2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Eki Görüntüle 859769 bu topikte olmak zor arkadaş. sussan azar konuşsan azar. bu sefer ben küstüm gidiom. :19::19:

işte benim herşeyim (:1:) yine güzel bir konuya parmagını basmışş :1: :45:
bir sen bir taliaaa :29: güzel konuya parmak basmada üstünüze tanımıyorummm :7:

konuşulur çok konusuyosnuz susun denir, muhabbet az olur topikte durgunluk var okuyacak gecmiş bile yok diye
sitem edilirr :19: yeter uleynnnn :27::27::9:

Taliaaaacımmmm kuzum evet bu sefer az alıntı yapmışsın...:9::9::9:
gördüğüm kadarıyla sen hakimsin masum beeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....
tey teyyyyyyyyyyyyyyy:64::64::64::64::64::64:

ayyy biri de beni atsın şimdi yaaa:1::1::1:
sabahtan beri sınavlarda öğrencilere cevap vermekten kafayı yidimmmmmmm...ayaklarımı hissetmiyorummm:ssz:
ayaklarımın ağrısı da çeneme vurdu herhalll:9:

ya ne yapcan öğrencileri tatlım be boşver takılsınlar kafalarına göre sende takıl şurda azıcık:34:

Esracım hoşgeldin tatlımmmmmm:16::16:

Powerrrr ısırırım o ayakları ben ona göreeeeeeeeee...kuzuma bak maşallahhhhhh:nazar:

Acemiperi sen de hoşgeldin...ne kadar büyümüş oğluşun maşallah:nazar: damat gibiiii :)))))

ya size dedikki hastanedeyiz az konuşun dime ama ya neyse geldim ordan takip etmiştim allahtan:37:
idrar yolu enfeksiyonu azıcık daha kalmış okdar iğne yedi yavrum bide. şurupla devam etcez böbrekler temiz çıktı birde sanırım 2 dalağımız varmış:44: dalağın yanında dalağa ait bir parça daha var dedi önemli bişi değil dedi doktor:ssz: çok anlamayamadım açıkcası ama sıkıntı yaratacak bişey değilmiş en azından

ya şu kızın pis boğazı öldürecek beni:56::56: bende az önce markette cips reyonunun önünden kedinin ciğere bakması gibi bakıp geçtim:51::51: diyette girdim en azından günde artık 3 4 değilde 2 3 çikolata yiyorum:52::52: buda bişey bence:52: :65::65::82:
cokk cokkk gecmis olsun canimm :)))
annem küsmüşsün bu tırıspılaraaa :1::27:
iyi yapmışsınnnn yemiyolar içmiyolar sabahın köründe başlıyolar dır dırda dır dır :27::27:

bi susun kafamı dinlim ama nerdeeeeeeee :36: :8::1:
hihh bende küstüm gidyim iste hihh:19:
Taliaaaacımmmm kuzum evet bu sefer az alıntı yapmışsın...:9::9::9:
gördüğüm kadarıyla sen hakimsin masum beeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....
tey teyyyyyyyyyyyyyyy:64::64::64::64::64::64:

ayyy biri de beni atsın şimdi yaaa:1::1::1:
sabahtan beri sınavlarda öğrencilere cevap vermekten kafayı yidimmmmmmm...ayaklarımı hissetmiyorummm:ssz:
ayaklarımın ağrısı da çeneme vurdu herhalll:9:

cokkk tsk ederim hakime hanimmmmmm seni seviyimmmmmm:54::54::16::16:

ben bu egenin ayaklarini parnaklarini yeyim yeyimmmmmmmm:54::54::54::16::16::16:

geridönüsüm asil ben sana küstüm kizz okadar seni yemge cagirdim okadar sey yazdim hic bir dönüp cevap yazmadin bana hihh konusmayacam senle artikim iste:19::19::19:

küstüm ben gidiyimmmm zaten kizimda ablalrin odasina kacti bir bakim napiyor:53::53:

Zeynoooo sabahlara kadar uyutmadin tülaaaaay gerii dön mesajlarinla sdi burda ne yaziyorsun :22: kocanin sicak koynundayken bile bana mesajlar atiyordun daha dün bikereee :33::33::51:

töbee bismillahhhh allah kuru iftiradan korusun beniiiii :52::52::52:
kocanın koynunda brat pit varken seni mi düşüncektimmm paçoozzzz :27::27: alla alllaaaaaaaaaaa :33::33:

işte benim herşeyim (:1:) yine güzel bir konuya parmagını basmışş :1: :45:
bir sen bir taliaaa :29: güzel konuya parmak basmada üstünüze tanımıyorummm :7:

konuşulur çok konusuyosnuz susun denir, muhabbet az olur topikte durgunluk var okuyacak gecmiş bile yok diye
sitem edilirr :19: yeter uleynnnn :27::27::9:

dimi ama . nedir bu topik baskısından çektiğimiz.

