• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım valla bende hiç seğirme filan hissetmiyorum gerci benimki daha cok küçük belki ondandır.
bir de bişey sorucam çok uyku hali oldugunda muhtemelen erkek olurmus sizde böyle bi şey duydunuz mu?
burdaki abla ilk bebeğim erkekti onda cok uyurdum kızlarda uykum gelmedi diyor.
bi arkadasımın da 2. bebeği erkek oldu o da o zamanlar hep uyumak isterdi.

ben cok anlamam böyle seylerden ama epey uyuyorum..

hava sıcak tatildeyim, yapacak cok bişeyim yok ondan uyuyo da olabilirim :)

:9::9::9::9::9::32::32::32::32::32:
Bilge sen nie bu topikte değilsin şekerim???
kayracım ben de mart annesiyim inş.
ama sizi takipte zorlanıyorum,çok hızlı ilerliyor,bi de bulantılardan gözümü bugün biraz açabildim...
bi de nur un bebişi de iyiymiş,okuyunca dayanamadım ,ben de yazim dedim....
nereleri seğricek işte.........:9::9:
anladın sen onu:60::60::60:
bize çektikleri kesin ama:23::23:
çeksin anasına,
kime çekecek,
kaç haftadır bulandırıyor içimi dışımı:1:
arada bi de kızmiyim diye sağ tarafda seğiriyor yavruşum benim yaaaa:16:

ben taktım bu seğirmelere :9: :9: sizleri okuyunca yattım uzandım sağ ve sol kasığımı kontrol ettim solda bişey yok sağ kasığıma hafif bastırınca sürekli atıyor bu mu acaba normalde hissetmiyordum ama dokunup bastırınca hafifçe o zaman kalp atımı gibi ritmik bişey atıyor tam sağ kasığımda bu mu acaba kızlar :17: :17:

çıııkkkk:50: malesef değil gülüş bu kendiliğinden olcakmış gözün seğirir ya sürekli göz kapağında bir seğirme hissedersin kasığında da aynı gözünde ki gibi segirme olcakmış annem bana sen kurbağa gibi seğirir dururdun diyo kurbağalar yavruyken böyle kuyrukları hızlı hızlı hareket edermiş ya bende öyle seğirirmişim:52: ama benim bebiş daha hiç seğirmedi temmel olcak teyzesi bu:49:

canım valla bende hiç seğirme filan hissetmiyorum gerci benimki daha cok küçük belki ondandır.
Bir de bişey sorucam çok uyku hali oldugunda muhtemelen erkek olurmus sizde böyle bi şey duydunuz mu?
Burdaki abla ilk bebeğim erkekti onda cok uyurdum kızlarda uykum gelmedi diyor.
Bi arkadasımın da 2. Bebeği erkek oldu o da o zamanlar hep uyumak isterdi.

benim bir oğlum var aksine bende erkek bebeklerde uyumam aslaa.halk arasında denir ya kız yatırır erkek kaldırır.kızda hareketler ağırlaşır erkekte dinç olursun..herkesinki farkılı olur canım bence bu bünyeyle alakalı....kız anneleri siz ne diyorsunuz??

kız allah seni bastırma çocuğun kalbidir o....yakında hissedersin bekle.....:))))

tamam bastırmıyorum :43: ama hafif dokundum ay o kalbimi bebişimin ne hoş ya böyle pıt pıt neyse hayırlısı bakalım :17: :17:

çıııkkkk:50: malesef değil gülüş bu kendiliğinden olcakmış gözün seğirir ya sürekli göz kapağında bir seğirme hissedersin kasığında da aynı gözünde ki gibi segirme olcakmış annem bana sen kurbağa gibi seğirir dururdun diyo kurbağalar yavruyken böyle kuyrukları hızlı hızlı hareket edermiş ya bende öyle seğirirmişim:52: ama benim bebiş daha hiç seğirmedi temmel olcak teyzesi bu:49:

anladım canım benimki de öyle belki de bizimki kızdır ondan böyle akıllı duruyor sessiz sessiz :9: :9:

