• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ohhhh şükürrr nerde diom bende bu kızzz...bakıp duruom gelmedi daha diom..Eki Görüntüle 311868

$kucak.webp gel bi sarılim sana

Eklentiler

• $doğu günü.gif
    $doğu günü.gif
    8,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $huh.gif
    $huh.gif
    47,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $imagesCA0T1X33.webp
    $imagesCA0T1X33.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $kart.gif
    $kart.gif
    2,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $sopa.webp
    $sopa.webp
    724 bayt · Görüntüleme: 22
  • $kaşıntı.gif
    $kaşıntı.gif
    14,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $kızgın.webp
    $kızgın.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $oley.gif
    $oley.gif
    26,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $söylenme.gif
    $söylenme.gif
    24,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $somurtkan.gif
    $somurtkan.gif
    46,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $şekerci bebiş.gif
    $şekerci bebiş.gif
    9,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $tv.gif
    $tv.gif
    23,3 KB · Görüntüleme: 23
burdayım bebişimmm :))) ya negüzel şeyler bunlarrrrrr :))

gördünmü hepsini birsürü ekledim :D bencede süperler ;) nasılsın vücudunda bi değişiklik varmı...dün benim belimin sağ tarafına bi bıçak saplandı gibi ağrı girdi..ne acaba anlamadım..bugünde sağ kasığıma girdi...yumurtlarken böle belirtilerde olurmu acep..

gördünmü hepsini birsürü ekledim :D bencede süperler ;) nasılsın vücudunda bi değişiklik varmı...dün benim belimin sağ tarafına bi bıçak saplandı gibi ağrı girdi..ne acaba anlamadım..bugünde sağ kasığıma girdi...yumurtlarken böle belirtilerde olurmu acep..

evet cnm olur yumurtlamada :)) benim beyaz akıntım başladı yumurtluyozya ondan galibaaa ayy inşallah tutar bu ay yaaaa :)))

evet cnm olur yumurtlamada :)) benim beyaz akıntım başladı yumurtluyozya ondan galibaaa ayy inşallah tutar bu ay yaaaa :)))

bende dün akşam gördüm beyaz akıntıyı parlak biraz...ayyy inşallah yaaa canımm...ama ovulasyon testinde neden çıkmıo acaba yeterlimi gelmio...:44:

bende dün akşam gördüm beyaz akıntıyı parlak biraz...ayyy inşallah yaaa canımm...ama ovulasyon testinde neden çıkmıo acaba yeterlimi gelmio...:44:

daha yeni oluşamaya başladı cnm ondan merak etme sen bikaç güne çıkar ben bide int te hesapladım bebiş için en iyi günler 26 sı ile 31 i arasıymış :))) sen hesapladınmı??

daha yeni oluşamaya başladı cnm ondan merak etme sen bikaç güne çıkar ben bide int te hesapladım bebiş için en iyi günler 26 sı ile 31 i arasıymış :))) sen hesapladınmı??

yooo hesaplamadım walla bakayım ben bi en iyisi ama kaç günde bi adet oldugum konusunda ne yazcam bilmiom!!!17 ekim 13 kasım 14 aralık :d

sizden görünce bende hesaplattım 1-6 ocak mış
bu ay yumurtlama takibi yaptırıyorum bakalım doğrumu çıkacak bu hesaplama... ????

Boşuna sanırım uğrasıyorum ben.boşuna çocuk sahıbı olmak istiyorum.çok moralim bozuk eşimle gene tartıstık.beni anlamıyor.olay televızyon izlerken karşısına geçip aklıma gelen şeyi anlatmakla başladı.

kızlar benide listeye ekleyin
10 ocak adet tarihim inş olmamda gebe kalırım....
yavaş yavaş başladık bu ayı da değerlendirmeye :10:
ekliyorum tabiki cnm hoşgeldin :)) bana yaşını ve yaşadığın ilide yazarmısın :)) inşallah 10 ocak da adet olmazsın :))
hoşgeldin canım tubiş ekler seni listeye..umarım bu topikteki herkes hemen hamile kalır....
yerim seni yaaaaaaa inşallahhhhh :))
Boşuna sanırım uğrasıyorum ben.boşuna çocuk sahıbı olmak istiyorum.çok moralim bozuk eşimle gene tartıstık.beni anlamıyor.olay televızyon izlerken karşısına geçip aklıma gelen şeyi anlatmakla başladı.

yaaa deme öle lütfen eger özel diilse paylaş istersen bizimle ii gelir :))

cnm senin beklenmeyen adet tarihin neydi yazmamışım kaçırdım galiba :17::17::17:

Back
X