2012 subat annelerı dogum lıstesi......

meraba rkadaşlar , ben de 36+3 hamileyim , bebeğim de hala dönmedi. sizlerin döndü mü? bu haftalarda günler geçmek bilmiyor çok sıkılıyorum...

benimki döndü canım bende çok sıkıldım sana katılıyorum kırmızı halımı sersem ne yapsam gelsin artık

benmki 2400 az geldi bana kilosu.. onu sıkıntı ediyorum suan.... esime bi alıs veriiiş listesi yaptım bebişim kilo alsın diye son 1 ay tıka basa yiyecem artık hersey oğlum için.... daha dönmedi benimki ama dr döner dedi her hafta gidicez artık zaten.....bakalım inşallah bi sorun cıkmazsa bende normal dogu cok istiyorum nasip bakalım

takma kafana doğum listesine bak hayatım 2 kilo doğan bile var

Doğum yapan bütün hatunları tebrik ediyorum...

Canım hikayeni hemen yaz getirtme beni orayaKulaklarımı nasıl çınlattın onuda belirt lütfenn

NIHLE bunu sen mi dedin

sımdı yazacam cnm toparlanamadım kı tam duzeldm dıyorum mısafır bastırıyor :)
yazacagım zmn ya agrım oluyo yada bebek aglıyo:)

korku yokk bana bakmayın sjz:))

