2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
dönüşüm ne iş tek göz falan
zeynonun günahını aldım asıl illuminati senmişin:20::20::18::18:

ne ablası be yawf
bulanıma sokuyon bizi
yok abıla mabıla
herkeşlerin yaşı 30
ottuza kazığı diktik
ottuzda sabitlendik
küçüklerde ottuz
büyüklerde ottuz:20::20:
genciz güzeliz otuzuz
her yer taksim her yer otuz

kız nirannnn topiğin neşesiiiiiii sen portakalda vitaminken ben ders veriyordummmm:60::60::60::60::60:
ama tabi ottuzzzz olmayı tercih ederim o ayrı:1::1::1:

Ben burdayim aslinda canim ama pek keyfim yok oyuzden yazmak istemedim
Taliaa canim pamukcukla ilgili cevabin icin sagol
Hkn canim sanada cok gecmis olsun allah acil sifa versin
Bebisi hasta olanlara da cok gecmis olsun allah hepimizin yavrucaklarini korusun

niye keyfin yok kıs seninnn :29: senide arim miiii :1::1:

ya size dedikki hastanedeyiz az konuşun dime ama ya neyse geldim ordan takip etmiştim allahtan:37:
idrar yolu enfeksiyonu azıcık daha kalmış okdar iğne yedi yavrum bide. şurupla devam etcez böbrekler temiz çıktı birde sanırım 2 dalağımız varmış:44: dalağın yanında dalağa ait bir parça daha var dedi önemli bişi değil dedi doktor:ssz: çok anlamayamadım açıkcası ama sıkıntı yaratacak bişey değilmiş en azından

Sağlık ocağına gittik bugün kızımla. İkinci doz rotamızı olduk bitti çok şükür. Miniğim 8 kilo 67 cm olmuş. Yarım kilodan fazla almış gayet iyi dedi ebemiz. Meyve sularından verebilirsin özellikle de havuç suyu ver hem tatlı hem tuzlu bir tadı olduğundan diğer şeylere daha kolay alışır dedi. Dönüşte de yine markete uğradık cipis aldım büyük paket bitti demin. Ama lays fırından aldım ki diyet olsun. Yanına da keşke diyet kola alsaydım keşke eve gelince çok üzüldüm.

ya şu kızın pis boğazı öldürecek beni:56::56: bende az önce markette cips reyonunun önünden kedinin ciğere bakması gibi bakıp geçtim:51::51: diyette girdim en azından günde artık 3 4 değilde 2 3 çikolata yiyorum:52::52: buda bişey bence:52: :65::65::82:

arkadaşlar muhallebiyi nasıl yapıyosunz oranlı verirmisnz

ortalama 2 yemek kaşıgı birinç ununu 1 su bardagı suyla karıstırıp caga koyuyorum.
fokurdadı mı 1 çay kaşıgı toz şeker koyup 1-2 kere daha fokurdayınca ocaktan alıyorum. bu kadar :29:

Sağlık ocağına gittik bugün kızımla. İkinci doz rotamızı olduk bitti çok şükür. Miniğim 8 kilo 67 cm olmuş. Yarım kilodan fazla almış gayet iyi dedi ebemiz. Meyve sularından verebilirsin özellikle de havuç suyu ver hem tatlı hem tuzlu bir tadı olduğundan diğer şeylere daha kolay alışır dedi. Dönüşte de yine markete uğradık cipis aldım büyük paket bitti demin. Ama lays fırından aldım ki diyet olsun. Yanına da keşke diyet kola alsaydım keşke eve gelince çok üzüldüm.

maşallah canım kuzunaa :nazar: sende çiko bittiii cipse dadandınn o toto biraz zor küçülcek bu gidişleee:1: :125:

annem küsmüşsün bu tırıspılaraaa :1::27:
iyi yapmışsınnnn yemiyolar içmiyolar sabahın köründe başlıyolar dır dırda dır dır :27::27:

bi susun kafamı dinlim ama nerdeeeeeeee :36: :8::1:

ya size dedikki hastanedeyiz az konuşun dime ama ya neyse geldim ordan takip etmiştim allahtan:37:
idrar yolu enfeksiyonu azıcık daha kalmış okdar iğne yedi yavrum bide. şurupla devam etcez böbrekler temiz çıktı birde sanırım 2 dalağımız varmış:44: dalağın yanında dalağa ait bir parça daha var dedi önemli bişi değil dedi doktor:ssz: çok anlamayamadım açıkcası ama sıkıntı yaratacak bişey değilmiş en azından

canım tekrar çok geçmiş olsunn :29:
doktorunuz önemli bişi degil dediyse degildirr :32: kafaya takma bencee :54::55:

geridönüşüm

işe gitmedin galibaaa sennn :1:
bu kadar çiçekle böcekle rengarenkk yazılarla ugrasabildigine göreee :8:

bide utanmadan oğluma bak diyosun :57: tabi ben oğluşuna bakim ki sen buralardaa
rahat rahat fink atasın diye dimiiii :60::60::60::60::60::60::60:

annem küsmüşsün bu tırıspılaraaa :1::27:
iyi yapmışsınnnn yemiyolar içmiyolar sabahın köründe başlıyolar dır dırda dır dır :27::27:

bi susun kafamı dinlim ama nerdeeeeeeee :36: :8::1:

evet işteeee ben de onu diyommmmm:9::9::9:
sonra vay efendim niye bize cevap vermiyon yok efendim niye beni görmüyon:1::1:
dır dır da dırdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:60::60::60::60::60::60:

ayyy geçen gün çok güldüydüm de cevap yazamadıydım....
dünürüm de dünürümü dürüm dürüm dürümmmm yaptıydılar yaaa..bu dırdır da dırrrr dırrrrrııı hangi yemek yapacaklar çok merak ediyorum:9::9::9:

$a.webp bu topikte olmak zor arkadaş. sussan azar konuşsan azar. bu sefer ben küstüm gidiom. :19::19:

geridönüşüm

işe gitmedin galibaaa sennn :1:
bu kadar çiçekle böcekle rengarenkk yazılarla ugrasabildigine göreee :8:

bide utanmadan oğluma bak diyosun :57: tabi ben oğluşuna bakim ki sen buralardaa
rahat rahat fink atasın diye dimiiii :60::60::60::60::60::60::60:

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Eki Görüntüle 859769 bu topikte olmak zor arkadaş. sussan azar konuşsan azar. bu sefer ben küstüm gidiom. :19::19:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
kız valla hee.... haklısın geçen gün de sana niye yazmıyon diye şeyettiydimmmm:9::9::9:
haklısın valla bacım ne diyim...
ama topiğe yetişemediğim zaman da kurdeşen döküyom kuzum ben:1::1::1:

gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben de seni lav yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ben bu kadar sayfayı nasıl okuyacağımmmmmmmm:84::84::84::84:
şurda az konuşun didik dimi...ama yokkk ablanızı dinlemeyin sizzzzzz:19::19::19::19:
tahmin etmistimmm bu yuzden kustugunu:53::53::30::30:

dönüşüm ne iş tek göz falan
zeynonun günahını aldım asıl illuminati senmişin:20::20::18::18:

ne ablası be yawf
bulanıma sokuyon bizi
yok abıla mabıla
herkeşlerin yaşı 30
ottuza kazığı diktik
ottuzda sabitlendik
küçüklerde ottuz
büyüklerde ottuz:20::20:
genciz güzeliz otuzuz
her yer taksim her yer otuz

nirannnnnnnnnnnnnnn alemsin kiz sen cok yasa emii:9::9::9::9:
şimdi gidiiim soğanları doğriiim
sen kesin sogan dograrkende guluyorsundur:9::9:

masallah kizina cok iyi kilosu boyu :nazar::nazar::nazar::nazar: aman kiz sende bir baska alemsin hee hem totom büyük dersin hemde cikolari cipsleri göturuyorsun:9::9::9: sen böyle giderse kücük toton olcak dev gibi demedi deme ozaman görursun koca totyu:9::27::27:
Eki Görüntüle 859622
gitmedim işte burdayımmmmm
şaka yaptım şakaaaaa...:52::52::52::52:
kız hepinizi seviyoreeee ben :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bizde seni seviyikkkkkkkkkkkkkkkkkkk:16::16::16:

Taliaaaacımmmm kuzum evet bu sefer az alıntı yapmışsın...:9::9::9:
gördüğüm kadarıyla sen hakimsin masum beeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....
tey teyyyyyyyyyyyyyyy:64::64::64::64::64::64:

ayyy biri de beni atsın şimdi yaaa:1::1::1:
sabahtan beri sınavlarda öğrencilere cevap vermekten kafayı yidimmmmmmm...ayaklarımı hissetmiyorummm:ssz:
ayaklarımın ağrısı da çeneme vurdu herhalll:9:

Hosbulduk kizlar :54: oglus kakasini yaparken poposunu havaya kaldirip ciglik atarak agliyordu resmen meger günde 1-2 def verip emzirmeme ragmen lanet mama fena kabiz yapmis cocugu hemen mamayi degistirmemi istedi doktor hala korkuyorum bir sonrakinde de aglayacak diye...

Zeynoooo sabahlara kadar uyutmadin tülaaaaay gerii dön mesajlarinla sdi burda ne yaziyorsun :22: kocanin sicak koynundayken bile bana mesajlar atiyordun daha dün bikereee :33::33::51:

Kizlar hep burada toplanip kaynatiyorsunuz. Ne hiziniza yetisebiliyorum ne muhabbetinize. Oglus bayramda acildi o yabanilik gitti, gulucukler saciyor insanlara. Turlu turlu adetler ogrendi. Duzen falan kalmadi. Bronsit oldu iki gun hastanede yatti. Sikintili gunlerimiz oldu ama gececek insallah.

Ek gidaya ve uyku egitimine baslayamadim. Ek gida surekli buyuyor gozumde. Tadimlar olmustu ama duzenli ogun vermemistim. Yarin yogurtla acilisi yapiyorum insallah. Surekli bu konuda bilgi edinsem de hala hazir degilmisim gibi geliyor. Neden buyutuyorum anlamadim. Mama sandalyesi ikea alacagim sanirim. Bir de beslenme urunu almam lazim. Tavsiyelerinize acigim.

Bebis pusete de sigmiyor bakalim simdilik oyun halisiyla oyaliyorum. Oturtmaya baslasam iyi olur degil mi? Kucagimda oturuyor ama kendi basina oturamiyor hala. Oto koltugu da bakiyorum artik. Siz ne yaptiniz neler aldiniz?

Keltos oglumun son sacli halini ekleyeyim size de gozunuz yakisikli gorsun :nazar::nazar::nazar::nazar: Cokca okuyun nazar etmeyin teteler, hastayiz zaten :43:

Eklentiler

• $20131026_144747.webp
    $20131026_144747.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 49
Back
X