• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
valla öyle görmeden tiryakileri olduk bende niye bişi yok gerçi kızsa kızlar tembel olur geç kıpırdar derler ama 8+0 olduk biz bugün böyle herkez kıpırdıyo ediyo deyilce içime korku giriyo bişiler olcak diye çarşamba günü gitmiştim kontrole bidahaki 1 ay sonraya çok geç değil mi ya ya bişey olurda fark etmezsek 15 gün sonra bidaha gitsem mi ki?:44:

canım öyle düşünme ne alaka ya??her hamilelik farklı olur.hem benim ikinci bebeğim daha deneyimliyim...bak şifamın göbüş çıkmış ama bende sabahları sönük akşamları şiş.sorunmu var??gülüm benim olurmu öyle şey...

canim kotu seyler getirme aklina pozitif dusun. herkesde ayni seyler olucak diye bi sey yok.oyle bi sey olacak falan diye dusunme.kontroller ayda bir yapiliyor zaten her hangi tehlikeli bir durum yoksa.demek ki sen de yok
öylemi dersin inşallah bişi olmaz kuzucuğuma dünkü tahlillerde güzel çıktı ALLAHIM bizleri ve bebişlerimizi korusun:49:

oda burda ablası da çok fenaydı oda...
Daha yeni uyanıyor kızcağaz....:26:

şiişşşşşşt kız bilge kalk topiğin ablası geldi hizaya geç:53::53:
Dik dur eğilme....:29:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ablamı benmii:53::53::53::53::53:he çiroz abla....ne edeyim kuzum ya sıkılıyorum hala kasığım ağrıyor iştah sıfır:53: Aman ne bileyimmmm:50::50::50::50:

canım öyle düşünme ne alaka ya??her hamilelik farklı olur.hem benim ikinci bebeğim daha deneyimliyim...bak şifamın göbüş çıkmış ama bende sabahları sönük akşamları şiş.sorunmu var??gülüm benim olurmu öyle şey...

hmmmm inşallah öyledir bişey olmaz benimde göbüş var ama akşamları çok hada fena oluyo kocaman :52: ağrısı olmasa hep öyle olsa hoşuma gitcek tamammm negatif düşünceleri sildim aklımdan gitmiyeyim demi 15 gün sonra yeniden doktora 3 ay dolunca mı gideyim:26:

İyiyim kayra cim. Cimcimemle uğraşıyorum ayağımda sallıyorum. 1 gun annemler de yattım ev pasaktan kokmuş karıncalar birikmiş ayyyy sinir oldum kac kere supurdum. Daha mutfakta bulaşık duruyorrrr kOca evin işi bana bakıyor kendi evime gecseydim rahatlardim :ssz:

Seyirme akşamları bendede oluyor. Bende Pazartesi sonuc göstereceğim ozaman bidahakİ randevuyuda verir Dr

Bu sıcaklarda disarda çalışanlara Allah yardim etsin helede oruç tutanlara. :5:

hmmmm inşallah öyledir bişey olmaz benimde göbüş var ama akşamları çok hada fena oluyo kocaman :52: Ağrısı olmasa hep öyle olsa hoşuma gitcek tamammm negatif düşünceleri sildim aklımdan gitmiyeyim demi 15 gün sonra yeniden doktora 3 ay dolunca mı gideyim:26:

rahat ol tabiki..istersen git bişey olmaz merakın gider ama sorun olmaz canım..

iyiyim kayra cim. Cimcimemle uğraşıyorum ayağımda sallıyorum. 1 gun annemler de yattım ev pasaktan kokmuş karıncalar birikmiş ayyyy sinir oldum kac kere supurdum. Daha mutfakta bulaşık duruyorrrr koca evin işi bana bakıyor kendi evime gecseydim rahatlardim :ssz:

Seyirme akşamları bendede oluyor. Bende pazartesi sonuc göstereceğim ozaman bidahaki randevuyuda verir dr

bu sıcaklarda disarda çalışanlara allah yardim etsin helede oruç tutanlara. :5:

kız benim evde çok büyük ve hergün temizlik yapıyorum benim velet savaş alanına çeviriyor.kıyamam sana ya...bulantıların bittimi iştahın açıldımı de bakalım??

kız benim evde çok büyük ve hergün temizlik yapıyorum benim velet savaş alanına çeviriyor.kıyamam sana ya...bulantıların bittimi iştahın açıldımı de bakalım??

aaa gülüm mecburen gitcem 11 ve 13. haftalarda ikili test yapılıyoya hemşire ihmal etme demişti bugün 9 haftaya girdik 15 gün sonra tam 11 haftalık oluyo test için gidilcek yani unutmuşum bak ben onu:53:

İştahım idare ederde sabahları bulanıyorum. Gecen gun Ramazan eğlencesine gittik orda da Mısır Elmalı seker yediydim. Eve gelirken araba tuttu evde istifar ettim sabaha kadar boğazım ve midemin yanmasından öldümm. 4, 5 aylık olsaydı bebek geçerdi bunlar.:25:

allah allah baya geç döllenme olmuş.bu kadar fark olabilir miki ya??1 hafta 10 gün duydum...adet tarihinden eminmisin gülüm sen??

.

valla bilmiyorum çok kafaya taktım çok üzüldüm
adet tarihimden eminim sat 11 hazirandı
adetlerim düzenlidir 32 gün de oluyorum
ona göre yumurtlama günümü hesaplayıp hatta birebir yumurtamın çatladığını anlayıp eşimle birlikte oldum... tutturdukta
hayırlısı olsun :14: bekle bekle ömrüm geçiyor beklemek çok zor

ben taktım bu seğirmelere :9: :9: sizleri okuyunca yattım uzandım sağ ve sol kasığımı kontrol ettim solda bişey yok sağ kasığıma hafif bastırınca sürekli atıyor bu mu acaba normalde hissetmiyordum ama dokunup bastırınca hafifçe o zaman kalp atımı gibi ritmik bişey atıyor tam sağ kasığımda bu mu acaba kızlar :17: :17:

Ilk gebeliklerde haklı olarak ayırt edemeyebilirsiniz canlar.bakın gözümüz seğirir ya öyle birşey buda....tık tık tık seğiriyor...

benım ilk gebelik oldugundan mı acaba seğirme falan hissetmiyorum..

canım valla bende hiç seğirme filan hissetmiyorum gerci benimki daha cok küçük belki ondandır.
bir de bişey sorucam çok uyku hali oldugunda muhtemelen erkek olurmus sizde böyle bi şey duydunuz mu?
burdaki abla ilk bebeğim erkekti onda cok uyurdum kızlarda uykum gelmedi diyor.
bi arkadasımın da 2. bebeği erkek oldu o da o zamanlar hep uyumak isterdi.

ben taktım bu seğirmelere :9: :9: Sizleri okuyunca yattım uzandım sağ ve sol kasığımı kontrol ettim solda bişey yok sağ kasığıma hafif bastırınca sürekli atıyor bu mu acaba normalde hissetmiyordum ama dokunup bastırınca hafifçe o zaman kalp atımı gibi ritmik bişey atıyor tam sağ kasığımda bu mu acaba kızlar :17: :17:

kız allah seni bastırma çocuğun kalbidir o....yakında hissedersin bekle.....:))))

Uyanığım canim midem bulanıyor :((

canim seni sordum sonra ben uyumusum:1:hem de ne uyuma, hicbisey hatirlamiyorum inan

Günaydınnn herkese....

