Merhabalar...gece gece aklima geldi burasi gireyim dedim

bir zamanlar ne cok girer ne cok yazar dertlesirdik.buradan cok guzel arkadaslar edindim hala gorusuyorum.
Biz 34 ayimizi bitirdik.kizim masallah bizim gibi konusuyor hicbir fark yok.oglum yeni yeni cumleler kurmaya basladi.tam bir sayi canavari.masallah 100e kadar sayiyor.pek cok sayiyi yazabiliyor.10a kadar ingilizce de sayabiliyor.tum sekilleri,renkleri,alfabenin tamamini,yonleri ikisi de biliyorlar.
Kendileri yiyebildikleri halde hala benim yedirmemi bekliyorlar.
Bez olayimiz maalesef hala devam ediyor.gecen yaz kizimi alistirmaya calistim ama basaramadim.bu yaz insallah.
Oglum masallah 21 kilo 110 cm,
Kizim masallah 16 kilo 97 cm oldu.
Aksam 10da yataga giriyoruz ama 11e dogru uyuyoruz.sabah uyusalar damuhakkak 8bucukta kaldiriyorum engec.ogle uykumuz hala var 1 bucuk 3 arasi.disarida oldugumda uyutmuyorum ama hala ariyorlar uykuyu.gece beslenmemizi kizim 9 aylikken,oglum 2 yasinda kesmisti.kizim hala emzik muptelasi,oglum 1 yasinda bronsitinden dolayi nefes alamadigi icin kendibirakmisti.bir daha kullanmadi.
Sebze sevmiyorlar maalesef.ama birsekilde yedirmeye calisiyorum.
Hazir ve paketli gida mumkun mertebe vermiyorum,sekere hala tepkiliyiz,aile buyukleri olmasa hic vermeyecegim.
Ayak numaralarimiz kizim 24 25,oglum 28.
Aklima gelenler bunlar :) kuzulari ve sizleri opuyorum