- 10 Eylül 2024
- 241
- 837
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğunlukla aktif olan arkadaşlar banlanmış o yüzden.Bu grup neden eskisi gibi aktif değil yakında ek gıda dönemi başlıyor alışveriş yapan araştıran ilgilenen var mı? Fikir alışverişi yapmış oluruz
Oioi nin ek guda ürünlerini alacağım ben, cam rende vs. Almıştım birde alıştırma bardağı munchkin alacağım ama mama sandalyesinde kararsiz kaldım ya. Siz araştırdiniz mi ya da araştıran var mı mama sandalyesini ??Bu grup neden eskisi gibi aktif değil yakında ek gıda dönemi başlıyor alışveriş yapan araştıran ilgilenen var mı? Fikir alışverişi yapmış oluruz
İkea almış benim izlediğim herkes gayet fe memnunlardı ben de ikea alacağım ve içine minder alacağım. Pişirmek için de buharlı alet ya da tencere aparatı alınabilirOioi nin ek guda ürünlerini alacağım ben, cam rende vs. Almıştım birde alıştırma bardağı munchkin alacağım ama mama sandalyesinde kararsiz kaldım ya. Siz araştırdiniz mi ya da araştıran var mı mama sandalyesini ??
Canım ben Ikea antilop aldım mama sandalyesi. Eltimde kullanıyor çok memnun. İKEA’nın kendisinden alırsanız daha uygun, trendyolda felan 3 katına satıyorlar. Ben e bebekten vakumlu silikon tabaklar aldım oioi bana biraz pahalı geldi . Bende munchkin alıştırma bardağı alıcam çok güzel onlarOioi nin ek guda ürünlerini alacağım ben, cam rende vs. Almıştım birde alıştırma bardağı munchkin alacağım ama mama sandalyesinde kararsiz kaldım ya. Siz araştırdiniz mi ya da araştıran var mı mama sandalyesini ??
Ikea antilop ve joie mimzy lx arasında kalmıştım Ikea sonradan devrilebilir vs. Diye duydum joie de çok hantal diye o yüzden karar veremedim ya oioi çok beğeniyorum kalite açısından da o yüzden ondan alayım dedim ebebektekilere bakmadım. Birde ebebegin termosunu çok övüyorlar ondan alacağımCanım ben Ikea antilop aldım mama sandalyesi. Eltimde kullanıyor çok memnun. İKEA’nın kendisinden alırsanız daha uygun, trendyolda felan 3 katına satıyorlar. Ben e bebekten vakumlu silikon tabaklar aldım oioi bana biraz pahalı geldi . Bende munchkin alıştırma bardağı alıcam çok güzel onlar
Meme ağızda benimki de uzun uyuyor onun yerine bir kere emzik vermeye çalıştım öğürdüKızlar selammm. Bebeğime 2 aylıktan beri uyku rutini yapıyorum gündüzleri uyku saatlerinde müzikle odalara iyi uykular diyoruz yatak odasına gelince müziği durdurup ninni söyleyerek omzumda uyuyor sonra yatağına koyuyorum. 3. Ayla birlikte gündüz uykularımız aşırı kısaldı önce 1 saate düştü sonra yarım saat 3-4 uyku yapıyor baya zamandır.(4 ay 8 günlüğüz).Hemen her gün rutinleri uyguluyorum ama gitgide uykuya direnmesi arttı bende ağlayarak uykuya geçsin istemiyorum uyumasi uzun sürüyor bazen. Neyse uyuyunca mutlaka yatağına yatırma kafasındayim ama bu aralar çok huzursuz bugün mesela baya çığlık çığlığa durduk yere ağladı susmadı en son memede uyudu bende dinlensin uzun uyusun diye yatarak emzirdim, meme ağzında 1.5 saat uyudu böyle. Sonra da acaba alışıp hep böyle ister mi diye tedirgin oldum. Sürekli bu şekilde uyumuyor ama. Sizinde uyku şeklini arada kaçırdığınıx oluyor mu sizce yapmamalı miyim yoksa fazla mi takmışım kafaya akıl verin lütfennnnn
Aynı bizimde ya ben de hep uyku aralıklarına dikkat ediyorum 2 saate bir yarım saat aynı gece bizimde çok sık olmays başladı sabaha karşı da yanıma alıyorum artık uykum var diyeMeme ağızda benimki de uzun uyuyor onun yerine bir kere emzik vermeye çalıştım öğürdü
Uykuya dalma konusunda ben saatlere dikkat ediyorum 2 saatte bir yarım saat uyuyor benim bebiş, eğer saate dikkat edersem direnmiyor uykuya. Bide uyku sinyallerini iyi takip ediyorum. Gece yatarken de iki memeyi de emziriyorum. Bende şuan tek sorun çok sık uyanması.. gece 4-5 kez kalkıyor.
Bende yanıma alıyorum sabaha karşı ve beni tekmeleye tekmeleye uyuyorAynı bizimde ya ben de hep uyku aralıklarına dikkat ediyorum 2 saate bir yarım saat aynı gece bizimde çok sık olmays başladı sabaha karşı da yanıma alıyorum artık uykum var diye
Merhaba.Cnm aşı yapmadan calpol verildi. Öyle aşırı bir ateş huzursuzluk olmadı. İçini ferah tut bol bol emzir bir de
Ben menenjiti 3. Ayda başladım, biraz ağır bir aşı çok ateşi olduMerhaba.
4. Ay aşilari ile menenjit aşısını da yaptıracağım (gerçi yorumları okudum.Kimi 1 yaş sonrası daha iyi diyor kafam karısti) Doktora erken başlamak mi iyi diye sormustum bir an önce başlarsa daha iyi demişti.
2. ay aşıları ateş yaptı ateş düşürücüyü keşke aşıdan önce verseydim dedim doktora.Hayır dedi önce vermeyin aşının etkisi azaliyormus
Ateş olduktan sonra verilmesi gerekliymiş
Sizin aşıdan önce calpol verildi yazinizi okuyunca yazayım dedim
Bugün 4.ay aşısıyla 2. doz rotarix aşısı oldu kızımBen menenjiti 3. Ayda başladım, biraz ağır bir aşı çok ateşi oldu
Çok aç olduğu zaman deneme bence biberonu biraz daha keyfi yerinde olduğu zamanlarda acıkmak üzere iken azıcık bir tadımla başlatabilirsin. Bir de biberonu sen verirsen tutmayabilir sonuçta bebekler bizden daha akıllar iki meme dururken biberon istememesi çok normal ehehehehhe eşin ya da bebeğe sen işteyken bakacak kişi verebilir. Ben de meme reddiyle savaşırken emzirme danışmanım bahsetmişti oradan biraz hatırlıyorumKızlar bir ay sonra işe başlıyorum ve bebeğim biberon kabul etmiyor ağlama krizlerine giriyor. Avent lansinoh timmie tommie kullandım sonuç aynı ne yaptınız yardım edin lütfen
Meme reddine çözüm bulabildiniz mi? Bizdede meme reddi başladı gündüzleri çok zor emziriyorumÇok aç olduğu zaman deneme bence biberonu biraz daha keyfi yerinde olduğu zamanlarda acıkmak üzere iken azıcık bir tadımla başlatabilirsin. Bir de biberonu sen verirsen tutmayabilir sonuçta bebekler bizden daha akıllar iki meme dururken biberon istememesi çok normal ehehehehhe eşin ya da bebeğe sen işteyken bakacak kişi verebilir. Ben de meme reddiyle savaşırken emzirme danışmanım bahsetmişti oradan biraz hatırlıyorum