Dünki boş gebelik teşhisinden sonra baya sıkıntılı bir gün ve gece geçirdim.
Pazartesi son defa kontrol yapılacak ve hala embriyo gelişmedi ise alınacak.
Ama sizi dinledim ve başka bir doktora daha randevu aldım.
6+2 de teşhisi koymuştu, pazartesi 6+6 olacak, artık kesin karar için yeterli bir gün.
Ama ben yine de yarın için başka bir doktora randevu aldım, içimde kalmasın, sonra üzülmiyim keşke başka yere de sorsaydım, demiyim.
Ultrason resimlerine baktıkça kendimi kötü hissediyorum.
Bir kara delikten başka birşey değil aslında ama insan bağlanıyor işte..
Düşünmemeki bakmamak için ortalıktan kaldırdım.
Diyorum ki kanlı canlı evlatlarını kaybedenler ne yapsın.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu öyle bir süreç ki 9 ay 10 günrahat yok..
Her ay her gün insan ya birşey olursa diyor; bir sorun olmasa acaba sağlıklı mı diyor..
Yani zor iş..
Ama Allah'a emanet diyorum, O'na sığınıyorum..
O herşeyi bizden daha iyi bilendir..
Kim hangi gün dünyaya gelecekse ve biz buna aracılık edeceksek,
onu değiştirmemiz de geciktirmemiz de mümkün değil;
Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Amin..

canimsin ben inaniyorum Allah'in izniyle goreceksin bebisini, sonra burdan hep birlikte o doktora gereken mesajlari yazicaz!!!

kızlar sabah sabah bır sorum var.tresan bitkısel sampuan ve kremi (içinde kedi otu zencefil falan hamilelilkte zararlı olabilecek) seyler var zararlı olurmu sacımı yıkasam bebıse.emilirmi?

bi kez kullanmak sorun olmaz sanirim ama duzenli kullanmamakta fayda var, sen hamileligin boyunca soyle klasik bi sampuan al, bakimlari bebisten sonraya birak en iyisi

ben acıkmıyorum aksine iştahım sıfır yemek görmeye dayanamıyorum sadece peynir....hiç acıkmıyorum hiçç.kilo veriyorum ama doktorum rahatsız değil durumdan.bulantım devam ediyor onun dışında ha birde neredeyse hiç uyuyamıyorum...ama genelde iyiyim enerjiğim...

ay ben de ayniyim canim ya, bi tabagi bitirirsem seviniyorum, sonra mide bulantilarim basliyo zaten hemen, yesen bi turlu yemesen bi turlu, hayirlisi olsun insallah
kızlaaaarrr selamun aleykümm:16:

ben yine dr dan geldim bugünn...
bebişim çok iyi maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:
yine ilerde gün olaraakk:nazar::nazar::nazar:
amanda annesi yesin bal böcüğünüüü...
dr kalbi hala atıyor dedi:37:
yaşıyor yani dedim:37:
evet canlı hala dedi:37:
böyle garip konuşmalar işte:9::9:
amaaaaaannnnn yaşasın sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunda inşallahh,çektiğim bu sıkıntılar gözümde küçüldü bugün...:16:
çok mutluyummmm:21::8::46::32:
şişko bir patates olmuş benim kuzu yhaaaaaaaa:15::55:
topaç gibi maşşalllllllllahhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

ayrıca şişkinliğimizi sordum dr a...
oda hormanlar ve sıcaktan vücudumuzun her zamankinmden fazla su tuttuğunu söyledi...
gerçek kilo değil ödem dedi.......ve yapacak bişey yok dedi....
bilginize:12:

Aleykum selam canim, masallah masallah Allah nazarlardan korusun bebisi de seni de, bosver canim ya siskinlikmis kiloymus, bebislerimiz sagolsun insallah, bende 10. haftamda gidicem doktora, sali gunu, insallah gorurum ben de bebisimi:16:

kızlar ben karar verdim gitmiyorum kardeşimin düğününe. nasıl dayanayım 17 saatlik yola. ailem anayışla karşılar eminim. öncelik benim bebğimin olmalı. ya yolda bişey olursa??? onun vicdan azabını çekemem. eşim d zaten diyemiyordu gitme diye .. oturduğum yerden kalkınca bacaklarımın gerildiğini hissdiyorum. nasıl dayanayım bu uzun yola..

haklisin canim gercekten uzun bi yol, ucakla gitmek daha mantikliydi, yani sonucta ucak degistirmek yorgunluk filan cok sorun olmazdi, sonunda da 3 saat bi otobus yolculugu cok kotu degil, ama tabi karar senin, eminim ailen anlayisla karsilayacaktir.

