- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
Boşuna sanırım uğrasıyorum ben.boşuna çocuk sahıbı olmak istiyorum.çok moralim bozuk eşimle gene tartıstık.beni anlamıyor.olay televızyon izlerken karşısına geçip aklıma gelen şeyi anlatmakla başladı.
günaydın tubişimmmm....nasılsınnnnn?
tamam düzeltiyorum hemen :))) sen nasılsın cnm ?? biraz üzgünsün galiba26sında hastalananmam lazım canım
günaydın sepyacımm...evet tubişinde dediği gibi özel diilse paylaşırmısın...bizde tv ve bilgisayar eşimin kankaları...diyorum bazen zaten bilgisayarı bile benden çok oturtuyorsun kucağına...ama ben diom ben dinliom...
ekliyorum tabiki cnm hoşgeldin :)) bana yaşını ve yaşadığın ilide yazarmısın :)) inşallah 10 ocak da adet olmazsın :))
yerim seni yaaaaaaa inşallahhhhh :))
yaaa deme öle lütfen eger özel diilse paylaş istersen bizimle ii gelir :))
iyiyim bitanem sen nasılsınnnnn ya benim dün akşamım boş geçtiiii((
tamam düzeltiyorum hemen :))) sen nasılsın cnm ?? biraz üzgünsün galiba(
yaaaaa bende eşimin başının etini yiyorum eve int alalım diye yanlışmı yapıyorum acaba( ayyy yerim seni yaaaa çok kıskandıysan el laptopu eline sen otur kocişinin kucağına :))
çok özel değil.televizyon izliyordu bende evde iş yapıyordum.işim bitti oda osıarada televıozyon izliyordu.reklamlardaydı fılm.geçtim karsısına bişey anlatıyordum anlattım şöylşe yanıma otursan öyle anlatsan dedi. Geçenlerde aynı olay ben otuyrurken oldu.ben ona önüme geçtin dedim sadece başikada bişey demedim o kendiliğinden yanıma geçti oturdu.dun akşam bu olay olunda dedim gözlerinle temas kurarak konuşmak istedim dedim.söylendi ama bende bunu söylerken biraz sert söylemişim bizde benim konuşmam çok vurgulu.eşim bundan hoşlanmıyor.ama ben bunu değiştiremıyorum.olay büyüdüde düyüdü dedim eşimle bir konuşamıcam mı dedim .sustu konuşmadı.etti ağladım zırladım.oralı bile olmadı.sıkınıtya gelemıyorum diyor ben niye sıkılmıyorum hiç bişeyden dedim
çok ilgisiz oluyor zaman zaman demiştim daha öncede biraz karışık anlatmak bile yoruyor suan.evlilik ağır gelmiş ona.biz aynı burcuz karakterlerimiz hemen hemen aynı.oyuzden bir çok şeyde çakışıyoruz.hiç bir sıkıntımı anlamıyorsun benim dedim konuşmuyor.etmiyor.
sepyacım aynı şeyleri bizde yaşıoz...bide bilgisayar eklenio buna...oyun oynuo mesela bişe anlatıyorum...1.dk dio..ya daha yeni işten gelmişim bi bırak bi dinle dertleşelim...ama yok laptop kucakta...gözleri dikmiş oyun oynuo...benimde konusma tarzım sert...bu yüzdende çok tartıştık...ne bağrıosun dio ama bağırmıom halbuki...öğren dedim benim konusma tarzım bu değişmio dedim...sıkma canını canım...bide yanında bu yüzden ağlama...güçsüz düşme..
cnm yaaaa hani derlerya insanın bi eşşek bi eşref saati var diye sen ona raslamışsın galibaçok özel değil.televizyon izliyordu bende evde iş yapıyordum.işim bitti oda osıarada televıozyon izliyordu.reklamlardaydı fılm.geçtim karsısına bişey anlatıyordum anlattım şöylşe yanıma otursan öyle anlatsan dedi. Geçenlerde aynı olay ben otuyrurken oldu.ben ona önüme geçtin dedim sadece başikada bişey demedim o kendiliğinden yanıma geçti oturdu.dun akşam bu olay olunda dedim gözlerinle temas kurarak konuşmak istedim dedim.söylendi ama bende bunu söylerken biraz sert söylemişim bizde benim konuşmam çok vurgulu.eşim bundan hoşlanmıyor.ama ben bunu değiştiremıyorum.olay büyüdüde düyüdü dedim eşimle bir konuşamıcam mı dedim .sustu konuşmadı.etti ağladım zırladım.oralı bile olmadı.sıkınıtya gelemıyorum diyor ben niye sıkılmıyorum hiç bişeyden dedim
çok ilgisiz oluyor zaman zaman demiştim daha öncede biraz karışık anlatmak bile yoruyor suan.evlilik ağır gelmiş ona.biz aynı burcuz karakterlerimiz hemen hemen aynı.oyuzden bir çok şeyde çakışıyoruz.hiç bir sıkıntımı anlamıyorsun benim dedim konuşmuyor.etmiyor.
ayyyy ne güzelllll ben kayınvaliden yakın olsa oda yapardım ama adına sevindim eşinin sert kahve istemesi eminim hoşuna gitmiştir... cnm ben dün 5 de çıktım şirketten burdan aldı eşim beni 8 de anca evdeydik çok trafik vardı ve ben kötü oldum oyüzden eve gidince hemen uyudum bu akşamı doldurcaz inşallah :))kayınvaldem bizdeydi yemek yapmış getirdi yedik saolsun...sonra khave yapim içelim dedim...eşim dediki benimki acı olsunAhaaa dedim çalışma var ozaman bugün...ama yattık tık yok dedimki biz yapmıcazmı bişe 1 boş bi dolu ya bu gün dolu günü dedim... tamam dedi..oldu bitti maaşallah...Eki Görüntüle 312312
kısmet bakalım...senin neden boş geçti??
