılar gözümde küçüldü bugün...
çok mutluyummmm
şişko bir patates olmuş benim kuzu yhaaaaaaaa
topaç gibi maşşalllllllllahhhhhhhh
ayrıca şişkinliğimizi sordum dr a...
oda hormanlar ve sıcaktan vücudumuzun her zamankinmden fazla su tuttuğunu söyledi...
gerçek kilo değil ödem dedi.......ve yapacak bişey yok dedi....
bilginize
kızlar ben karar verdim gitmiyorum kardeşimin düğününe. nasıl dayanayım 17 saatlik yola. ailem anayışla karşılar eminim. öncelik benim bebğimin olmalı. ya yolda bişey olursa??? onun vicdan azabını çekemem. eşim d zaten diyemiyordu gitme diye .. oturduğum yerden kalkınca bacaklarımın gerildiğini hissdiyorum. nasıl dayanayım bu uzun yola..
çok teşekkr ederim canımmmmmmmmmm benim kuzu da 3 gün ilerdeevet ben şimdiden bir patates oldum zaten göbüşü görmen lazım 4 kilo fazlam var tartıda....
dikkat et 4 kilo aldım demiyorum....asla da demicem
sağol canımmm darısı sizlerin hepimizin başına inşallahhhhhhhhhhh
teşekkürler canımın içiiiiii
arada bir silkeliyorsun yha beni,onun etkileri işte
yha ben bebişimi size göstermek istiyorum ama yükleyemiyorum ve senin yorumunu çokkk merak ediyorum açıkcası
sebep usb kablom kayıp
gülüş yaa benim kuzende bebe yağı kullandı karnına baksan korkarsın o derece yani tavsiye etmiyo bi markasınıda sorayım bakayım neymiş benim göbüş top gibi önde fiziğimde çok bozulmasın diye çatlaktan tiksiniyorumşimdiden badem yağı kullanmaya başladım karnıma baldırlarıma çok hafifte göğsüme sürüyorum hemen emilimi oluyo yumuş yumuş yapıyo bi arkadaşımda beyaz vazelini önerdi çatlak oluşumunu çok azaltıyomuş yaaaa kızlar bide bana yorum yapın benimde sol kasığım çok şiş kesin bebiş o tarafta doktora sorim diyodum unuttum canım etli şeyler istiyo ekşi hatatta yiyemem ilk kez limon yedim ama bol tuzlu sirkeyi sevmem yiyemem yüzüm şekilden şekile girer ama kokusu ağzımı sulandırır oldu ananemde rüyasında bi kızım olduğunu görmüş o kadar güzelmiş ki bişey olmasın diyo renkli renkli 3 tane battaniyeye sarmışım kızım hastamı etcen çocuğu çıkar şunları die kızmış bana rüyasında ama rüyalar tersine çıkar oğlun olcak heralde diyo sizce ne kızlar bebişimin cinsiyeti
canım valla bende hiç seğirme filan hissetmiyorum gerci benimki daha cok küçük belki ondandır.
bir de bişey sorucam çok uyku hali oldugunda muhtemelen erkek olurmus sizde böyle bi şey duydunuz mu?
burdaki abla ilk bebeğim erkekti onda cok uyurdum kızlarda uykum gelmedi diyor.
bi arkadasımın da 2. bebeği erkek oldu o da o zamanlar hep uyumak isterdi.
bende sadece ara ara sağ kasıgımda ağrı hissediyorum baska da tık yok
Ilk gebeliklerde haklı olarak ayırt edemeyebilirsiniz canlar.bakın gözümüz seğirir ya öyle birşey buda....tık tık tık seğiriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?