• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlaaaarrr selamun aleykümm:16:

ben yine dr dan geldim bugünn...
bebişim çok iyi maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:
yine ilerde gün olaraakk:nazar::nazar::nazar:
amanda annesi yesin bal böcüğünüüü...
dr kalbi hala atıyor dedi:37:
yaşıyor yani dedim:37:
evet canlı hala dedi:37:
böyle garip konuşmalar işte:9::9:
amaaaaaannnnn yaşasın sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunda inşallahh,çektiğim bu sıkıntılar gözümde küçüldü bugün...:16:
çok mutluyummmm:21::8::46::32:
şişko bir patates olmuş benim kuzu yhaaaaaaaa:15::55:
topaç gibi maşşalllllllllahhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

ayrıca şişkinliğimizi sordum dr a...
oda hormanlar ve sıcaktan vücudumuzun her zamankinmden fazla su tuttuğunu söyledi...
gerçek kilo değil ödem dedi.......ve yapacak bişey yok dedi....
bilginize:12:

canım gözün aydın:21: maşallah :nazar:

Ben yine dr dan geldim bugünn...
Bebişim çok iyi maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:
Yine ilerde gün olaraakk:nazar::nazar::nazar:
Amanda annesi yesin bal böcüğünüüü...
Dr kalbi hala atıyor dedi:37:
Yaşıyor yani dedim:37:
Evet canlı hala dedi:37:
Böyle garip konuşmalar işte:9::9:
Amaaaaaannnnn yaşasın sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunda inşallahh,çektiğim bu sıkıntılar gözümde küçüldü bugün...:16:
Topaç gibi maşşalllllllllahhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

Ayrıca şişkinliğimizi sordum dr a...
Oda hormanlar ve sıcaktan vücudumuzun her zamankinmden fazla su tuttuğunu söyledi...
Gerçek kilo değil ödem dedi.......ve yapacak bişey yok dedi....
Bilginize:12:

aleyküm selam kuzum hoşgeldin.senin topacı yesinler sıpa..gözün aydın şekerim.

kızlar ben karar verdim gitmiyorum kardeşimin düğününe. nasıl dayanayım 17 saatlik yola. ailem anayışla karşılar eminim. öncelik benim bebğimin olmalı. ya yolda bişey olursa??? onun vicdan azabını çekemem. eşim d zaten diyemiyordu gitme diye .. oturduğum yerden kalkınca bacaklarımın gerildiğini hissdiyorum. nasıl dayanayım bu uzun yola..

kızkardeşinin düğünüymüş ama gitmemen daha iyi bencede doktor uzun yolculuklar tehlikeli diyor ama düşük tehliken yoksa sağlıklıysa kısa yolculuklar sıkıntı yaratmıyor :34:

ben yine dr dan geldim bugünn...
bebişim çok iyi maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:
yine ilerde gün olaraakk:nazar::nazar::nazar:
amanda annesi yesin bal böcüğünüüü...
dr kalbi hala atıyor dedi:37:
yaşıyor yani dedim:37:
evet canlı hala dedi:37:
böyle garip konuşmalar işte:9::9:
amaaaaaannnnn yaşasın sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunda inşallahh,çektiğim bu sıkıntılar gözümde küçüldü bugün...:16:
topaç gibi maşşalllllllllahhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

ayrıca şişkinliğimizi sordum dr a...
oda hormanlar ve sıcaktan vücudumuzun her zamankinmden fazla su tuttuğunu söyledi...
gerçek kilo değil ödem dedi.......ve yapacak bişey yok dedi....
bilginize:12:

oyyyyy maşşallahhhhh rabbim nazarlardan korusun çok sevindim canımmm darısı bizlerin basınaaa:nazar::nazar:

kızkardeşinin düğünüymüş ama gitmemen daha iyi bencede doktor uzun yolculuklar tehlikeli diyor ama düşük tehliken yoksa sağlıklıysa kısa yolculuklar sıkıntı yaratmıyor :34:

canım kısa değilki 17 saat... normal insandayanamıyoki ben dayanayım ve kendimi inanki çok güçsüz hissediyorum bu konuda. bişey olursa çok üzülürür herkes. dün ailelere söyledik hamile olduğumu inanki benden çok sevindiler. zaten düğünden sonra yanıma tatile gelecekler ... ne yapayım .. böyle olsun artık...