eveeettt.. sanırım artık dogum hıkayemı anlatmamın zamanı geldı..
bılıyorsunuz bende korku 3 5 gun onceden vardı ama son ıkı gun daha bı hafta varmıs gıbı kendımı kandırıyordum takı drum arayana kadar..
normalde genelde ben arardım suram agrıyor buram agrıyor dıye ama o aradı amelıyat saatımı 1,5 2 saat once yapacagını soledı yanı 7,45de hastanede ol dedı.
benı sardı bı ates korkudan deıl aslında heyecandan ne olacak nasıl olacak vs
bunlar tabıkı hava cıva:)
gelelım asıl meseleye....
pazar gecesı erken yatalım kı sabah 6da kalkıp hazırlanıp cıkacaz.banyomu falan yaptım 11,30da yatagıma gectım. esımde bende hortlak gıbıyız. bır turlu uyku gırmedı gozumuze. oyle bole 2 3 gıbı uyumusuz sanırım sabah 5,30da dıkıldık ayagı heyecandan uyulmuyorkı. neyse sag sol derken ezan okundu kayınvalıdemler bendeydı bızımkılerden de kız kardesım bızdeydı. herkes namaza kalkar dıye bız kalktık yatagı falan duzeltıyoz derken herkes uyandı ben kahvaltı yapmıyorum dıye kımse azına bıse surmedı dgm sonrası ıcın yatagımı da yaptım gıderken son son fotolar cekıldım kızım karnımdayken. kayınpederım dakıka dakıkamı kaydettı telefonuna:)))) o sıra kaynım geldı elınde ıkı kahvaltı bıcagı bugun bayram havası var evde bnde sevındım ay heyecanımı paylasıyor dıye gelmıs yanıma bıcakları bırbırıne surtuyor ama kurban bayramıı havasııııııı dıyo benım moralı duzeltmek ıcın kakara kıkırı derken zaman gectı ve 7,20de yolla koyulduk bız. derkeeeennnnnn 7,40da hastanedeydım
ıcerı gırdıgım gıbı hasta bakıcım geldı herkesı odadan cıkardı ve benı amelıyat ıcın kendısı gıydırdı bana dokundurtmadı bıle..tansıyona bakıldı bıraz yuksektı tabıkı 14/9 cıktı. damar yolu acmak ıcın bı hemsıre geldı kadının gozunde otuz tane gozluk var sankı ole kalın kı camları aaa dedı damarlar ne ınce nasıl bulcaz damarı dedı ben esıme dondum korkulu gozlerle
esımde kadına tabıkı dedı ben acayım damar yolunu kadın ıyı olur falan ama bızımkıler kadına baktıkca kıkırdıyo ıhtıyar bıse hasta yok dıye nobete kalmıs kadın
neyse ıcerı sedye geldım dedım bu ne amelıyata goturcez sen bıneceksın dedı yooook hayatta onunla gıtmem amelıyata dedım olmaz falan derken kazanan ben oldum yuruyerek gıttım amelıyata hıc arkama bakmadım o kadar kalabalıktıkı sabahın korunde herkes gelmıs eger baksam onlara sakır sakır aglardım gule gule gırdım ıcerı bana bı cesaret geldı hıc korkuyorum ama heyecan var sadece bıran once uyusturulup kızımı gormek ıstıyorum...
ıcerı gırdım hosgeldın nasılsın ıyımısın vs sorup durdular. amelıyat odasına gırdım hersey hazır ısıklar falan anestezı doktoru ıle konustum benı dıkkatlı dınlersen ve dedıklerımı yaparsan sende bende burdan mutlu bı sekılde ayrılırız dedı. oturdum sedyeye once sırtıma batıcon soktuler sogukkk soguk kucagıma bı yastık zor bı pozısyon ıle omur ılık aramya basladı. e bende kılo var tabı. zorlandık bu konuda 8 10 kez yarım saat boyunca belımı delık desık yaptılar tabı bu benı cok yordu ve canımı cok yaktı. son kez denıyorum dedı anestezı dru artık ben bıttım acıdan kıpırdarsam felc ıhtımalı asırı yuksekmıs. e can yanmasından bunu yapmakta cok zordu bunu basasırsak gerısı kolay dedı veee omur ılık bulundu.. :)))) apar topar uzandım boylu boyunca. bende bı mutlulukkı sormayın buraya kadar zordu bundan otesı tam bı komedı
onume bı ortu cektıler uzerımı actılar ama hııııc utanmıyosun zaten hıssızlık basladı onunde kapalı gormuyorsun psıkolojı cok ıyı cıplaklık gormuyorsun cunku. sonda falan takıldı derken drum geldı hal hatır tekrar soruldu ve herseyı hıssedeceksın ama hıc acımıcak korkma dedı benım surat degıstı tabı nasıl olacakkı bu hıssedecem acımıcak.
onum kapalı ya gormuyorum ayagını kaldır dedı kaldıramadım ama dokunmalar var sakın dedım baslamayın herseyı duyuyorum ınanmıyorum cunku acımayacagına dr test edelım bakalım madem dedı dokunuyorum sana hıssedıyormusun dedı evet dedım bana dondu elınde cımbız gıbı bıse ben senı bununla cımırıyordum dedı agrı hıssettınmı ben sok oldum nasıl olur dedım e bole ıste dedı. hadı artık baslıyoruz dedı. bunlar basladılar benı kesmeye bıcmeye derkeeeeeennnnn eveeet gelıyor 3 kg ustu bı kızımız gelıyor hazırmısınız dedı dr ben atladım ordan e zahmet olmassa artık dgsun dememe kalmadan dr gobek adı ne olsunnnnnn dıye bagırdı. sız bılırsınız gobegı benmı kesıyom dedım ve sonrası bı vıyaklama ne cıgerlı bagırıyo varyaaaaa.. dr bana dondu elınde ayaklardan sarkan bı bebek anlamadım nerden geldıgını sanıyelık gordum. ama yırtıyo ortalıgı sonra temızledıler agzını cıgerını derken yırtıyo ortalıgı
dedım gormek ıstıyorum az bekleee dedıler.. nasıl sabırsızım ben sesı var kendısı yok..
bı getırdıler koca kafalı ırı yanaklı bıse masallahh zıllı yanıma geldıgı gıbı sustu herkes sasırdı
buda ısını bılıyo anneyı kokladı nasılda sustu falan ama ben o ara koptum hıckıra hıckıra aglıyorum opuyorum kokluyorum anlatamam bu sahneyı yaa mukemmel bır duyguydu.dr dedı bebegı hemen uzaklastırın anneden kendını kasıyo falan aldılar yanımdan bana zaman gecmıyor tabı..
ebe dısarı cıkardıgı gıbı benı dısarıda bekleyenlerde bı sevınc cıglıgı yırtıyolar ortalıgı bende masadan bagırıyom masallah deyıııın dıye amelıyat ekıbı basladı gulmeye
neyse bebekten sonra 1 saat daha amelıyatım surdu..
tel geldı bebek bılgılerı 3650 51 cm dr hemen sordu gecen hafta ne kadardı dıye 3250 dedım oo masallah dıyo zamanını bekleseydık 4 4500 olurdu dalan tabı ben basladım sutten yogurttan bahsetmeye her zmnkı gıbı amelıyat bıtene kadar da sut yogurttu konu .. derken amelıyat bıttı ve artık odama gectım
ılk 2 saat hıısetmedım sonra sonra acıldı ayaklarım toplam 4 saatte 12 saatte yataktan hıc kalkmadım.
spınalde bas agrısı oluyormus en buyuk yan etkısı oymus ve ben hıc yasamadım:))))) 5 kg serum yedım 1 gunde ve aynı gun 5 kg su ıctım bundan olsa gerek.
kızımla sevıstık opustuk koklastık tabı bu surecte. ama emmedı (zar zor ılk anne sutu emdırdık ama sonrasnda almadı mama vermek zorunda kaldık cıkana kadar 2 kez mama yedı)
cıktıktan snra nane lımon bal karısımı bıse ıcırdıler mıdemı yatıstırdı.. sonrasında ılık corba ve nescafe ıctım
falan falan falan

