2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tuğbacım benimkini 19 acak olarak değiştirirmisin canım...

bu arada bugün adetimin 2.günü doktora gittim. hormon testi yaptı temiz çıktı. normal herşey

ama klomen verdi
ben bu hapı 2.gününden itibaren günde 2 tane içecekmişim. fazla olurmu acaba endişe ettim açıkçası...
bide kist oluşmasın.
burda öyle şeyler duymuştum. doktor bu ay hamile kalabilirsin dedi...
herşey normal dedi..

ya ilk adetimden beri adet düzensizliği yaşıyorum. buna zaman zaman hormonlardaki dengesizlikler sebep olur dedi. onu kontrol etmek zormuş...
ama PKO değilsin dedi çok sevindim.
cerrahpaşa 2 yıl önce bana pko sun dedi aşılamaya gönderdiği ay hamile kaldım..
yani bir daha gitmek istemiyorum cerrahpaşaya... 2 yıldır internette pko yu araştırıyorum psikolojim bozuldu.

cnm benim çok sevindim adına bak negüzel sende çalışmalara başlıyosun :))) 19 ocak olarak düzelttim :)) güzel haberleri bekliyoruz bu ay :))

cnm benim çok sevindim adına bak negüzel sende çalışmalara başlıyosun :))) 19 ocak olarak düzelttim :)) güzel haberleri bekliyoruz bu ay :))

inşallah beraber olsun canım...

çok istiyorum bu ay olsun diye
ocak 17 ydi benim bebeğimin doğum tarihi.. kısmet olmadı.. belki onun acısını yenisinin haberi bastırır...
hamilelikten sonrasıda önemli yatıcam vallahi hiç kalkmıycam 4 ayından sonra erken doğmasın diye....
ilk 3 ay çalışıcam sadece....

merhaba kıslar bayadan beri görüşemedik kusura bakmayınn nasılsınız nasıl gidiyo çalışmalar

merhaba cnm :)) hoşgeldin iyiyiz valla çalışmalar tam gaz başladı sen napıyosun bakalım görüşmeyeli ???

cnm eger seni üzmezsem neden kaybetmiştin bebeğini??

cnm eger seni üzmezsem neden kaybetmiştin bebeğini??

benim rahim açıldı. bebek iyidi. onu içerde oynuyorken öldürüp doğuma zorladılar...
ÇOK ZOR BİR DURUM BİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ. OTOPSİYE GÖNDERDİM BEN BİŞEY ÇIKMADI.
Senin bebeğinin kalbi durmuş galiba otopsi yaptırdınmı ne çıktı...

benim bide rahim kalp şeklinde canım ama 2 profa gittim ikiside bundan değil dedi.
bir daha deniycem 3.5 ayında dikiş atacaklar. sonra yatcam
Allahın izniyle...

bende tatlım bide ameliyat filanda oldum yaa şimdi herşey normal oldugu için bu ay kesin olcak die bakıyorum inş olur üzülmeyizz (

inşallah yüzümüz güler bu ay :)) ama olmazsada üzülmek yok cnm sil kafandan bu düşünceyi bu ay olmazsa önümüzdeki ay olucak

ne kadarlıktı peki cnm ?? evet benimkinin 9 haftalıkken kalbi durdu ( kürtaj olmak zorunda kaldım benimkine otopsi yapmadılar ilk bebekte bu olay normal dediler (
benim bide rahim kalp şeklinde canım ama 2 profa gittim ikiside bundan değil dedi.
bir daha deniycem 3.5 ayında dikiş atacaklar. sonra yatcam
Allahın izniyle...

cnm benim inşallah bu sefer sorunsuz alırsın kucagına bebişini :))

22 haftalıktı canım ama beni gören doğuma gideceksin galiba günlerin sayılıdır diyordu...
ya çok karnım şişti bende anlam veremedim...

inşallah yüzümüz güler bu ay :)) ama olmazsada üzülmek yok cnm sil kafandan bu düşünceyi bu ay olmazsa önümüzdeki ay olucak

tamm tatlım bu arada kocam falına baktırmış tanımadıgı birine herşeyi bilmiş bi<imle ilgili bide karın hamile demiş yada hamile kalcak demiş ayy inşallah bitanem yaa bu sene biizim senemizz olurr

22 haftalıktı canım ama beni gören doğuma gideceksin galiba günlerin sayılıdır diyordu...
ya çok karnım şişti bende anlam veremedim...
hımm anladım cnm çok çok geçmiş olsun kesin bi sebebi vardır inşallah Allahım sana ve kimseye bu acıyı bidaha yaşatmaz :))
tamm tatlım bu arada kocam falına baktırmış tanımadıgı birine herşeyi bilmiş bi<imle ilgili bide karın hamile demiş yada hamile kalcak demiş ayy inşallah bitanem yaa bu sene biizim senemizz olurr

anammmmmm eşim falmı baktırmış inşallah cnm ya dualarımızı ve çalışmalarımızı eksik etmeyelim :))) 2012 bizim senemiz olcek inşallah :))

ben pcoluyumm( bnm doktorum klomenn düşük dozunu günde 1 kere verdi düşükle başlayıp yükseştcez dedi yoksa kist oluşabilir dedi. arkadaşıma yüksek verdi ama. bence ben pcoluyum die öle yaptı snn sorunun yok ya ondan yüksekle başlamıştr. bide bn adetin 5. günü başlıcam sana nie 2. günü başla dedi acaba genelde 5.günü başlanırda şaşırdm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…