- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım arkadaslar ultrason fotosunda yazar demişlerdi bende sagda yazanları yazdım.benmkinin boyu ne kadar şimdi anlamadım.doktorda söylemedi.meraklardayım.baska bi yerinde filan mı yazıyor aceba ?
sanırım pc ye kaydedip yakınlastırınca görünüyor ama sana zahmet bi bak lütfen
Kızlarrrr biranevvel göbişlerimiz şişsin bebişkolarımız tekme atsın içimizde hissedelim :)))
canım annen doğru söylemiş aklına birşey getirme tamamda birde gözüken bir gerçek var 3 aydan önceki gebeliklerde düşük olma şansı yüksek olur tabii Allah korusun... 15 saat yolculuğu normal insan kaldıramıyor ve sen gebesin ...kendin bilirsin arkadaşım ama bu seyahat sanki senin durumunda olan biri için oldukça zor (((
benim çıktı bol giydiğim halde annem dün büyümüş dedi.seğirmelerimde başladı günde bir defa 5.6 kez seğiriyor sağ kasığım....
Kızlarrrr biranevvel göbişlerimiz şişsin bebişkolarımız tekme atsın içimizde hissedelim :)))
canımsın ya sağolasın gülüm.bazen okuyorum misafir olarak o muhabbete kendimi ait hissetmeyince girmiyorum nikle....ben iyiyim artık karnımda seğirmelerim başladı sağ kasığımda onunla avunuyorum.pazartesi kendi doktoruma gideceğim onun telaşı var.bulantım ve bel ağrım ve sağ kasık ağrım var ama elhamdülillah çok iyiyim....birde şu iştahsızlığım bitse süper olacakta hayırlısı....senin nasıl gidiyor???
canım kendi ultrasonumda elimde 16.7 cm yazıyor ama bunun olduğunu sanmıyorumonu ölçüp okla gösterip söylüyor.usg de yazıyor diyen arkadaşlar bi baksın.oğlumun usg sine baktım onda yazıyor ama ölçümün karşısında L:1,67 MM YAZIYOR CANIM..bu arada kese resinmlerim,z ve kese yerlerimiz aynı.ortada ve elips.ikimizin cinsiyeti bence aynı olacak...iyice baktım senin kesen yusyuvarlakmış hadi bakalım....
günaydın canlar.nasılsınız bugün??
topiğimizde misafirimiz var.hoşgeldin aralık annesi size çok uğrarım bende sıkıldıkça:))))
walla şekerim önceki sana yapılan tahminleri net olarak hatırlamıyorum ama sağ kasık erkek bebek süpppper :)))
iyi olmana sevindim canım iştahlı zamanlarında gelicek innşaallah hiç kendine sıkıntı yapma tatlımcanım benim gündüz uyku modunda geçiyor birşey yedikten sonra bi bulantı haali oluyor allahtan çıkarmıyorum zaten zayıftım kendimi kilo vermiş gibi hissediyorum aynaya bakınca bi garip hissediyorum sabahın erken saatinde lavabo için uyanıorum bi daha uyuyamıorum hergün farklı moddayım
anladım keşke aklıma gelseydi de o gün sorsaydım neyse yapacak bişey yok artık.valla ben hiç o kadar detaylı incelememiştim.acemilik başa bela.hadi hayırlısı olsun inş. Merakla bekliyorum.i arkadas sana erkek yazmıs.bende ilk erkek isterdim ama şimdi hiç düşünemiyorum kız da olsa erkek de olsa razıyım yeterki saplıklı olsun. Bi kızım bi oğlum olurda rabbim aratmaz ikisinide inş..
canım hoşbuldum.ya zaten üç doktorum vardı birini eleyecektim kadınlara tepkiliydim zaten acabamı dedim ama haklıymışım.dün yemin ederim saatlerce kendime gelemedim.usg resmini bile alamadan çıktım hesapla gerisini....duydum canım sevindim..devamı hep iyi olur inş...hoşgeldin canım, dün başına gelenleri okudum çok üzüldüm tam bir rezaletmiş ya. Iyiki gidip şikayet etmişsiniz. Ne biçim insanlar var ya.... Ben de dün doktordaydım yeni doktorumu çok sevdim hastanede çok nezih allah izin verirse orda da doğururum...
benim çıktı bol giydiğim halde annem dün büyümüş dedi.seğirmelerimde başladı günde bir defa 5.6 kez seğiriyor sağ kasığım....
canım hani damar atar ya böle pıt pıt gibi aynen öle oluyor 5.6 kez ve tam sağ kasığımda dün sol kasıkta oldu 3 kez.ama genelde sağda oluyor.sağ kasık ağrımda tam gaz devam ediyor....günaydınlar güzel hamişler nasılsınız bugün
Ben ilk defa iyi hissediyorum bugün kendimi gittikçe mide yanmalarım azalıyor bulantı da öyle ama bel ağrım tam gaz devam ediyor Bebişim sağlıklı olsunda önemli değil elbette
Alıntı yapamıyorum çok uzun oluyor yeni gelenler var aramıza hoşgeldiniz hayırlı olsun diyorum
Canım ya bu seğirme dediğin nasıl bişey oluyor ve tam olarak nerede nasıl hissediyorsun acaba bendede oluyormudur ben farketmiyorum
Bir de benim eltimin 2 gebeliğinde de 1.5 aylık olunca sağ kasığım seğiriyor demişti ikisi de erkek oldu Erkek bebek seğirir hissedilirmiş tabi hayırlısı olsun
kızlarrr çatlaklar için bebe yağı şimdiden başlanabiliyormuş, özellikle vucudu kuru ve çabuk çatlayanlar için mesela ben 3. Aydan sonrada özel kremler var onlara başlayabilirmişiz ama bebe yağını çok öneriyorlar. Siz ne düşünüyosunuz
kizlar gunaydin.bu sabah test yaptim pozitif cikti.qaliba hamileyim.
kizlar gunaydin.bu sabah test yaptim pozitif cikti.qaliba hamileyim.
kızlaaaarrr selamun aleykümm
ben yine dr dan geldim bugünn...
bebişim çok iyi maşallahhhh
yine ilerde gün olaraakk
amanda annesi yesin bal böcüğünüüü...
dr kalbi hala atıyor dedi
yaşıyor yani dedim
evet canlı hala dedi
böyle garip konuşmalar işte
amaaaaaannnnn yaşasın sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunda inşallahh,çektiğim bu sıkıntılar gözümde küçüldü bugün...
çok mutluyummmm
şişko bir patates olmuş benim kuzu yhaaaaaaaa
topaç gibi maşşalllllllllahhhhhhhh
ayrıca şişkinliğimizi sordum dr a...
oda hormanlar ve sıcaktan vücudumuzun her zamankinmden fazla su tuttuğunu söyledi...
gerçek kilo değil ödem dedi.......ve yapacak bişey yok dedi....
bilginize