çok teşekkr ederim canımmmmmmmmmm benim kuzu da 3 gün ilerde:nazar: evet ben şimdiden bir patates oldum zaten göbüşü görmen lazım:53:4 kilo fazlam var tartıda....
dikkat et 4 kilo aldım demiyorum....asla da demicem:19::19::9::9::9:

sağol canımmm darısı sizlerin hepimizin başına inşallahhhhhhhhhhh:16:

teşekkürler canımın içiiiiii:54:
arada bir silkeliyorsun yha beni,onun etkileri işte:1:
yha ben bebişimi size göstermek istiyorum ama yükleyemiyorum ve senin yorumunu çokkk merak ediyorum açıkcası:52:
sebep usb kablom kayıp:ssz:

canim kameradan SD karti cikar PCye tak, ordan yukle resimleri, ugrasma simdi kablo bulmakla filan

gülüş yaa benim kuzende bebe yağı kullandı karnına baksan korkarsın o derece yani tavsiye etmiyo bi markasınıda sorayım bakayım neymiş benim göbüş top gibi önde fiziğimde çok bozulmasın diye çatlaktan tiksiniyorum:37: şimdiden badem yağı kullanmaya başladım karnıma baldırlarıma çok hafifte göğsüme sürüyorum hemen emilimi oluyo yumuş yumuş yapıyo bi arkadaşımda beyaz vazelini önerdi çatlak oluşumunu çok azaltıyomuş yaaaa kızlar bide bana yorum yapın benimde sol kasığım çok şiş kesin bebiş o tarafta doktora sorim diyodum unuttum canım etli şeyler istiyo :52::52: ekşi hatatta yiyemem ilk kez limon yedim ama bol tuzlu sirkeyi sevmem yiyemem yüzüm şekilden şekile girer ama kokusu ağzımı sulandırır oldu ananemde rüyasında bi kızım olduğunu görmüş o kadar güzelmiş ki bişey olmasın diyo renkli renkli 3 tane battaniyeye sarmışım kızım hastamı etcen çocuğu çıkar şunları die kızmış bana rüyasında ama rüyalar tersine çıkar oğlun olcak heralde diyo sizce ne kızlar bebişimin cinsiyeti:emir_bebek:

ah kizlar ben de ruyamda ikiz kizlar gordum, hayir olsun Rabbim, bir guzeldiler ki, esime soyledim hemen kabullendi sanki doktor raporu gostermisim gibi ikizlerimiz oluyo filan demeye basladi, eglence lazim erkeklere, doktor tek kese gordu gercekte, ruya iste

canım valla bende hiç seğirme filan hissetmiyorum gerci benimki daha cok küçük belki ondandır.
bir de bişey sorucam çok uyku hali oldugunda muhtemelen erkek olurmus sizde böyle bi şey duydunuz mu?
burdaki abla ilk bebeğim erkekti onda cok uyurdum kızlarda uykum gelmedi diyor.
bi arkadasımın da 2. bebeği erkek oldu o da o zamanlar hep uyumak isterdi.

hadi bakalım inşallahh:51::55:

Ilk gebeliklerde haklı olarak ayırt edemeyebilirsiniz canlar.bakın gözümüz seğirir ya öyle birşey buda....tık tık tık seğiriyor...

ben buraya yazarken ayağımı karnıma doğru çekmiş oturuyordum o an seğirme gibi bişey hissettim uzandım dokunup baktım öyle kalp atımı gibi atıyor seğirme gibi değil devamlı o zaman bu ne oluyor ki acaba :53:

Back