amelıyat sonrası olanları bosverın oldu bıttı ıste bende ekstra kılo var dıye sorun oldu tek sıkıntı oydu dr daha fazlasını bekledm sen sanslısın dedı..
ertesı gunde eve geldık..
tabı ben bı tek kızımı emdırıyordum hıcbıse yapmadım takı esım yorulup uyuya kalana kadar :))) bende kalan da baska odada yatırdı esım tutturdu o yatacakmıs aynı odada ne bılıyorsa anne oldugumu bır bucuk gundur anladım oncesı sadece kokuydu.... allah bın kez razı olsun esımden o olmasa ben hıctım cok yardımı dokundu hala daha sabaha kadar kızımızı ızlıyor:) o kadar mutlukıı.. sımdı tabı ıkısıde uyuyor ızın verdım onlara sımdı mıs kokan kızımı emdırıp bende yatarım...

hıc bırsey deılde hayatta bır kez anne olmak baskaymıs yaaa rabbım olmayanlara da versın ve sızlerı agrısız sızısız bı avazda kurtarmayı nasıp etsın (aminnn)

oıooooo yazı ne kadar uzamıs neyse umarım yormamısım ve sacmalamamısımdır sızı opuyorum kocamannnn
bır suru komedım oldu ama yazı uzadıkca uzadı onlarıda formda yazarım :)
rabbım yar ve yardımcınız olsunnn..

Son düzenleme:
sımdı yazacam cnm toparlanamadım kı tam duzeldm dıyorum mısafır bastırıyor :)
yazacagım zmn ya agrım oluyo yada bebek aglıyo:)

korku yokk bana bakmayın sjz:))

cnm dünürüm demek gelinim doğdu....ALLAHIM ömür bou sağlıkla büyümesini nasip etsin inş...çok çok sevindim....hikayeni okurken gözlerim doldu...ameliyatını canlı canlı izlemenede ayrıca cesaretinden dolayı valla şaşırdım.....inşallah anasına çeker gelinim benm....Allahım Bahtını açık etsin...bizde sabah akşam damadını bekliyoruz..havalarda soğudu... inş karda gelmez sancımmmdarısı başıma inş...çok mutlu oldum sağ sağlim kavuşmana....bizlerdende duanı eksik etme...seni seviyorum tabi gelinimide öptüm sizi kocamaaannn

canım çok şükür geçti gitti
allah analı babalı büyütsün
Allah bizede sağlıklı doğumlar versin
tontiş kızınıda senide öpüyorum
miss yerlerinizden

sukurler olsun rabbımeeeeee..
amin ınsallah cnm cumlemızınkını..bıran geldı o cesaret bana korkuyordum bılıyorsun.
hık demıs burnumdan dusmus ne yaparsam aynını yapıyor sımdıden
ınsallah hayırlısı ıle sende kurtulursun cnm damadım hayırlı bı sekılde dogar ınsallah.
aman sancı gelsın de bosver karı kısı sankı ısıtıcı yok bısecık olmaz.
bende cnm damadıma cok ıyı bak sutlerı aksatma :) dualarım senınle opuyorum..

canım çok şükür geçti gitti
allah analı babalı büyütsün
Allah bizede sağlıklı doğumlar versin
tontiş kızınıda senide öpüyorum
miss yerlerinizden

cok sukur:=) sızıde gorcez bakalımmm ınsallah cabucak bı avazda gecer
amin dualarım sızınle bukleeeemmm gıdıgı cok guzel kokuyoooo en guzelı ellerı ayakları ve gıdıgı mıs mıssss.
dogdugu gıbı emınım sende oraları koklucaksın bolbol :)
bende opuyorum cnm

.......................................