Son düzenleme:
cinsiyetleri öğrenene kadar böyle tahminler yürütüp duracagız herhalde :)

ister istemez etkileniyo insan, bana sagda agrı hıssedıyosan erkektir dediler.. bebeğim erkekmiş gibi geliyo bana artık..zaten esimde oglumm oglum diye seviyo :)

ben buraya yazarken ayağımı karnıma doğru çekmiş oturuyordum o an seğirme gibi bişey hissettim uzandım dokunup baktım öyle kalp atımı gibi atıyor seğirme gibi değil devamlı o zaman bu ne oluyor ki acaba :53:

heh işte bu.yavrun duydu bak üzülme diye belli etti kendini....

canim seni sordum sonra ben uyumusum:1:hem de ne uyuma, hicbisey hatirlamiyorum inan

canimsin ben inaniyorum Allah'in izniyle goreceksin bebisini, sonra burdan hep birlikte o doktora gereken mesajlari yazicaz!!!

bi kez kullanmak sorun olmaz sanirim ama duzenli kullanmamakta fayda var, sen hamileligin boyunca soyle klasik bi sampuan al, bakimlari bebisten sonraya birak en iyisi

ay ben de ayniyim canim ya, bi tabagi bitirirsem seviniyorum, sonra mide bulantilarim basliyo zaten hemen, yesen bi turlu yemesen bi turlu, hayirlisi olsun insallah

Aleykum selam canim, masallah masallah Allah nazarlardan korusun bebisi de seni de, bosver canim ya siskinlikmis kiloymus, bebislerimiz sagolsun insallah, bende 10. haftamda gidicem doktora, sali gunu, insallah gorurum ben de bebisimi:16:

haklisin canim gercekten uzun bi yol, ucakla gitmek daha mantikliydi, yani sonucta ucak degistirmek yorgunluk filan cok sorun olmazdi, sonunda da 3 saat bi otobus yolculugu cok kotu degil, ama tabi karar senin, eminim ailen anlayisla karsilayacaktir.

canim kameradan SD karti cikar PCye tak, ordan yukle resimleri, ugrasma simdi kablo bulmakla filan

ah kizlar ben de ruyamda ikiz kizlar gordum, hayir olsun Rabbim, bir guzeldiler ki, esime soyledim hemen kabullendi sanki doktor raporu gostermisim gibi ikizlerimiz oluyo filan demeye basladi, eglence lazim erkeklere, doktor tek kese gordu gercekte, ruya iste

ayyy tek kesede çift bebek çıkarmış şimdi baksen artık ozaman ikiside tıpatıp aynı ni kadar datlı yaaaa bende çok severim ikizleri hem bi daşla iki kuş bi kere kesilip biçilcen iki melek süper ALLAH gönlüne göre versin annemmm:46::52:

bnm ilk gebeliğimde 6 yada 7 haftalık hamileydim sağ kasığımda seğirme vardı ve zaten o günde dr randevum vardı baktı ve şöyle dedi kesende kasılmalar var ve kesendeki kasılmanın sebebi kan birikmesi demişti ve bu kasılmalar yuvarlak olan kesenin şeklinide bozmuştu 1 hafta ihtiyaç harici hiç kalkmaman gerek dedi haftaya tekrar bakıcam neyse 1 hafta geçti işin ilginç tarafı hiç kanamam olmadı ve tekrar gittiğimde gebeliğime son verildi şimdi bende hafif kasık ağrısı ve seğirme olduğunda korkum 2ye katlanıyor yani her vücutta farklı tepkiler olabilir:26:

heh işte bu.yavrun duydu bak üzülme diye belli etti kendini....

saol canım sende olmasan ben ne yapardım bilmiyorum böyle acemi telaşlı anne olarak :9: :9:

kızlar sohbetiniz bol olsun biz bebişimle kuran okumaya gidiyoruz kendinize iyi bakın sonra görüşürüz :16: :54:

bnm ilk gebeliğimde 6 yada 7 haftalık hamileydim sağ kasığımda seğirme vardı ve zaten o günde dr randevum vardı baktı ve şöyle dedi kesende kasılmalar var ve kesendeki kasılmanın sebebi kan birikmesi demişti ve bu kasılmalar yuvarlak olan kesenin şeklinide bozmuştu 1 hafta ihtiyaç harici hiç kalkmaman gerek dedi haftaya tekrar bakıcam neyse 1 hafta geçti işin ilginç tarafı hiç kanamam olmadı ve tekrar gittiğimde gebeliğime son verildi şimdi bende hafif kasık ağrısı ve seğirme olduğunda korkum 2ye katlanıyor yani her vücutta farklı tepkiler olabilir:26:

yok canım talihsizlik yaşamışsın üzüldüm.benim gebeliklerimde seğirme olur genelde....ama bu çok erken oldu.annemde hep sorardı bana başladımı seğirmeler diye....hayırlısı olsun ama kötü değil seğirmeler....

