2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ


  • Ankete Katılan
    557
satın ilk gününde başlayıp bugüne kadar ki her 7 gün için hesaplanmıyor mu???

bende sitede satını yazınca o çıkmıştı anlayamadım:44:
hafta hafta ne zormuş o zaman ben kaçım? sat 27 ağustos sitedeki hesaba göre 4+3 diyor



bende ceviz +hurma + su + ayran + süt + meyve tüketiyorum.

çok dikkat etmeliyiz bu dönemde önemli bebişler için
 

Bende sabahları 7 de kalkıyorum ..Normalde sürünüyorum kalkarken ama hamile olduğumu öğrendikten sonra erkenden kalkıyorum..Sanırım heycandan..Çok güzel bir duygu..Yaa susam tanesi kadarmış biliyomusun..Bende çay kahve içiyorum doktora gitmedim henüz..Sigarayı adet günümde bıraktım..O okadar yaşamak için çabalarken bizimde yardımcı olamamız lazım..kıyamam ona ben..Ağlıcam şimdi ..
 

Benim satım 26 ağustos ben şöyle hesaplıyorum 4+6 yani o günüde hesaplıyorum..Bakalım 4 ekimde doktora gidicem ne dicek..
 
Merhaba anne adayları

Ben de haziran anne adayıyım. Yaş:28. İlk çocuk. Tahmini doğum tarihi kk'daki hesaplayıcıya göre 2 haziran ama nette baktığımda iki farklı yerde 1 haziran diyor.

Pazartesi kan testinden öğrendim gebeliğimi. Hcg değerim 2 kat yükselmediği ve vücudumda iltihap çıktığı için 2-3 gün kriz yaşadım. Keseyi görene kadar da tam emin olamayacağım galiba bebekten
 

Allah nazardan korusun..Umarım herşey güzel geçer..
 

Hiç canını sıkma herşey olumlu olucaktır buna inan
 

Sanırım hamilelikten bu duygusallık Bende aşırı sinirliyim, eşim ne söylese batıyo sanki bana



Hoşgeldin canım, inşallah herşey yolunda gider... Bende 1 kez kanda baktırdım, düzenli artıyomu bilmiyorum:26:
 

Hayırlı olsun canım.inşallah herşey umduğun gibi sonuçlanır. çok değil birkaç güne kadar keseyi görürsün inşallah:) sen olumlu düşünmeye çalış.
 
Bende kendimce beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. normalde kahvalti sevmem ve çok tatlı tüketen bir insanım. ama öğrendiğimden beri düzenli beslenmeye çalışıyorum.tatlıyla savaş halindeyim:) ilk hamileliğimden ağzım yandı o yüzden yine o kadar çok kilo alıcam diye korkuyorum. hergün ceviz
meyve mutlaka yiyorum özellikle kara üzüm yemeye dikkat ediyorum. süt yerine bol yoğurt tüketiyorum .
 

canım benim özelden yazacaktım ama bekleyemedim. seninle azerinin sayfasında tanışmıştık. profilimden konularını takip ediyordum. eşinin ameliyatını falan.

hamile olmana çoook sevindim. öz kardeşimi duysam bu kadar olur. Rabbim daim etsin, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

Tüm haziran anneleri için geçerlidir duam:))
 

Nasıl sevindim anlatamam, çok çok sağol canım Ben seni hiç unutmuyorum zaten, ilk aralık annelerinin bebişlerinde oğlunun resimlerini paylaşmıştın ve orada görmüştüm ben seni :)
Duaların içinde çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Rabbim senin yavrunu ve sahip olacağın evladlarınıda sana bağışlasın..
Bu arada oğluna aşığım Maşallah 41 kere

Bende henüz hiç biri yok..Ama tuvalete sık çıkıyorum..

Bende aynen senin gibiyim, çok sık çıkıyorum tuvalete, ayrıca çok çabuk susuyorum, ben normalde çok su içen birisi değilim. Fakat son 2 gündür acayip suya düştüm :26:
 
Son düzenleme:

Bende normalde çok su içiyorum onu fark edemedim..Haziran anneleri niye yazmıyor.mayıs anneleri bişeyler paylaşıp duruyor...kıskandım..
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…