canim seni sordum sonra ben uyumusum
hem de ne uyuma, hicbisey hatirlamiyorum inan
canimsin ben inaniyorum Allah'in izniyle goreceksin bebisini, sonra burdan hep birlikte o doktora gereken mesajlari yazicaz!!!
bi kez kullanmak sorun olmaz sanirim ama duzenli kullanmamakta fayda var, sen hamileligin boyunca soyle klasik bi sampuan al, bakimlari bebisten sonraya birak en iyisi
ay ben de ayniyim canim ya, bi tabagi bitirirsem seviniyorum, sonra mide bulantilarim basliyo zaten hemen, yesen bi turlu yemesen bi turlu, hayirlisi olsun insallah
Aleykum selam canim, masallah masallah Allah nazarlardan korusun bebisi de seni de, bosver canim ya siskinlikmis kiloymus, bebislerimiz sagolsun insallah, bende 10. haftamda gidicem doktora, sali gunu, insallah gorurum ben de bebisimi
haklisin canim gercekten uzun bi yol, ucakla gitmek daha mantikliydi, yani sonucta ucak degistirmek yorgunluk filan cok sorun olmazdi, sonunda da 3 saat bi otobus yolculugu cok kotu degil, ama tabi karar senin, eminim ailen anlayisla karsilayacaktir.
canim kameradan SD karti cikar PCye tak, ordan yukle resimleri, ugrasma simdi kablo bulmakla filan
ah kizlar ben de ruyamda ikiz kizlar gordum, hayir olsun Rabbim, bir guzeldiler ki, esime soyledim hemen kabullendi sanki doktor raporu gostermisim gibi ikizlerimiz oluyo filan demeye basladi, eglence lazim erkeklere, doktor tek kese gordu gercekte, ruya iste