ve denoz sinsi sinsi 1500 ün gelmesini beklerrrrrrr:23::23::23::23::23::23::23::23::23:
kız kudurtma milleti sonra savaş çıkarıyolarlar burda ben yazcam diye:52::52: sonra 5 dk hopp sayfalar 20şer 20şer ilerliyo:53:
cokk cokkk gecmis olsun canimm :)))

ben bu egenin ayaklarini parnaklarini yeyim yeyimmmmmmmm:54::54::54::16::16::16:

geridönüsüm asil ben sana küstüm kizz okadar seni yemge cagirdim okadar sey yazdim hic bir dönüp cevap yazmadin bana hihh konusmayacam senle artikim iste:19::19::19:

küstüm ben gidiyimmmm zaten kizimda ablalrin odasina kacti bir bakim napiyor:53::53:
ye anasını satıyım ye gitsin :27:
Esracım hoşgeldin tatlımmmmmm:16::16:

Powerrrr ısırırım o ayakları ben ona göreeeeeeeeee...kuzuma bak maşallahhhhhh:nazar:

Acemiperi sen de hoşgeldin...ne kadar büyümüş oğluşun maşallah:nazar: damat gibiiii :)))))
sende ye tatlım dellendi yine zaten şunu susturuyum hele:27:

ayyy şimdi ben de öyle yapıyom tatlım...bitirdim saat 2 de sınavları...kapımı da kitledimmm:1::1::1::1:
yoğum ben yoğummmmmmmm:9:
bende dün sınav yaptım benimkileri. aslında yapmak zorunda değilim. daha ciddiye alsınlar çalışsınlar ıvır zıvır diye yaptım. ayy hemde kafamı dinlerim sanmıştım. daha çok yoruldum. yok ne zaman okuyacaksınız. yok harf hatası olursa kaç puan gider. yok sınav sonuçlarını napcaksınız. başımı şişirdiler sorularla.
bide fotokopi çektiremedim. tahtaya yazınca mahvoldum. ve şimdi o bozuk yazılı sınavları nasıl okucam onu düşünüyorum.

talia yedşm kızz. o an çocukla uğraşıyordum yazamadım. geri dönüp alıntı yapmak zor oluyor unutmuşum

Sağlık ocağına gittik bugün kızımla. İkinci doz rotamızı olduk bitti çok şükür. Miniğim 8 kilo 67 cm olmuş. Yarım kilodan fazla almış gayet iyi dedi ebemiz. Meyve sularından verebilirsin özellikle de havuç suyu ver hem tatlı hem tuzlu bir tadı olduğundan diğer şeylere daha kolay alışır dedi. Dönüşte de yine markete uğradık cipis aldım büyük paket bitti demin. Ama lays fırından aldım ki diyet olsun. Yanına da keşke diyet kola alsaydım keşke eve gelince çok üzüldüm.

saglık ocagı rotayı yapıyor mu super
dışardan aldınız sanırım aşıyı
damla seklinde yine dimi

power oğluna maşallah aynı sen.

zeyno ben emiri babasına benzetiyorum.

acemi seninkine de maşallahh

Sağlık ocağına gittik bugün kızımla. İkinci doz rotamızı olduk bitti çok şükür. Miniğim 8 kilo 67 cm olmuş. Yarım kilodan fazla almış gayet iyi dedi ebemiz. Meyve sularından verebilirsin özellikle de havuç suyu ver hem tatlı hem tuzlu bir tadı olduğundan diğer şeylere daha kolay alışır dedi. Dönüşte de yine markete uğradık cipis aldım büyük paket bitti demin. Ama lays fırından aldım ki diyet olsun. Yanına da keşke diyet kola alsaydım keşke eve gelince çok üzüldüm.
:9::9::9::9::9:
okadarini biliyorum sekerimm orda görememistim ama bugun bakinca bulmustum zati:63::63::63::63:sende pulipetin iste sonucta :9::9:hay yok bacim ben onu denedim yollamiyor ne inatci kariymiss bu ya acaba erkekmii:53::9::9:destur cekilin hatunlar namahrem var:53::53::18::18:
s
:60::60::60::60::60::60::60::60::60:
kuzum yap ye afiyet olsun
ay bide bişi demeyi unuttum
köstibekleri açıkta tutmayacaksınız biraz derin bi saklama kabına borcama falan koyun poşetle kapakla zarar vermeyecek şekilde muhafaza edin
kız nirannnn topiğin neşesiiiiiii sen portakalda vitaminken ben ders veriyordummmm:60::60::60::60::60:
ama tabi ottuzzzz olmayı tercih ederim o ayrı:1::1::1:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
Allah seni ne etmesin
kız benimde vitaminim kaçmış:9::9: bakma gdo luyum
ya size dedikki hastanedeyiz az konuşun dime ama ya neyse geldim ordan takip etmiştim allahtan:37:
idrar yolu enfeksiyonu azıcık daha kalmış okdar iğne yedi yavrum bide. şurupla devam etcez böbrekler temiz çıktı birde sanırım 2 dalağımız varmış:44: dalağın yanında dalağa ait bir parça daha var dedi önemli bişi değil dedi doktor:ssz: çok anlamayamadım açıkcası ama sıkıntı yaratacak bişey değilmiş en azından
:65::82:
kuzuum çok çok geçmiş olsun enfeksiyon için
dalağıda boşver fazla mal göz çıkarmaz:9:

geridönüşüm

işe gitmedin galibaaa sennn :1:
bu kadar çiçekle böcekle rengarenkk yazılarla ugrasabildigine göreee :8:

bide utanmadan oğluma bak diyosun :57: tabi ben oğluşuna bakim ki sen buralardaa
rahat rahat fink atasın diye dimiiii :60::60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Back
X