Son düzenleme:
maşallah canım ne güzel çok sevindim :38: o şişko patates gün geçtikçe daha da büyüyecek sonra sen olacaksın patates :9: :9: kaç gün önde bende p.tesi gittiğimde 3 gün ilerideydi :17:haftasına göre

çok teşekkr ederim canımmmmmmmmmm benim kuzu da 3 gün ilerde:nazar: evet ben şimdiden bir patates oldum zaten göbüşü görmen lazım:53:4 kilo fazlam var tartıda....
dikkat et 4 kilo aldım demiyorum....asla da demicem:19::19::9::9::9:

canım gözün aydın:21: maşallah :nazar:

sağol canımmm darısı sizlerin hepimizin başına inşallahhhhhhhhhhh:16:

aleyküm selam kuzum hoşgeldin.senin topacı yesinler sıpa..gözün aydın şekerim.
teşekkürler canımın içiiiiii:54:
arada bir silkeliyorsun yha beni,onun etkileri işte:1:
yha ben bebişimi size göstermek istiyorum ama yükleyemiyorum ve senin yorumunu çokkk merak ediyorum açıkcası:52:
sebep usb kablom kayıp:ssz:

massallah bebısımıze koca bebıs olmus yesın onu teyzesı saglıcakla kavuscan ıns cnm duanda benıde unutma

çok teşekkr ederim canımmmmmmmmmm benim kuzu da 3 gün ilerde:nazar: evet ben şimdiden bir patates oldum zaten göbüşü görmen lazım:53:4 kilo fazlam var tartıda....

yha ben bebişimi size göstermek istiyorum ama yükleyemiyorum ve senin yorumunu çokkk merak ediyorum açıkcası:52:
sebep usb kablom kayıp:ssz:[/QUOŞİŞKO ŞİŞKO:9::9::9::9::9:YÜKLESEYDİN BAKARDIM ANNEM:)))))

massallah bebısımıze koca bebıs olmus yesın onu teyzesı saglıcakla kavuscan ıns cnm duanda benıde unutma

canımmmmmmmmmmm bitanemmmm:16::16::16::16:
sen mi geldin kızzzzzzz:29:
çokkk sağol teyzesi büyütüyotuz kuzuyu Rabbimin emaneti işte:16:
gerçekten de koca bebiş olmuş teyzesi bir görsen:1:
gelicem birazdan bizim topiğe:34::54:

canım kısa değilki 17 saat... normal insandayanamıyoki ben dayanayım ve kendimi inanki çok güçsüz hissediyorum bu konuda. bişey olursa çok üzülürür herkes. dün ailelere söyledik hamile olduğumu inanki benden çok sevindiler. zaten düğünden sonra yanıma tatile gelecekler ... ne yapayım .. böyle olsun artık...
hakklısın canım zor yani hamileyken daha bir zor oluyor düğünden sonra geleceklerse görürüsün onları artık kızkardeşine de bebişinle gidersin inş :16:

şişkinliktendir canım benimde akşamları davul gibi kilo almadım henüz aynıyım ama şişlik bir başka tabi :97:

Sen mi geldin kızzzzzzz:29:
çokkk sağol teyzesi büyütüyotuz kuzuyu rabbimin emaneti işte:16:
Gerçekten de koca bebiş olmuş teyzesi bir görsen:1:
Gelicem birazdan bizim topiğe:34::54:

gidemezsinn:47::47::47::47:iki sayfa aç bak ben orayıda okuyorum burayıdaaa:9::9::9::9:gidersen banlarımmmm:27::27::27::27:

sen mi geldin kızzzzzzz:29:
çokkk sağol teyzesi büyütüyotuz kuzuyu Rabbimin emaneti işte:16:
gerçekten de koca bebiş olmuş teyzesi bir görsen:1:
gelicem birazdan bizim topiğe:34::54:

:16::16:sen nerde olsan bulurum cnm dermısım:1: ewet ewet kocaman olmus tosuncugumuz ıns gel gel bızım topık cok sesız ya :43::43:

sebep usb kablom kayıp:ssz:
ŞİŞKO ŞİŞKO:9::9::9::9::9:YÜKLESEYDİN BAKARDIM ANNEM:)))))

kızzzzzzz bana şiko demeyin haaaaaa
ödem o ödem:21::21: :9::9::9::9::9:

en kısa sürede yüklicem canımın içiiiii:16:
hırs yaptım evi döküp dağıtcam bulacam kabloyu:15:

Eki Görüntüle 473388 Eki Görüntüle 473389

tsemavi canm fotoları ekledim.keseleri ve büyklüklerinini yazdığı yeri kırmızıyla işarteledim.umarım görünüyordur

ayyyy maşallah canım.cok tesekkür ederim ilgilendiğin için.gördüm.bende onlar yazmıyor.neyse bi dahaki kontrolde onları da isterim ben söylemeyince hatunun aklına gelmiyor:47:
bir de ben etrafında bi çember var ya onu kese görünen siyahı da bebek zannediyordum.demek kara olan keseymiş.e peki etrafındaki geniş çember ne oluyor ki o zaman?

Back