2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ


  • Ankete Katılan
    557
Bende normalde çok su içiyorum onu fark edemedim..Haziran anneleri niye yazmıyor.mayıs anneleri bişeyler paylaşıp duruyor...kıskandım..

Çünkü bizler haziranın ilk günlerinde anne olacağız inşallah, daha haziranın son günlerinin anneleri gelmedi
1-2 haftaya buranında ordan farkı kalmaz merak etme :)
 
Fazla su içme herkeste var sanırım. Sürekli susuyorum :)
Saat 1 buçuk gibi dışarı çıktım alışverişe, sanırım fazla gezdim eve gelince karnım ağrıdı Uzanınca geçti çok şükür...
Bu arada daha haziran anneleri yeni yeni öğreniyorlar hamileliklerini. Daha çok gelen olacak buraya :))
 
içimdekileri paylaşmak istiyorum heycanlanıyorum..Ne kadar kişi olursa o kadar paylaşılacak şey olur..Bende sürekli bişeyler yiyorum..Ama şımarıklıktan sanırım :))
 
Mesela ben 4 ekimde doktora gidicem kalp atışı duyulur mu ki..Birde okuduğum yerlerde vajinal ultrasonla daha iyi görüldüğü yazıyor..Bazılarıda kesinlikle yaptırmayın diyor..Siz ne düşünüyorsunuz??
 
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar umarım sorunsuz güzel bir hamilelik dönemi geçirirsiniz ve sağsağlim bebişlerinize kavuşursunuz bende 2012 haziran annesiyim sormak istediğiniz bişey olursa herzaman yardımcı olurum
 

Benim artışım bu şekilde giderse salı günü 2000 leri görüyorum. Ancak vajinal ultrasonla görülebilir keseciğimiz. Ama ben istemiyorum. Onun için cuma günü gitmeyi düşünüyorum.
 

Rabbim bebişinize uzun, güzel, sağlıklı bir ömür versin inşallah :) İlerleyen günlerde sizin gibi deneyimli annelere çok ihtiyacımız olacak burda :))

Benim en merak ettiğim şey haziran annesi olmak rahat mı?? Yani en ağır zamanlarımız sıcaklara gelmiyor sanırım kışın hamilelik geçirmek daha kolaydır :)
 


Güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz Rabbim yavrunuzuda size bağışlasın inşallah :)
Tokoyay çok güzel bir konuya değinmiş merakla bekliyoruz cevabı
 
Son düzenleme:

genel anlamda rahat bi süreç oluyo tabi öncelikle herşey sağlıklı bir hamilelik geçirmenize bağlı bebek doğduktan sonra sıcaklar biraz zorluyo ama kış ayında minicik bebekle eve kapanıp aman üşüttü üşütcek derdi olmuyor rahat rahat yıkayabiliyorsunuz bebişleri biz bu ay başına kadar her gün hatta günde iki kez yıkadık bebişi
 
merhaba kızlar bende 2012 haziran annesiyim şuan yavrum kucagımda sizi okuyunca çok heyecanlandım allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah sorunsuz güzel bi hamilelik geçirin iyice tembel olun şımarın kendinizi şımartın hamilelij gerçekden kadının en güzel zamanıymış ama o mucizeyi kucagınıza almak dünyalara bedel hepinize güzel sağlıklı günler dilerim
 
Benim artışım bu şekilde giderse salı günü 2000 leri görüyorum. Ancak vajinal ultrasonla görülebilir keseciğimiz. Ama ben istemiyorum. Onun için cuma günü gitmeyi düşünüyorum.

Doktoruma çok güveniyorum o yüzden onun ellerine bıraktım kendimi ..Ne zaman çağırırsa bir bildiği vardır mutlaka diyorum..Gerçi nerden bakacağını şuan bilmiyorum..Benimde 2 kere kan testi oldu hergün 2 ile çarpılıyormuş..ikinci gün 1 .ölçtüğümün 2 katıydı..Hesaplarıma göre baya bi rakamlar yapıyo..
 

Allah bizede sağlıklı bebekler nasip etsin..
 

Hihihihi bende eve hapsoldum korkumdan araba bile kullanamıyorum ,30 günlük iznimi evde tükettim yaa :)) haftasonu eşimle istanbul dısında olucaz.kacırmak istemiyorumm kan verdinmi ? Sonucun çıktımı?
 
Hihihihi bende eve hapsoldum korkumdan araba bile kullanamıyorum ,30 günlük iznimi evde tükettim yaa :)) haftasonu eşimle istanbul dısında olucaz.kacırmak istemiyorumm kan verdinmi ? Sonucun çıktımı?

Yok daha gitmedim. Eşim işten gelince beraber gidicez. 7 gibi anca yani. 8 buçuk gibi de sonuç çıkar...Hemen haber vericem :)
 

ben de 2012 haziran annelerindenim ama bebişim Mayıs'ta doğdu. Ben de geçen yıl bu günlerde erken gebelik testi yaptırıp öğrenmiştim hamile olduğumu.. Bence de kışın hamilelik geçirmek daha güzel. Çünkü ben hamileliğin tüm semptomlarını yaşadım. özellikle mide bulantısı açısından kış olması daha iyi. ama sakın eve kapanıp kalmayın. bol bol gezin. yaz bebeğinin avantajı evet yıkaması kolay oluyor, dışarı çıkıp gezdirebiliyorsun. ama ben emzirirken çok sıcakladım ilk zamanlar. sanırım biraz da lohusalığın etkisiyle. hepinizi tebrik ediyorum, umarım sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.
 
Kizlar icimde anlatamayacagim bir sikinti var. Yarin hcg 3000 leri bulacak doktorun ongorusune gore ve keseyi gormek icin gidiceZ. 1 haftadir bekliyorum yarini ama sabahtan beri korkuyorum. Ya goremezsek. Zamani geldigini kalp atisini duyamazsak. Acaip endiseleniyorum. Surekli dua ediyorum, Allah im ne verirsen hayirlisini ver, yaninda sabrini da ver diye. Kime anlatmaya calissam bunnari sen iyice kafayi akmisin deyip, hamilelik buhranlarina yoruyor. Esim bile. Off, kizim da hic boyle seyler yasamamistim. Cunku olumsuz bir cik seyin farkinda ve bilgisinde degildim. Deneyimli olmak bazen iyi olmuyor galiba((
 

aynen canım katılıyorum sana..benimde ilk hamileliğimde hiç böyle korkularım yoktu,yok kalp atışı yok kese falan bunları hiç dert etmiyordum çünküüü açıkçası bilmiyordum da..cahildim yani..şimdilerde çok okuyorum forumlarda geziyorum ve o kadar çok sorunlu hamilelikleri görüyor duyuyorum ki şaşırıp kalıyorum..yok düşükler yok dış gebelik yok kimyasal gebelik,,neler neler varmış da ben daha yeni öğreniyorum,öğrendikçede evham yapıyor,korkuyorum.umarım bu kalan 8 ay hepimiz için sağlıklı,kolay bi süreç olur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…