mümkün değil futbol oyunu oynuyo...alamam walla kızar...walla bana internet alalım die kendisi dedi...yok demiştim önce ama şimdi alabilir aslında...bu seferde bilgisayar kavgası başlar..
anlamıoyorlar işte:)dediğin doğru.ama ben karşısında bugune kadar hep güçlü durdum.buyuzden işte hep beni hiç bişeyi takmaz etmez diye düşündü heralde şimdide ağlıyorum.
cnm yaaaa hani derlerya insanın bi eşşek bi eşref saati var diye sen ona raslamışsın galiba( cnm benim ama böle yaparak birbirinizi yıpratıyosunuz ne kadarlık evlisiniz?? ayrıca ben burçlara çok inanmam aslında burç çatışmasınada evlilikte hep bi taraf alttan almalı benim eşimde inanılmaz kıskanç ve arkadaşlarımla hiçbiyere göndermez kıyafetlerime karışır ama ben onu çok seviyorum bu yüzden hep alttan almaya ona hissettirmeden alttan alttan ikna ederek dediklerimi yaptırıyorum . erkekler baskın kadınlardan hoşlanmıyorlar galiba :44::44: istersen biraz kendi haline bırak belkide üzerine gidiyoun die öle yapıyodur ve bu çocuk yapma konusu ikinizin ortak kararımı ??
ayyyy ne güzelllll ben kayınvaliden yakın olsa oda yapardım ama adına sevindim eşinin sert kahve istemesi eminim hoşuna gitmiştir... cnm ben dün 5 de çıktım şirketten burdan aldı eşim beni 8 de anca evdeydik çok trafik vardı ve ben kötü oldum oyüzden eve gidince hemen uyudum bu akşamı doldurcaz inşallah :))
bizde olmaz o cnm benim eşim bırak bilgisayarı yanıma gel der bırakırım ki oda aynı şekilde :))
bitanem ağlama yaaaaa kıyamam yaaa düzelir cnm hiç merak etme yavaş yavaş çözüceksiniz birbirinizi ve çok seviyosun sen koçişini bu herşeyi telafi eder :))anlamıoyorlar işte:)dediğin doğru.ama ben karşısında bugune kadar hep güçlü durdum.buyuzden işte hep beni hiç bişeyi takmaz etmez diye düşündü heralde şimdide ağlıyorum.
gitmezmi tabi hemde ne hoşuma gitti...gülümsedimacı kahve dedim mutfaga gittim..bugün telafi edersiniz cnm...hadi bakalım...ayyy heyecanlandım yaa...şimdi zamanda geçmez tubişimmm....
bitanem ağlama yaaaaa kıyamam yaaa düzelir cnm hiç merak etme yavaş yavaş çözüceksiniz birbirinizi ve çok seviyosun sen koçişini bu herşeyi telafi eder :))
inşallah cnm yaaa :)) varya sizin dünki bu sahneyi gözümde canlandırdım koptum valla ve çok sevimli geldiniz gözüme :))) ayy evet akşam olsun hemennn :))
kızlar yaa rüyamda kene gördüm yakalamaya çalışodum öldürmeye çalışıodum ölmüodu...ne acaba bu baktım tabirlere ama...içim bi tuhaf oldu...
bende aklıma geldikçe gülümsüyorum halahadi bakim şimdiden kolay gelsin akşam için
sabah niyetine hayra yor cnm bende baktım sen söleyince kene öldürmek düşmana galip gelmekmiş düşmanlarınmı var senin bakimdöverim onları bennn
tamam düzeltiyorum hemen :))) sen nasılsın cnm ?? Biraz üzgünsün galiba(
yaaaaa bende eşimin başının etini yiyorum eve int alalım diye yanlışmı yapıyorum acaba( ayyy yerim seni yaaaa çok kıskandıysan el laptopu eline sen otur kocişinin kucağına :))
cnm yaaaa hani derlerya insanın bi eşşek bi eşref saati var diye sen ona raslamışsın galiba( cnm benim ama böle yaparak birbirinizi yıpratıyosunuz ne kadarlık evlisiniz?? Ayrıca ben burçlara çok inanmam aslında burç çatışmasınada evlilikte hep bi taraf alttan almalı benim eşimde inanılmaz kıskanç ve arkadaşlarımla hiçbiyere göndermez kıyafetlerime karışır ama ben onu çok seviyorum bu yüzden hep alttan almaya ona hissettirmeden alttan alttan ikna ederek dediklerimi yaptırıyorum . Erkekler baskın kadınlardan hoşlanmıyorlar galiba :44::44: Istersen biraz kendi haline bırak belkide üzerine gidiyoun die öle yapıyodur ve bu çocuk yapma konusu ikinizin ortak kararımı ??
Ayyyy ne güzelllll ben kayınvaliden yakın olsa oda yapardım ama adına sevindim eşinin sert kahve istemesi eminim hoşuna gitmiştir... Cnm ben dün 5 de çıktım şirketten burdan aldı eşim beni 8 de anca evdeydik çok trafik vardı ve ben kötü oldum oyüzden eve gidince hemen uyudum bu akşamı doldurcaz inşallah :))
bizde olmaz o cnm benim eşim bırak bilgisayarı yanıma gel der bırakırım ki oda aynı şekilde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?