- 18 Aralık 2011
- 173
- 55
- 98
- Konu Sahibi tugbaemrah
tabikide cnm bana yaşadığın ili ve yaşınıda iletirmisin...
antalya yaş 25 canım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabikide cnm bana yaşadığın ili ve yaşınıda iletirmisin...
ben pcoluyumm( bnm doktorum klomenn düşük dozunu günde 1 kere verdi düşükle başlayıp yükseştcez dedi yoksa kist oluşabilir dedi. arkadaşıma yüksek verdi ama. bence ben pcoluyum die öle yaptı snn sorunun yok ya ondan yüksekle başlamıştr. bide bn adetin 5. günü başlıcam sana nie 2. günü başla dedi acaba genelde 5.günü başlanırda şaşırdm:44:
cnm benim hoşgeldin aramıza :)) ben agustosta bebeiğimi kaybettim ve şuanda çok umutluyum tekrar olucak tabiki seninde sen burda ol biz hep yanında oluruz merak etme hakkında hayırlısını diliyorum hepimiz 2012 de hamiş kalcaz inşallah peki sen neden korkuyosun ???
ekledim cnm :))antalya yaş 25 canım :))
cnm benim doktor nediyosa doğrudur dediğini yap cnm :))ya canım bende onun için doktorun cebini istedim uloaştım sordum yinede 2.günü dedi...
bende anlamadımm...
canım benim bi kızım var 2.5 yaşında bitane daha olsun diorum ama hala kararsızım kızım biraz zor bi çocuk bide dedimya şeker hastalığım var die oyüzden ilaç kullanıyorum hamile kalıncada insülin kullanmamm lazım artı risklerde var tabi bilmiorum işte napıcamı ben hep buralardayım bu arada balıkesir 32 yaşındayım şu an regl oldum ocak 18 de falan olurum sanırsam tabi bebek fikrini okeylerzsem belkide olmam bakalım nolucak hayırlısı
cnm benim başın saolsun çok üzüldüm( eşinle yeniden konuş istersen eger birbirinizi seviyorsanız bu problemi aşabiliceğinize inanıyorum birde eşinin şekeri falan yok dimi ???
Ya deme öle bu ay olucek inşallah :)) ya elektronik bebek ateş çlçeri varya fiyatıda uygun onlar yeter işte :))
başınız sağolsun cnm bende sakaryadanım memlekettaşız yani
kendim için diil bitanem burda paylaşımda bulunan bi anne için yazmıştım :))canım annesi şeker hastası ama o yaptırmıştı şekerini ölçtürdü herhangi birşey cıkmamıştı?neden sordun ki
günaydın cnmmmm negatif düşünme cnm bak bugün perşembe yarın cuma hafta bittti bile :))Günaydınn kızlarrrr.nasılsınız.kötü bir günden sonra işteyim gene..
kızlar nolur bana bişey söleyin gördüğüme inanamıyorum halaa ağlıyorum nolur bide siz bakın ben hayalmi görüyorumEki Görüntüle 311563 Eki Görüntüle 311563 Eki Görüntüle 311563 Eki Görüntüle 311563
kendim için diil bitanem burda paylaşımda bulunan bi anne için yazmıştım :))
günaydın cnmmmm negatif düşünme cnm bak bugün perşembe yarın cuma hafta bittti bile :))
cnm hamilesin sennnnnnnn hemen git doktora kan tahlili yaptır cnm :)) tebriklerrrr umarım sağlıkla alırsın kucgına :))
duyduyildıray sen sinoplumusunnnnnbendeeeeeee belkide birsürü ortak tanıdık vardır :))
Canım sen gerçekten hamilesin 2 çizgi cıkımış.hayırlısı olsun.tebrik ediyorum.allah bir an önce sağlıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin.çok sevindimn çokk,
cnm benim tabiki hemen git kan testini yaptır cnm kesin sonuç görelim :))) inşallah cnm sağlıklı sıhatli alırsın kucagına bebişini :))gerçek dimi halaa inanamıyorum yaa
kan testi yaptırmadan rahatlıyamıycam sanırım öğledensora gidicem kan vericem içim rahat değil hiç çift çizgi görmemiştim şimdiye kdr.adetimde bayaa geçti hiç ümitli değildim.inşallah bi aksilik çıkmadan bizimle olur meleğimiz..darısı hepinizin başına insallahh allahım kimsenin kucağımı boş bırakmasın![]()
cnm yaa ben sinopluyum ve hersene 3 ay geliyodum bütün akrabalarım orda :)) 3 senedir gelemiyorum ama çok özledim memleketimisinopta yaşıyorum canım evet ama sinoplu değilim eşim buralı evlenip buraya geldim..pek fazla kişiyi tanımam yani canım benim..
cnm benim tabiki hemen git kan testini yaptır cnm kesin sonuç görelim :))) inşallah cnm sağlıklı sıhatli alırsın kucagına bebişini :))
cnm yaa ben sinopluyum ve hersene 3 ay geliyodum bütün akrabalarım orda :)) 3 senedir gelemiyorum ama çok özledim memleketimi(