2012 subat annelerı dogum lıstesi......

MAşallah kocaman
Allah analı babalı büyütsün canım
Ay haknurum alemsin valla..
Doğum hikayeni yazarken de güldürdün ya...
Seni de Emre paşayı da çok seviyorum ben..

Masallah sizlere, bebekler geliyor, ben daha bi heyecanlandim simdi ... ama yazicam dogum hikayemi ben de kismet olursa ve hayirlisiyla yaparsam dogumumu, insallllaahh....
Yarin doguracaklar kimler? sezeryan heralde ...

bende dogurdum

Listemiz uzuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nihlecim sen yazdın mı cano hikayeni?
Allah doğum yapan tüm arkadaşlarıma analı babalı büyütmeyi nasip eylesin...
Darısı yapmayanlara..:))))

herkese selam doğum yapalarında gözü aydın olsun.bebişlerine sağlıkla baksınlar....size birşey sorucam burdaki ve feysteki şubat anneleri gurubu akraba galiba....burda listeye benide eklermisiniz diye yazdım arada yorumda yaptım ama nedense dışlanıyorum galiba.... çok üzüldüm...nedenini öğrenebilirmiyim acaba

karma_x rabbım uzun omur versın cnm kızına

cnm bı dahakı gırısımde yazacam sımdı cıkmalıyım cok oturdum cunku:)
buyuk olasılık 1 2 gune yazarım.

aslm hg cnm saol tsk ederım adıma:)
ben gormedmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/446253-2012-subat-anneleri-paylasim-alani-5871.html
bız burda muhabbet edıyoruz gel mutlaka ne demek :)
faceyı bılmıyorum ama bu lınkte emın ol senı gormek ısterız:)

teşekkür ederim son zamanlar sıkıcı birde evden pek çıkmayan biri olunca ayrıca hiiiiç arkadaşım olmayınca çok sıkılıyorum....

hacerım allah analı babalı buyutsun cnm adıyla yasasın

tebrik ederim hacer hanım bende 36. haftadayım haftaya doğursam artık yaaa sizler gibi.... yani 40 haftayı beklemesem

mrb özlem bende 36. haftadayım nasıl gidiyo senn..... bebişin kaç kilo ..... daha eken bence bekle haftası dolsun ..... bebek için daha iyi normal istemiyosun sanırım....

meraba rkadaşlar , ben de 36+3 hamileyim , bebeğim de hala dönmedi. sizlerin döndü mü? bu haftalarda günler geçmek bilmiyor çok sıkılıyorum...

Doğum yapan bütün hatunları tebrik ediyorum...
Canım hikayeni hemen yaz getirtme beni orayaKulaklarımı nasıl çınlattın onuda belirt lütfenn
hıııııc korkma cnm..

NIHLE bunu sen mi dedin

Hacerim tebrik ederim kuzum allah yavrunu sana bağışlasın desene ikinci prens de emre oldu yerim ben bu prensleri ya...

dogum yapan tum annelerin gozu aydin
bebeklerine uzun omurler..

tirnaklarini kemirip bekleyen ben gibilere de cesaret..

nihayet subatin ilk NORMAL dogumlarinin haberini aldik,
ozellikle onlarin hikayesini bekliyorum..

simdiye kadar hep epidural normal yapmak istiyordum,
haliyle pek korkmuyordum,
ama epiduralden vazgecmis durumdayim..
bu nedenle tamamen normal dogum hikayelerine ihtiyacim var..

:18::18: :18::18:

mrb özlem bende 36. haftadayım nasıl gidiyo senn..... bebişin kaç kilo ..... daha eken bence bekle haftası dolsun ..... bebek için daha iyi normal istemiyosun sanırım....

geçen hafta gittim kontrole 2700 bebiş ama bir haftadır içimde matkap gibi döndüğünü hissediyorum ve sanki tırmalıyo... benim ikinci bebeğim birinci 5 yaşında erkek o 38 haftalıkken doğdu bu kız .. kızlar erken doğar derler yarın 37. haftaya giricem işte çok sıkıldım sancım oluyo işte bekliyorum artık.... senin kaç kilo canım.... bu arada normal istiyorum yine epiduralli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…