2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Bu günün hürmetine hepimiz için en içten dualarımla bebek bekleyen herkese sağlıkla sıhatle bir bebek sahip olmayı nasip etsin.

aminnnn aminnn cnm ya inşallah sağlıklı sıhatli bir bebek nasip etsin isteyen herkeze :)))

günaydın kızlarrrrrrrrrrr.....çok uykum var benim....Eki Görüntüle 311567 akşam 9,30 da evdeydim... test yaptım tubiş...bişi çıkmadı..beklemiodum zaten...bi çalışmada olmadı dün o kadar d,yorum bu ay sana rahat yok boş bırakmıcam die hiç sırnaşmıo bana sıpa..nese bana iş düşüo o zaman..bilgisayar mevzusunu söledim..bizim çocuğumuz olmuyormuda böle şeyler düşünüyorsun diyo..böle işte cnm..

duyguyıldıray tebrik ederim..kan testi yaptır biran önce...haberlerini bekliyoruz...

kan testine öğleden sora gidicem kızlar eşimle beraber..
ben pek sinopta kimseyi tanımam canım 2 senedir burdayım daha..ama bikezdaha gelirsen bende beklerim insallah :)
insallah aksilik olmassa bebiş sevmeye gelirsin olurmu?
yerim o tosuncugu ben yaaaaaa
dualarım sizinle..

cnm yaaaaaa ne güzel şeymiş o ....Eki Görüntüle 311567 bayıldımmmmmm :)) cnm benim üzmüyosun kendini dimi zaten ölesine yaptın :)) bizde çalışmadık cnm ben çok öksürüyorumda ama bu akşam kaçamaz :)) bilgiisayar mevzusuda sadece bi önlem cm :))

inşallah cnm bu sene gelmeyi çok istiyoruz gelirsek bi çayını içmeye geliriz göbüşünü severiz artık :))

herzmn bekleriz canım buyur gel

yok cnm üzmüyorum beklemiyordum zaten ya...bende kaçırmıcam bu akşam...ovulasyon testide yaptım sabah..silik çizgi çıkıo hala...

Kızlar hadi hepimiz bebek haberlerimizi alırız inşalah ocak ayında.bebişlerimiz gelmedende bi yerde toplanırız:)

canım üzme kendini stres yapma kendine.adetin geçtimi kaç gün geçti?

üzmüom zaten canımm...adetim geçmedi..bitti 19 unda çalışmalara başladım sadece 1 gün geçmişti test yapmıştım testim böle çıkmıştı ondan kafama takıldı bidaha yaptım..

2 çizgi silimi orda pek anlayamadım canım ister bi,raz bekle.

evet cnm 13 ünde adet olmam gerekiodu olmadım test yaptım öle çıktı ama 14ünde adet oldum...acaba üstünemi görüyorum dedim bitince bugün tekrar yaptım ama bişe çıkmadı..böle işte...sağlık olsun beklemiodum zaten...inşallah tubişle hamile kalcam eylüldede doğuracaz...

yok cnm üzmüyorum beklemiyordum zaten ya...bende kaçırmıcam bu akşam...ovulasyon testide yaptım sabah..silik çizgi çıkıo hala...
evet cnmmm bu akşammm bzizm :))
Kızlar hadi hepimiz bebek haberlerimizi alırız inşalah ocak ayında.bebişlerimiz gelmedende bi yerde toplanırız:)
inşallah cnm ya ne güzel olur :))
evetttt eylülde doğurcaz inşallah başak burcu olucekler :))
Ben çıkar kızlar...işim çok...gelmeye çalışırım yine...öpüldünüz...

tamam cnm öpüldünnn uğra ara ara kolay gelsib bitanem :))

evet cnmmm bu akşammm bzizm :))

inşallah cnm ya ne güzel olur :))

evetttt eylülde doğurcaz inşallah başak burcu olucekler :))

tamam cnm öpüldünnn uğra ara ara kolay gelsib bitanem :))

dayanamadım hemen geldim etrafımda kimse yokken hem bakarım hem işimi yaparım..

yaaaaaaa bu ifadelerr çok güzelll nerden yapıyosunnnn bende şimdi yemege gidiyorum cnm sanada afiyet olsun :))

Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Moda, Kozmetik, Travel Guide, Luxury Hotels, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi - Haberler - SMİLEY, HAREKETLİ SMİLEY ARŞİVİ, BİNLER burdan buldum çoğunu ama gönderdiklerimi hareketli smileyle yazdım googgle amcaya görsellerde arattım ordan buldum...afiyet olsun sanada cnm...saol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…