2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ya canım bende onun için doktorun cebini istedim uloaştım sordum yinede 2.günü dedi...
bende anlamadımm...

canım benim bi kızım var 2.5 yaşında bitane daha olsun diorum ama hala kararsızım kızım biraz zor bi çocuk bide dedimya şeker hastalığım var die oyüzden ilaç kullanıyorum hamile kalıncada insülin kullanmamm lazım artı risklerde var tabi bilmiorum işte napıcamı ben hep buralardayım bu arada balıkesir 32 yaşındayım şu an regl oldum ocak 18 de falan olurum sanırsam tabi bebek fikrini okeylerzsem belkide olmam bakalım nolucak hayırlısı

antalya yaş 25 canım :))
ekledim cnm :))
ya canım bende onun için doktorun cebini istedim uloaştım sordum yinede 2.günü dedi...
bende anlamadımm...
cnm benim doktor nediyosa doğrudur dediğini yap cnm :))

anladım cnm tam olarak bilmiyorum şeker hastalığında hamilelik nasıl oluyo ama bak ne güzel bi bebeişin var benim oda yok ( inşallah Allah gönlüne göre verir cnm :))

canım annesi şeker hastası ama o yaptırmıştı şekerini ölçtürdü herhangi birşey cıkmamıştı?neden sordun ki

canım annesi şeker hastası ama o yaptırmıştı şekerini ölçtürdü herhangi birşey cıkmamıştı?neden sordun ki
kendim için diil bitanem burda paylaşımda bulunan bi anne için yazmıştım :))
Günaydınn kızlarrrr.nasılsınız.kötü bir günden sonra işteyim gene..
günaydın cnmmmm negatif düşünme cnm bak bugün perşembe yarın cuma hafta bittti bile :))

cnm hamilesin sennnnnnnn hemen git doktora kan tahlili yaptır cnm :)) tebriklerrrr umarım sağlıkla alırsın kucgına :))

duyduyildıray sen sinoplumusunnnnn bendeeeeeee belkide birsürü ortak tanıdık vardır :))

gerçek dimi halaa inanamıyorum yaa
kan testi yaptırmadan rahatlıyamıycam sanırım öğledensora gidicem kan vericem içim rahat değil hiç çift çizgi görmemiştim şimdiye kdr.adetimde bayaa geçti hiç ümitli değildim.inşallah bi aksilik çıkmadan bizimle olur meleğimiz..darısı hepinizin başına insallahh allahım kimsenin kucağımı boş bırakmasın

Canım sen gerçekten hamilesin 2 çizgi cıkımış.hayırlısı olsun.tebrik ediyorum.allah bir an önce sağlıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin.çok sevindimn çokk,

Canım sen gerçekten hamilesin 2 çizgi cıkımış.hayırlısı olsun.tebrik ediyorum.allah bir an önce sağlıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin.çok sevindimn çokk,

canım yaa çok çok saolun..insallah darısı başınıza olsun kızlar..
bu testler %100 dogrudur dimi yaa hayal kırıklığına uğramam dimi 2 kere hüsranla karşılaştım bi daha olmasından korkuyorum..

cnm benim tabiki hemen git kan testini yaptır cnm kesin sonuç görelim :))) inşallah cnm sağlıklı sıhatli alırsın kucagına bebişini :))
sinopta yaşıyorum canım evet ama sinoplu değilim eşim buralı evlenip buraya geldim..pek fazla kişiyi tanımam yani canım benim..
cnm yaa ben sinopluyum ve hersene 3 ay geliyodum bütün akrabalarım orda :)) 3 senedir gelemiyorum ama çok özledim memleketimi(

evet canım hemen bir sağlık ocagına git kan testi yaptır.benim ablam da test yapmıştı 2. çizgi silik cıktı öyle cıkmasına ragmen kan testi yapıldıgında pozitif di sonu..ve suan tosuncugumuz kucagında..

Bu günün hürmetine hepimiz için en içten dualarımla bebek bekleyen herkese sağlıkla sıhatle bir bebek sahip olmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…