- 10 Ekim 2012
- 2.951
- 299
- 113
Zeynooo hayatim ne güzel iltifatlar etmissin öyle ben yokken
Burdannn kocamaaan öpüyooruum seniii
heee sen yokken pek bir övdüm seniii

hatta birkaçgün sonra gelseydinnn daha içimde kalanlar vardııııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynooo hayatim ne güzel iltifatlar etmissin öyle ben yokken
Burdannn kocamaaan öpüyooruum seniii
heee sen yokken pek bir övdüm seniii![]()
![]()
![]()
![]()
hatta birkaçgün sonra gelseydinnn daha içimde kalanlar vardııııı![]()
![]()
![]()
![]()
aksama seni hazirliyakmi zeynonun halveti icinn:103::103::112::112::116::116::116::116::114::114::114:
zeynoo çok tatlısınnçok etkilendim. bide benim oğlana bi gün baksan cennetliksin heee
![]()
teskkür ettim canim benimTaliaaaa okudum canımBehlül kaçarrr
![]()
canim benim cok tskur ederim sanada zahmetler vermisiz bumu aceba bilmemedimki ama cok benziyor bu olabilir niranin ekeldigi foto cok kranlik cikmisti datalia ve hülya, zannımca niranın pastasıda bundan.ben bu tarifle yapıyorum ama çok zahmetli ya.
enson eltime yapmıştım kızının doğumgünü için
Portakal Agacı: Puf Pasta
hee bak toton icin birsey yapamiyacam onuda kocisine havale ediyorumm sekerimmoyyyyy totom havalarda uçuyo valla
Talia okudum kuzum hepsini de bu saat olmuş marş marş mutfağa sonra sütüm yok olmez tabe
![]()
Sahi ya ne ara okudunda geliverdin kız yoksa özelde yazışıyordunuzda bizimi yiyorsunuz zilliler hee![]()
:)) bizde gaz sorunu yok da gece uykusuna çok geç giriyoruz 24:00 den önce uyumuyor,tabii bende çok uykusuz kalıyorum.sizin uyku düzeniniz nasıl
ne olsun be spring aynı. sen bile aynısın. avatarın aynı![]()
ne oldu cancağzım kuzucuğaTekrar geliceeem simdilik hazirlanip disari cikmam lazim milupanin mamasi oglusumu hastanelik etti dün yeni mama alip gelmem lazim simdilik öpüyoorum![]()
![]()
aksama seni hazirliyakmi zeynonun halveti icinn:103::103::112::112::116::116::116::116::114::114::114:
talia ve hülya, zannımca niranın pastasıda bundan.ben bu tarifle yapıyorum ama çok zahmetli ya.
enson eltime yapmıştım kızının doğumgünü için
Portakal Agacı: Puf Pasta
içtimada ki kaçakların devamı
8. tugok (baktım baktım göremedim seni)
9. emotion0687
10. uconn (kıs sanki senide göremedim)
11. eddaaaaa bide diğer eda
12. dilca
kızlar ya ben mi sizi görmüyorum yoksa pek uğramıyormusunuz
iyi olunda
Eki Görüntüle 859585
......................................................................
anneeeeemmm güzel sözlerin için bende sana thanks ettimm
ama sen git ders çalış hadi kışt kıştttt![]()