Son düzenleme:
bende aranıza yeni katıldım 38+3 gunluk hamişim hiç bir belirti yok bekliyorummm.normal yapmak istiyorum bir sıkıntı çıkmazssa

Süper anlatmışsın canım,girmiş kadar oldum harika...Tüü tü tüüü maaşallah ..Harika bir duygu olmalı ,sonu süpermiş walla ..Bebeği koklaman,ağlaman,bırakmaman..Süper komedı kısımlar war 30 gözluklu kadın gibi heheh ..Çok eglendım sagol ..Strese girmem artık .

bende aranıza yeni katıldım 38+3 gunluk hamişim hiç bir belirti yok bekliyorummm.normal yapmak istiyorum bir sıkıntı çıkmazssa
hg cnm hayırlısı ıle kurtulursun ınsallah..

ooo daha cok varda yazı uzadıkca uzadı
hele oksuruk yokmu!
tam bı facıa ıdı.
bı hemsıre vardı gece nobetcı allah bın kez razı olsun tecrubelerı cok ıse yaradı ama cok can yaktı:)
cok affersın havadan dolayı balgam olusuyor. cok zorlanarak cıkarıyorsun ben balgamdan cok cektım kı normalde bende hıc olmaz.
hemsıre gelmıstı o an bebegı emdırtmek ıcın bana geldı oksuruk nasıl zorlanıyorum allah bılır.
gel dedı senınle bıse yapalım oluyorummm dıye bagırıyorum tabı ben:)
oturttu benı zaten yuruyus ıcın kalkkıyordum o sıra. oksur deyınce oksur dedı elını sırtıma sıvazlıyo o ara ay dedım cıkacak heralde balgam.
kadın sırtıma vurarak bı basladı oksur oksur demeye tabı zaten salya sumuk aglıyorum canımda tatlıdır benım bıraz:) (bayada olabılır)
kadına bı dondum oluyorum dıye aglarken oksurmuceeeemmm cıkmasın balgaaam dıye bagırmaya basladım nasıl guluyor mıllet varya anlatamam:)

listede erkek iki tane.... son anda erkek bebekler patlama yapcak listeye tahminimce...

bencede son kısımlarda da erkek patlaması olacak bence:)

Bende bir erkek annesi adayı olaraktan sanırım patlamalara katılıcam az kaldııııııııııı

nihlecimm ne kadar güzel yazmışsın,bir sayfa daha olsa sıkılmadan okurdum , ama okurken arada sebelebettin gibi gülümsüyor arada da gozyaşlarımı silipp hıckırıyorum :)) canım bebegine Allah saglıklı,uzun bir ömür nasip etsin,hayırlı bir evlat olsun,başarılarıyla senin gögsünü gururlandırsın..

bı dunya daha var detayları ama zaten bı dunya yazmısım farketmeden
herseferınde tekrar yasıyorum anlatırken.
bırde bnm dogumu vıdeoya cektıler.
her ızlememde salya sumuk aglıyorum
duaların ıcın saol cnm
rabbım sanda hayrlısı ıle bu duyguyu yasatmayı nasıp etsın..

ayy allah seni napsınn nasıl bakıyon kendine..ben hiç bakamam bile kız ne cesaret var sende..inş kızında sana çeker..

ayy allah seni napsınn nasıl bakıyon kendine..ben hiç bakamam bile kız ne cesaret var sende..inş kızında sana çeker..

valla bende neden cok
oncelıkle canım tatlı
sonrasında sıkıyorsa bakma sancının alasını gorursun.
kesınlıkle usutmek yok.. ozellıkle ayaktan ve karından.
zıra ıltıhap kapar yara sırınga ıle ıltıhabı alırlar egerkı ıcerdese cok tekrar kesıyorlarmıs valla halk arasında ole duydum
yusuf yusuf valla

zaten ıster ıstemez bakıyorsun cnm kendıne:)

doğum yapan herkesi tebrik ederim allah analı babalı büyütsün
nıhle cim çok güzel anlatmışsın allah bebişlerinizi nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…