saol canım sende olmasan ben ne yapardım bilmiyorum böyle acemi telaşlı anne olarak :9: :9:

Kızlar sohbetiniz bol olsun biz bebişimle kuran okumaya gidiyoruz kendinize iyi bakın sonra görüşürüz :16: :54:

benimde yasinler beni bekliyor yarın başlayacağım inşallah bizlerede dua et gülüm...allah kabul etsin...

cinsiyetleri öğrenene kadar böyle tahminler yürütüp duracagız herhalde :)

ister istemez etkileniyo insan, bana sagda agrı hıssedıyosan erkektir dediler.. bebeğim erkekmiş gibi geliyo bana artık..zaten esimde oglumm oglum diye seviyo :)

benim eşimde öyle seviyor ama hissettiğinden değil, istediğinden:1::1::1:

ayyy tek kesede çift bebek çıkarmış şimdi baksen artık ozaman ikiside tıpatıp aynı ni kadar datlı yaaaa bende çok severim ikizleri hem bi daşla iki kuş bi kere kesilip biçilcen iki melek süper ALLAH gönlüne göre versin annemmm:46::52:

ah canim benim bi tasla o zaman 4 kus oluverir, iki kizim var zaten Allah'ima cok sukur:9:ama ben de cok severim ikizleri, Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip et, amin

arkadaslar ben ikili test ücretini soracaktım gittiği hastaneye soranlar, bilenler paylasabilir mi

ben yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ama az önce sordum gittiğim hastaneye..196 sgk ile 143

yok canım talihsizlik yaşamışsın üzüldüm.benim gebeliklerimde seğirme olur genelde....ama bu çok erken oldu.annemde hep sorardı bana başladımı seğirmeler diye....hayırlısı olsun ama kötü değil seğirmeler....

benim demek istediğim yani her hamile aynı tepkiyi vermeyebilir canım tabiki kasık ağrısı seğirmeler olucak kimisi erken oluor kimisi hamileliğin ortalarında böyle işte:21::21::21:geçen gün sol kasığım hafif ağrıdı akşama kadarda sürdü ama öle rahatsız edicek gibi değildi çok korktum sevinemiyorum bile allah yardımcımız olsun yavrularımızı bizlere bağışlasın:49::nazar:

ah canim benim bi tasla o zaman 4 kus oluverir, iki kizim var zaten Allah'ima cok sukur:9:ama ben de cok severim ikizleri, Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip et, amin

hmmmm o zaman 1 iyidir bakmasıda kolay olur:52: yoksa 4 çokuk çıldırtır kız keni ALLAH sabır ve kolaylık versin ama herşeye ramen canı insanın :49:

günaydın kızlar
az önce doktordan geldim...keseyi gördük..yerleşimi güzel dedi
içinde susam tanesi kadar bi beyazlık vardı..o nokta gibi görünen bebek ama henüz çok küçük kalp atışını göremeyiz dedi:50:
10 gün sonra tekrar çağırdı
benim hesabıma göre 7 haftalık hamileyim dr 4+4 sün dedi
sizce kalp atışını görebilirmiyim ...hiç benim gibi olan varmı aranızda

Merhaba divinity benim SAT ımda 12 haziran
20 temmuzda dr gittim sadece kese göründü ama bebek gözükmedi..
2 hafta sonra gelmemi söyledi ve bana 4+4 dedi ama benim hesaplamamda 5+3 gibi çıkıyor.Anlam veremedim açıkçası..
Ama ben yarın eski dr uma gidicem İnşallah yarın bebeği görebilirimm :emir_bebek:

Back